Evet arkadaşlar bazıları artık devir değişti erkek de kendine bakmalı mantalitesindeyken, bazıları da erkek adam lazere gitmez diyor.. :D Peki konuya senin bakış açın nedir? Keyifli akşamlar. 🥂

Evet arkadaşlar bazıları artık devir değişti erkek de kendine bakmalı mantalitesindeyken, bazıları da erkek adam lazere gitmez diyor.. :D Peki konuya senin bakış açın nedir? Keyifli akşamlar. 🥂
Bence gider neden gitmesin. Bakımlı biri olmanın bence kadını erkeği olmaz ya. Nasıl kadınlar kendine bakım yapıp kendine bakıyor ise aynı şekilde bence erkeklerde kendime bakmalı ve bakımlı olmalı. Bakımlı olmak sadece kadınlara özgü bir durum değil diye düşünüyorum ben erkeklerde bence kadınlar gibi kendine bakmalı ve özen göstermeli diye düşünüyorum.
Erkek dediğin lazere de gider, ojesini de sürer. Gerekirse vurur elini masaya, sanane benim çektiğim uzun kuyruklu eyelinerdan, istersem kuyruksuz çekerim der.
Cevap
36Cevap
Evet gider neden gitmesin :D lazer cinsiyet mi seçiyor hala bunları tartışanlar var. yani kendi tercihidir.
Göğüs kılları için gitsin bacak kol giderse benden uzak takılsın
rica ediyorum erkekler göğüs kol bacak kıllarını almasınlar ya 😒
Bence gitmeli ben tüm vücut kazağım vardı ve kurtuldum çok rahat ve mutluyum 😁
gider tabii benim vaktim yok eşimi bekliyorum o yapar
Bence gitmeliler. Çirkin görünüyor kılları. Bizden daha fazla ve uzun kıla sahipler.
Seviyosa gitsin. Bir gün de lazer ona gelir..
Aşırı derecede kıl tüy problemi varsa bence gitmeli..
Tabi ki gider, ense yanak kılları gibi ama göğüs be diğer bölgeler bana göre değil
Elbette gider orman gibi bir halde gezmesi acayip asıl
gitsinler tabi kil iki cinsiyette de igrendirici bisey bence
Gitmeli bence göğüs temiz olmalı diğer yerlerde
Kişisel bakımın cinsiyeti yok artık günümüzde
Ben gidiyorum diğerleri beni alakadar etmez
Bu yüZden olmuyor mu milletin lafina bakip yapmiyoruz niye gitmeyelim kadin gece calisir mi niye çalismasin erkek çamasır yikayabilir mi herkes herşsyi yapabilir sinirlendim bi ann😅
Gitmesi şarttır demem ama fazla kıllıysa gitmesi iyi olur ferahlar😅
Özel bolge icin gider ben gittim
Lazer epilasyon bakimdir erkeklikle kadın lik la alakası yok ki
Kızda olduğu kadar erkekte de hoş göründüğünü sanmıyorum biz ne kadar bakım yapıp özen gösteriyorsak bence onlar da yapmalı
Bence gider ama çirkin görünmemek için gider bacak kıllarını bile alanları abartılı görüyorum fakat herkesin kendi tercihi
Ya hayır bence evet bazı durumlarda kıl çok rahatsız edici ama erkeklere lazerin çok gereksiz olduğunu dusunuyroum
Gider bence. yani ben mesela sırtımdaki ufak tefek kılları aldiriyorum. sevmiyorum. ya da kaşlarım gibi gibi. bakimli olmak iyidir 💪🤘🙋
Kış geldi grek yok sıcak tutuyor.
ahsdh
Erkek dediğin bakımlı olucak gitmeli bakımsız erkeği annesi sevsin
İstiyorsa niye gitmesin ablam tüy hepimizin sorunu
insan kendi hayatini yasar lazere gitti diye kadin olacak diye bir sey yok
Hiç gitmedim ama Koltuk altı ve genital bölgede bir tarafa yaptırmak istiyorum çünkü kesiyorum bir gün sonra yine aynı oluyor rahatsız ediyor beni ve partnerimi sizce uygun olur mu
bi kaç yıldır gitmeyi düşünyorum, kız arkadaşlarım da bu konuda hep destek oluyorlar
Gittim bile. 😅
Gerçekten büyük rahatlıkmış.
Napalim ağdaya mi gidelim 😏💅🏻
Gider neden gitmesin ki
Gider bence ya
Gideeeer ben dusunuyorum
Metroseksuel olur erkek ama abartı olmaz
Erkek dediğin gloss da kullanır
Gidebilir tabii ama ben gitmem
ben gıttım ve gitmeli
İsterse gider isterse gitmez 😂
Erkek adam tabi ki lazere gitmez
Gidiyorlarmış. Arkadaşım söylemişti.
Giderim kendime bakarım 😊😊
gider niye gitmesin
Gidebilir bencede
Yani gitmem ama gidenin de kendi tercihi.
Bir de gitsem utanırım heralde çünkü tanımadığım kadınlar killarima işlem yapacak sonuçta 😅😄
Aşırı tüylüyse gitmesi gerekiyor
Gitsin ya bi zahmet
iyi olur aslında etek altı için :D
Evet bence gitmeli
Gitmesin ya.
Gider tabi nolcak ne alaka erkeklikle
Neden gitmesin ki?
Gidebilir
gider
Hayir
Gerek yok bizde
Gitmesin mi nznsn