bence gögüs bedeninde sorunda yok fazla akılma büyükler tabiki ilgi cekiyo ama seninkide normale yakın tam kücük degil ideal boy 85 ama seninkide bi oakdar iyidir
bence gerek yok burda kimisi kücük demiş kimisinin meme ucları yok demiş kimisi birisi asagıda birisi yukarda kimisi sarkık demiş sen bence sanslı görmen gerek kendini
Onu diyorum işte o biraz daha büyük öyle kalacak değil o vakit dolgun ve dik olur çoğu kadının 20 yaş önce büyük olanlar ilerde sarkıyor bana göre küçük güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kalça fazla. Beden üzerinde görmek lazim. B cup küçük değil yani göğsünüz normal ama göğüs kafesi çevreniz küçük gibi.
Yani sirt mi fazla
Yok göğüsünüz hariç göğüs kafesi cevreniz dar
105 bele göre dar yani
Olabilir
105 bel değil ya kalça bel
Yüz koymadan vücudunu cek ve nasılım kismindan sor daha doğru cevaplar alırsın.
kücük ama cokta kücük degil bana göre iyi severim kücük gögüsleri dert etme bence bu kadar
Herkes büyük diye ölüyor 😏
yok ya küçükse sarkmaz hep sıkı durur bide öyle var büyük gögüs cabuk sarkar bide zayıflarsa cabuk sarkar
Haklisin idealim
bence gögüs bedeninde sorunda yok fazla akılma büyükler tabiki ilgi cekiyo ama seninkide normale yakın tam kücük degil ideal boy 85 ama seninkide bi oakdar iyidir
Destekli takarız bizde 😄
bence gerek yok burda kimisi kücük demiş kimisinin meme ucları yok demiş kimisi birisi asagıda birisi yukarda kimisi sarkık demiş sen bence sanslı görmen gerek kendini
Küçük ama büyük sevmem zaten ben
Bence iyisin
Bence iyi aşırı büyük kötü oluyor
75 zaten en küçük beden numarası oluyor 🙄
Onu diyorum işte o biraz daha büyük öyle kalacak değil o vakit dolgun ve dik olur çoğu kadının 20 yaş önce büyük olanlar ilerde sarkıyor bana göre küçük güzel
Nokta virgul olmayinca birbirine karıştı hdhhdhjsbfbf
Özele mesaj atarmısın bana
Takip edermisin beni
B orta ama 😁
Diyorum ki 75 ile 85 iyidir candır gerisi yük olur gerçi sırt üstü yatınca 75 pek bir şey kalmıyor ortada ama bana göre küçük iyi
İnan ceviz büyüklüğünde gögüs gördüm hemde evli çocuklu kadında o yüzden canını sıkma
@soran sadece 75 içinse b sadece 75in ortası zaten 75 te en küçük beden
@missgumbal hiç birşey anlamadım b orta cuptur A en küçük ha benim 80 b sutyen de var ama genelde 75
Küçük bence şöyle 80 d bin falan yeri ayrı 😂
Böyle rakamlarla hiçbir şey belli olmaz
Benim için farketmiyor
Ucu önemli olan
Renk mi
Hayır ağza gelmesi lazım
Nohut gibi yani
Evet hemen hemen yok gibi olanlar var ucu isterse kocaman olsun ucu olmazsa zevk alamıyorum küçücük olsun etmeyim ucunu bana yeter
Yok yok kötü değil sadece rengim pes pembe değil
Yaaa çok iyidir galiba
İdeal kötü değil sarkık değilse
Yok dik
Güzel çok sexsi
Neden kötü
Gayet iyi.
Aşırı kötü
Neden
Çok küçük meme dediğin dolgun olucak
Dik ve ucu var?
Olsun 85 olsa çok iyiydi