Arkadaşıma gittiğimiz her yerde asılıyorlar erkekler balık sürüsü gibi toplaşıyor etrafına ınstasını falan ıstiyolar geçen konser vardı sokakta ayyaş bir amca mühendis oğlum var sana yapayım falan dedi anlamadım ben mi çirkinim o mu çok güzel yoksa aura meselesi mi bu durum anlamıyorum? Davranışlarından mı nedendir? Bu arada uzun mavi saçlı olan kendisi
Arkadaşıma her yerde asılıyorlar, çok mu güzel sizce?
Konu aslında güzellik-çirkinlik meselesi değil. Konu dışarıdan nasıl göründüğünü, nasıl algılandığı ile alakalı. İlişkilerde konuşma tarzı ve konuşurken istemeden takındığımız mimikler, kişinin zekası ve vücut güzelliği, vücudunu uygun kıyafetle kombinlemesi, en sonunda da kıyaslama.
Buradaki fotoda çoğu şey pek belli olmuyor. Sizi görenler yukarıda dediklerimin hepsini hatta daha fazlasını bile yapıyorlar. Bu yüzden bazen yalnız takıl ya da başka biriyle takıl dediklerimi daha iyi anlar ve görürsün.
Arkadaşın güzel değil giyim tarzı, saçı, makyajı ve yüz hatları seninkinden farklı sadece. Senin tarzın seni daha küçük göstermiş yüz hatların da bunu desteklemiş sadece. Kötü bir şey olarak söylemiyorum bunu belirteyim. En önemlisi de arkadaşın fotoğraftan bile daha özgüvenli duruyor. bu da insanları özellikle erkekleri çeken bir özellik
Şaka mı bu soru? Kendisi çirkin diyebileceğimiz biri hiç güzel değil. Bende gerçekten güzel birini bekledim. Bunun aurası olacağını bile sanmıyorum ama belkide vardır bilemem güzelliği olmadığı kesin makyaj yaptığı halde çirkin. Senin yüz daha güzel ama zayıf yüzün olsa daha iyi olursun.
20 yil sevgilim olmasa dusunmeyi bile dusunmem kanka kusura bakmasin. Etrafta abazan cok maalesef + herkesin guzellik algisi da farkli. Bana soracak olursan genel olarak guzel degil...
Abazanligin tipi mi var kanks. Yakisikli olmayan erkek cinsellik istemez mi? Ya da kadin? Ya da tam tersi 😅 Nefes alsin yeter diyen bir milletiz dikkat edin valla.
Oyle bisey yok 😅 var sayalim ki dedigin gibi olsun. Insan yapisi oyle degil. Cok guzel kadinlarla senin bahsettigin gibi yatan insanlarin ne degisik fantazilere girebilecegini hayal edemezsin.
MK ucube gibi tipi var neden asildiklarini soylim boyu uzun ve ayakta popoyu kaldırarak hunharca sevişmek isteyen erkekler çok o yüzden artık millet boş kaya deliği bulsa skecek
Yani resimde güzel ve çekici bır kadın göremiyorum sen daha masum tatlı duruyorsun muhtemelen arkadaşın cilveli bir kadın dolayısıyla erkeklerin dikkatini çekmesi normal
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
kekolarda, saçını mavi falan gibi garip renge boyayan kadın kesin verir, dövmesi varsa kesin verir vs... gibi tuhaf yargılar var, ondan öyle oluyor. bunların alayı uğraştırmayan beleş seks peşinde.
he yok Aslında ne övdüm ne gömdün erkekler arkadaşını kullanıp çöpe atma peşinde yüz güzelliği yok fizik için bir erkek kızla çıkıyorsa tek çıkar yolu yatağa atmak istiyolar sonra zaten hepsi iş bitince çekip gider bu kesin cevap Seven çıkarmı aralarında belki 1 kişi ya da hiç diğerleri menfaat peşinde
Yok bence sen biraz daha büyü Cevabı Anlayamamışsın tam olarak kısmen dogru evet diğer yarısıda Gerçekten Seven kısım %1 ken Yatak için Arkadaşını isteyen kısım %99 Senin cevabınla benim cevap tam olarak doğru oluyor 😊
Arkadaşının fotoğrafını burada paylastigindan haberi var mı peki? ya da yazdigin şeylerden? Dumduz kiskanmissin kabul et, bunu burada paylaşman da hic etik değil. Arkadaşın umarım fark eder böyle biri olduğunu
@üşengecimbenyaa şimdi görmeden bir şey diyemem hanımefendi. 17 çeşit fındık var. Böyle Ordunun foşa fındığı gibi küçük yuvarlak mı yoksa Giresunun sivri fındığı gibi uzun mu 😂
@Patatessss1 dolgu yaptırmak az biraz olur ve dudaklarına şekil verirse daha güzel gözükür köfte gibi olmasına gerek yok, böyle dudak hatları yamuk yumuk oluyor
Ondan ziyade kızın kilosu var tipinden belli kilo verse bu dudakta yakışır ve 15 yaşında gibi duruyor 26 yaşında böyle gorunmemesi laizm sanki tarz vs değişikliğine kilo vermesini ihtiyaci var
@Patatessss1 ince dudaklı kızı kilo tarz saçım bakımla düzelir, bence zaten resimde kilolu olan kız küçük öteki kız soruyu soran arkadaşım felan diyerek kendince güzel şeyler duymaya çalışıyor, küçük olanda öyle kapasite görmüyorum akıllı birine benziyor en azından yanındakına göre 😅
Bak bu konuyu açtın can evimden vurdun fotoda tipsiz çıkmışım aslında yüzüm güzel. Kilom baya fazla görüştüğüm erkekler genelde engelliyor beni demekki tipsizim diyorum görüşmek istemiyolar bi daha tipimden midir yoksa beni beğenip kilomu fazla buldukları için mi
Öncelikle özür dilerim. Kilonu net görmüyorum ama yüzün tatlı güzel kesinlikle çirkin değilsin ve ben kilolu severim daha tatlı sevecen geliyor içine kapanık olurlar genelde
En azından beni güzel bir anı olarak hatırla deki bana şişman diyorlardı engelliyorlardi Urfalı bir genç bana yazdı bir nebze de olsun beni mutlu etti motive oldu dersin :)