Güzellik & Bakım 80B cup beden nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor cok mu kücuuk Güncellemeler+1 yıl görmek isterim ne? tanımadığım insanlara nude mi atayim 🙄🙄 80B cup beden nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cup filan anlamıyorum avuştan taşıyor mu taşımıyor mu onu de ya da görelim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ama ayni degildir ki benim avcum senin avcundan küçüktür benimkinden tasiyo Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Tahminen yani erkek elini az çok tahmin edersin Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Nude olarak değil elbette görmek derken olabildiğince belli olacak şekliyle Yorumla Soran +1 yıl yani bi erkek avcuna sığabilir tam tascagini sanmiyorum Yorumla Gezginn34566 +1 yıl İdeal boyut olmalı o zaman Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Bence harika kilo durumun nasıl boy orantısı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1.63 51 Yorumla by_kowboy +1 yıl Süpersin bence 👍 ideal ölçülere sahipsin. Göğüs ölçüde harika Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aşk olsun şu an tanismiyoruz diye tanismayacagiz demekte olmuyorİlk önce tanışırız. Sonra görsel olarak yorumu yaparım. Görmeden de olmaz ki 0 0 Yorumla
unflinchingtm Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Seni seven böyle sevsin, ayrıca memelerin gayet iyi 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl küçük hayatım kabullen artık 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Küçük daha güzel ki merakettimmişte +1 yıl emin miyiz erkekler koca meme hastası değil mi Soran +1 yıl ya o kisisel tercih de, büyük göğüsün zorlukları var sadece yalan yok görsellik açısından tek iyi o kadar merakettimmişte +1 yıl bilmiyorum ben bazen bazı kadınları görüyorum ne güzel kocamanlar insan ne güzel ya diyor hani
DoRu_K Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Biri bana şu kavramları öğretsin la 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bir sey degil ki A, B, C, D var sirt genişliğine gore. mesela d en genis , a en dar Yorumla DoRu_K +1 yıl Peki bu bedenin neresinin ölçüleri oluyor Yorumla Soran +1 yıl gogusun altindan olcuyon iste belli bi sayi araligi A oluyo ona göre bakiyon, erkekler icin bilmiylrm Yorumla DoRu_K +1 yıl Bu kavramlara göre senin ki en büyüğün bi tık aşağısı oluyor Yorumla Soran +1 yıl yaaani denebilir, genis degil ama sırtım o kadsr da normal idstee Yorumla DoRu_K +1 yıl Hım tamam Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Önemli olan dişil enerjidir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka obezsek ama benim disill enerjim varrr falan mi dicez, dış görünüş de önemli Yorumla Karga1993 +1 yıl Dişil enerji, yüksek kadınsı cazibe nedir bunu öğrenip gelir misin? 30 yaşında pek çok tecrübeye sahip bir adam olarak söylüyorum. Önemli olan bir erkeği ne kadar erkek gibi hissettirdiğindir. Benim gibi erkekler buna bakar. Yorumla Soran +1 yıl hee abi isine bak dediğimi anlamiyosun sen Yorumla Karga1993 +1 yıl Büyüyünce anlarsın sen ne dediğimi Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok güzel uçlarına dikmek harika 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kime ne ya boş ver kendin memnunsan önemli değil 0 0 Yorumla
MakeLikeATree Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Görmek isterim 0 1 Yorumla MakeLikeATree +1 yıl Yessss Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Ufacik 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. İdeal 0 1 Yorumla criollo +1 yıl Adam yorumlayacak uzman olarak senden anonim olarak bekliyor onu 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cup filan anlamıyorum avuştan taşıyor mu taşımıyor mu onu de ya da görelim
ama ayni degildir ki benim avcum senin avcundan küçüktür benimkinden tasiyo
Tahminen yani erkek elini az çok tahmin edersin
Nude olarak değil elbette görmek derken olabildiğince belli olacak şekliyle
yani bi erkek avcuna sığabilir tam tascagini sanmiyorum
İdeal boyut olmalı o zaman
Bence harika kilo durumun nasıl boy orantısı?
1.63 51
Süpersin bence 👍 ideal ölçülere sahipsin. Göğüs ölçüde harika
Aşk olsun şu an tanismiyoruz diye tanismayacagiz demekte olmuyor
İlk önce tanışırız. Sonra görsel olarak yorumu yaparım. Görmeden de olmaz ki
Seni seven böyle sevsin, ayrıca memelerin gayet iyi
küçük hayatım kabullen artık 😂
Küçük daha güzel ki
emin miyiz erkekler koca meme hastası değil mi
ya o kisisel tercih de, büyük göğüsün zorlukları var sadece yalan yok görsellik açısından tek iyi o kadar
bilmiyorum ben bazen bazı kadınları görüyorum ne güzel kocamanlar insan ne güzel ya diyor hani
Biri bana şu kavramları öğretsin la
bir sey degil ki A, B, C, D var sirt genişliğine gore. mesela d en genis , a en dar
Peki bu bedenin neresinin ölçüleri oluyor
gogusun altindan olcuyon iste belli bi sayi araligi A oluyo ona göre bakiyon, erkekler icin bilmiylrm
Bu kavramlara göre senin ki en büyüğün bi tık aşağısı oluyor
yaaani denebilir, genis degil ama sırtım o kadsr da normal idstee
Hım tamam
Önemli olan dişil enerjidir.
ne alaka obezsek ama benim disill enerjim varrr falan mi dicez, dış görünüş de önemli
Dişil enerji, yüksek kadınsı cazibe nedir bunu öğrenip gelir misin? 30 yaşında pek çok tecrübeye sahip bir adam olarak söylüyorum. Önemli olan bir erkeği ne kadar erkek gibi hissettirdiğindir. Benim gibi erkekler buna bakar.
hee abi isine bak dediğimi anlamiyosun sen
Büyüyünce anlarsın sen ne dediğimi
yok canım onun güzelliği ayrı
Çok güzel uçlarına dikmek harika
Kime ne ya boş ver kendin memnunsan önemli değil
Nimetin buyugu kucugu olmaz
Görmek isterim
Yessss
Ufacik
İdeal
Adam yorumlayacak uzman olarak senden anonim olarak bekliyor onu 😂
Ben görmeden anlamam kısıra bakma