Saçım açık dışarı çıkıyorum çok utanıyorum sanki herkes kıllarıma bakıyor, bakacak gibi.
Tenim açık renk , kıllarım kumral doğal olarak göze batıyor. Çene altımda boynuma doğru vs da var.
Almalı mıyım bu ürünle? Lazere gidemiyorum

Saçım açık dışarı çıkıyorum çok utanıyorum sanki herkes kıllarıma bakıyor, bakacak gibi.
Tenim açık renk , kıllarım kumral doğal olarak göze batıyor. Çene altımda boynuma doğru vs da var.
Almalı mıyım bu ürünle? Lazere gidemiyorum
Yüz tüylerini istersen karınca yağı kullanarak azaltabilirsin. Karınca yağı kullanarak hem yüzündeki tüyleri yok edebilirsin hemde azalmasına yardımcı olursun. Ben yüzüne ağda veya jilet falan yapılmasını pek sevmiyorum bence en güzeli doğal yağlar kullanarak yüz tüylerini azaltmak. Ben sevmiyorum öyle yüzü ustura ile almayı falan. Onlar daha da çoğaltıyor çünkü.
Ustura ile alabilirsin öncesinde bi cilt yağı sür kayganlasırsa daha rahat alırsın. Fazla çıkar siyah çıkar diyenlere de inanma öyle bir şey olmuyor ama imkanın olduğunda iğneli epilasyona gitmelisin çünkü anladığım kadarıyla sende fazla
Oluyor daha siyah çıkıyorlar. Olmuyormuş inanmaymış.
Çıkmıyor yalan mı söyleyeceğim? Tüm arkadaşlarım alıyor. Esmer siyah kılları olan birinin yine siyah çıkar. Kök renginin değişmesi fizyolojik olarak mümkün değil hanımefendi. Sizinkisi siyahsa siyah çıkar. İnsanları yanlış yönlendirmeyin şayet sizin kıllarınız yoğunlaştıysa koyulaştıysa hormonlarınıza baktırmanızı öneririm endokrinoloji ve metabolizma bölümüne randevu alın.
Ilk cikan kil ile sonra cikan kil bir yani? Kimse simsiyah sakal gibi cikar demiyor ama yogunlastiklari bir gercek. Ilk kil guclu çıkmıyor cunku. Alindiginda daha guclu kil çıkıyor yerine. Kimse yuzdeki killari almayi önermiyor.
Cevap
3Cevap
İple aldır kuaförde ama bu usturular çok çıkartmiyor yaratılışımız farklı nasil erkeklerde çıktığı gibi gür çıksın şehir efsanesi.. ustura guvenmiyorsan ip dene
Sakal gibi cikmaz elbette ama daha siyah cikar.
Alma eğer imkanın varsa lazer olmanı öneririm bende o hataya düşüp aldım hem daha çok hem daha sert çıktı. Lazer öneririm.
Erkek berberine git. Kolonyalı çubuk ile yaksın.
Al da 3 kat ciksin sakal gibi.
Hiç almadın kesin hayatında boyle konusuyorsun ayva tüylerimi hep böyle aldım ve hic kalın cikmadı
@JuniorForeverrrr yuzdeki killar veya herhangi bir yerdeki killar alindiginde hele de kokunden alindiginda daha guclu ve daha cok cikar. Bir tarafindan sallama. Ikincisi sen kadin degilsin nereden bileceksin yuzdeki killarin bir kere alindiginda guclenmeyecegini?
Hormonla alakalı o cıkmaya yatkınsa çıkar ve zaten cıkıyorsa hormonal bozukluğu vardır
@JuniorForeverrrr sakal derken gercek manada demedim zaten daha siyah ve gür çıkıyor onu kastettim.
İşte çıkmıyor diyorum ben , benim normalde tüyüm çok azdır ve ayva tüylerim yok denecek kdr az ipince var yok arası o kadar ince yanı kac kere aldım ve ben erkek oldugum halde o siyah cıkmamıssa ostrojen hormonu salgılayan birinde hic cikmaz hormonal bozukluklar olmadıgı surece
@JuniorForeverrrr ilk halinden daha fazla çıkıyor.
Ağda ile alınırsa yavaş çıkıyor
Ağda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?