Dün paket ağda yaptırdım ablayla artık samimi olduk lazeri önerdi bana hiç uğraşmazsın böyle diye. Sizce ağda mı lazer mi daha etkili fiyat olarak baktığımda ağda daha pahalıya gelecek üstelik
3 ay
tabıı kı de lazer daha etkılı agdaya sureklı gıdıyorsun ve acısı da cıkan tuy de cabası alzer de tertemız oluyorsun ama fda onaylı bır lazere gıt benım cok canım acımıstı ıse de yaramadı cok param gıttı. Tavsıye uzerıne de falcon 4 pro lazere gıttım memnun kaldım. Sen de cok para. dokme sağa sola benım gıbı
Güzel prensesim merhaba 💕
27 yaş için bence lazer çok mantıklı, özellikle “artık bu iş bitsin” noktasına geldiysen. Ağda kısa vadede daha ucuz gibi duruyor ama düzenli yaptırınca yıllara vurduğunda hem daha pahalıya geliyor hem de sürekli acı, batık, kızarıklık derdi var.
Lazer doğru merkez, doğru cihaz ve cilt-tip analiziyle yapıldığında çok daha kalıcı, konforlu ve uzun vadede hesaplı oluyor. Ten rengin açık, kılların koyuysa etkisi daha da yüksek olur. Eğer bütçen çok zorlanmıyorsa, ben senin yerinde olsam kademeli kademeli lazere geçerdim güzelim ✨🩷
Cevap
7Cevap
Lazeri hiç tavsiye etmem bir erkek olarak. Kılın tamamı gitmiyor seyrekleşiyor bundan da tiksiniyorum. Kıllı daha iyi bence
O işi erkegine yaptır. Ben kadınım olana özel hizmeti her türlü veriyorum ve zevkle yapıyorum
Puaqhqhqhhaaj
Hoşuna gitti ise beklerim anonimprenses
lazer ama guzellik merkezinde degil klinikte veya hastanede duzgun bir markayla
Hastanede lazer ile kıl alıyolar mı
evet ozel hastanede yaptir mumkunse
devlette zaten yapmiyolarda ozel hastanede yoksa klinikte
Ne kadar kıllıysan artık, abla da seni ancak lazer paklar demiş nazikçe 😁
Bu devirde ağda mi kaldı ya.
Lazer daha etkili diye biliyorum ağda kıl köklerini güçlendiriyormuş.
Lazer daha iyi ben kendim yapıyorum
ama lazerde dikkat sadece
Tabbiki lazer yaptır pamuk gibi olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?