Aşk İlişkileri Bu yıl yine aşksız mı geçti KScanlar? Aşkbirkahkaha_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ne demiş Sago iki sıfır bir sekiz yine tekiz yak hsjshs 😄 Güncellemeler+1 yıl Hahahaha hepiniz sapsınız be Bu yıl yine aşksız mı geçti KScanlar? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Çok şükür bu yıl aşkı bulduğum yıl olarak tarihe geçebilir ☺️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç aşk olmadı ki hayatımda bu yılda diğerleri gibi yalnız geçti :( 1 0 Yorumla
İnfinity95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Son üç yıl yalnız geçti. 2022 bakalım belki de sago dinleyen bir kız denk gelir yuregime 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güler yüzlü mü sandın 1 6 Yorumla Aşkbirkahkaha_ +1 yıl Ney Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Sertlik kanında var hayatın Yorumla Aşkbirkahkaha_ +1 yıl Heee anladımmm Yorumla Aşkbirkahkaha_ +1 yıl Tamam şimdi anladım 😄 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Kendin gibi mi sandın 😏 Yorumla Aşkbirkahkaha_ +1 yıl Eğer bana iyi gelecekse Yorumla
zanabaver Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Aşkı buldum da kendisinin bundan haberi yok 1 0 Yorumla
Rossea Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. 1 Odun geldim. Kalas olarak gidiyorum 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benim her senem aşksız geçiyor 1 0 Yorumla
ulanozgur Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. aşk yoktu ama bolca kadın vardı dkxmckck 1 0 Yorumla
Fasofisobunlar97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl İki yıldır sapim, alıştık artık. Sjdjdjdnask 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. aşk o ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çok şükür bu yıl aşkı bulduğum yıl olarak tarihe geçebilir ☺️
Hiç aşk olmadı ki hayatımda bu yılda diğerleri gibi yalnız geçti :(
Son üç yıl yalnız geçti. 2022 bakalım belki de sago dinleyen bir kız denk gelir yuregime
Güler yüzlü mü sandın
Ney
Sertlik kanında var hayatın
Heee anladımmm
Tamam şimdi anladım 😄
Kendin gibi mi sandın 😏
Eğer bana iyi gelecekse
Aşkı buldum da kendisinin bundan haberi yok
1 Odun geldim. Kalas olarak gidiyorum
Yok be yaptık bişeyler. 😂
Benim her senem aşksız geçiyor
aşk yoktu ama bolca kadın vardı dkxmckck