Gizemli, çekici bir hava kattığını düşünüyorum..
Daha önce büyük bir istekle birkaç kez kestirdim, uzama aşamasında pişman da oldum 🥲
Beni bu düşünceden vazgeçirin pls 😭

Gizemli, çekici bir hava kattığını düşünüyorum..
Daha önce büyük bir istekle birkaç kez kestirdim, uzama aşamasında pişman da oldum 🥲
Beni bu düşünceden vazgeçirin pls 😭
Ben kahkülü çok çocuksu buluyorum nedense ya. Yakışana yakışıyor orası ayrı ama bence kahkül perçemden çok daha güzel duruyor ve de çok daha kadınsı duruyor diye düşünüyorum. Kahkül bana pek yakışmıyor onu tercih etmem ama perçemi tercih edebilirim çünkü perçem hem daha hoş duruyor görsel açısından hemde bu sene moda.
Cevap
14Cevap
Bence de açıldı yani ben kahkülü çok yakıştırıyorum kadınlara.. kısa ve uzun saç olarak da bence güzel görünüyor
Yakışıyor bence de uzama aşaması sıkıntı hahhaa :)) ama aura gizem cekicilik katıyor havasını degistiriyor insanın
Surekli fön ister amaaa
@Sefe001 uzun saç seviyorum :))
@Sefe001 küt sevmiyorum pek chhdhdhdhd
Yok ya uzun saç orta sac candir
@Sefe001 bana uzun yakışıyor
Bir kahkül kestim her yerde kahkül görmeye başladım 😱
Kesinlikle 😂
Uzun yıllar kullandım. Uzun yıllar da ara verdim. Bir süre daha kullanmayacağım. Sonra tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Bana asla yakışmayacağı için çok dikkat ettiğim bir stil değil. Yakışan yakışmayan herkes kullanıyor şimdilerde.
Bazi kadınlara muthis yakışıyor bazı kadınlara silah zoruyla yapılmış gibi duruyor bunun alem-i farikasi nedir hocam bilen aydınlata bilir mi
erkeklerde bıyık, kızlarda kahkül mevsimidir yaaaaaa :))))
Uzasın diye canım çıktı tekrardan kestirmek istemiyorum
Bana kahkül asla yakışmadığı için benim için kahkül sezonu açılmadı
Başkasında çok beğeniyorum ama kendime yakıştıramıyorum 😢
@tortitotilla açalı çok oldu 😂 kadın resmen öncü olmuş 😎
dimi yaa😂 alınganlık yapmak istemiyorum ama baya baya benim kesmemi bekliyolarmış😎😂😂
Alınganlık mı? Kız bende Kahkül ne diyordum sen kestirmiştin sonra yayıldı 😂 bu ara çok görüyorum Kahkül / Perçem soruları 🤔
Evet baya baya gündem oldu yine🤔onu geçtim kahkül yakışan daha azdır, perçem herkese yakışır haspalarım da bu yüzden kahküle kezbanlık diyor ahahhahaha 😂
Kezbanlık mı 😂 böyle düşünmek ağır kezbanlık değil mı ya ( kezbanlık ne bilmiyorum ) 😂😂
Bana yakıştığı kadar yakışan varsa kapışalım 😂
ahahahhaha seni ben bile😎 geçemem 😂 en çok sana yakışıyor o net😂
Şımartmasana beee 😂😂 utanmaya gidiyorum ben 😂
ahahdasjd tamam git utan😂😂
Çok güzel gerçekten ya bende kestirmistim ama uzadı iyice şekli gitti yeniden kestirmeyi düşünüyorum
Ben kakül kullanmıyorum
Önce kahkül kestirilir diğer saçlarda kahkül uzunluğunda kısacık kestirilirse vazgeçilmez bir döngüye girilmiş olunur☺️
Açılmasın mümkünse :d
Onun adı kakül yalnız
Kahkül sezonu her zaman var 😊
Ben de beğeniyorum, kestir bence sonuçta uzuyor
Bir kez daha kesme perilerim gelebilir 😂
Her kadina olmuyor ama..
Alnım açık ama bana kahkül hiç yakışmıyor
Perde kahkül kestir yakışır
Yok ya benle tanışanları ilk alnımın nuruyla etkiliyorum
O kadar açık alnında yok aslında benim alnım daha açık seninki gayet normal bebce
Böyle bir heyecan var kızlarda bu ara
Kahkül bence hiç yakışmıyor
Derhal kestir 😂
Yok ya guzel bir sey degil.
Sana çok yakışır
bence en iyi zaman kış ve sonbahar zamanı
Siz yapın
Hayır
Yüz şekli oval ve yuvarlak olanlara çok yakışıyor
Severiz
Anlaşılan açılmış
Açıldı