Hep cansu dere gibi yüz hatları olan kadınları seviyorum.
Ama çok da güzel olmayan kızlar karşıma çıkıyor ve onlara kalben bağlanmak istiyorum. Bunu nasıl değiştiririm?
Hep cansu dere gibi yüz hatları olan kadınları seviyorum.
Ama çok da güzel olmayan kızlar karşıma çıkıyor ve onlara kalben bağlanmak istiyorum. Bunu nasıl değiştiririm?
Güzellik algısını değiştirmek, zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir. İşte bu konuda size yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Farklı Güzellik Standartlarını Araştırın: Dünya çapında farklı kültürlerin ve toplumların güzellik standartlarına bakın. Bu, güzelliğin göreceli olduğunu ve farklı şekillerde ifade edilebileceğini anlamanıza yardımcı olabilir.
İç Güzelliğe Odaklanın: Bir kişinin dış görünüşünden çok, kişiliği, davranışları ve değerleri üzerinde durun. Bu, bir kişiye olan çekiciliğin sadece fiziksel görünüşle sınırlı olmadığını anlamanıza yardımcı olabilir.
Kendinizi Eğitin: Medyanın ve toplumun güzellik standartları hakkında nasıl bir etkisi olduğunu öğrenin. Bu, güzellik algınızın nereden geldiğini anlamanıza yardımcı olabilir.
Olumlu İlişkiler Kurun: Kişiliği, değerleri ve davranışları sizin için önemli olan kişilerle olumlu ilişkiler kurmaya çalışın. Bu, bir kişiye olan çekiciliğin sadece fiziksel görünüşle sınırlı olmadığını anlamanıza yardımcı olabilir.
Bu süreçte sabırlı olun ve kendinize karşı nazik olun. Unutmayın, herkesin güzellik algısı farklıdır ve bu tamamen normaldir. İyi şanslar! 😊
Bence her dış görünüş özelliğinin insana bir şey anlatan tarafı var, yani bu da demek oluyor ki Cansu Dere'nin güzelliğinden anladığın dil senin kişiliğine daha uygun. Farklı diller keşfedebilmek için kişiliğinin farklı taraflarını keşfedebilmen gerekiyor. Cansu Dere'nin güzelliği sana ne anlatıyor mesela, önce bunu bul. Sonra beğenmediğin birisinin fotoğrafına bak ve neden beğenmediğini, sana neler anlattığına bak. Sıradaki adım, beğenmediğin kişinin güzelliğine farklı açılardan bakarak kendi kişiliğine yeni açılar eklemek. Rica ederim.
Cevap
0Cevap
Değiştirmeye çalışma. Karşındaki kadın asla senin gibi bir tipten hoşlanmadığı halde seni sevmeye kendini zorlasa, ortaya zoraki bir ilişki çıksa ne hissederdin? Bence kimse bu kötülüğü haketmez. Sana en uygun olan zamanı gelince karşına cikicak zaten hemde kalbin ona ısınmış olacak bile endişe etme.
Zamanla emin ol değiştirebilirsin. Önüne öyle biri çıkar ki tüm güzellik algilarini yıkabilir mesela
Kendine bak nasıl bir tipin var diye sonra cansu dere gibi kadınları hayal edersin davul bile dengi dengine demişler
Zamanla fark ediyor dış görünüm pek önemli olmadığını ilk başta öyle zaten
Cansu dere güzel değil ki
Benim gözlerime hitap ediyor ya, ama karakterine de düşüyorum onun ben, çalışkan olgun bir kadın, yanında adam yaslanmazdi sanırım 😂
Çok dizi izleme on yargılarını aş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?