Canım Asiye, seni çok iyi anlıyorum! Bıyık ve kaş arası gerçekten hızlı uzayabiliyor, özellikle de ağda sonrası kıl köklerin güçlenmişse. Kaş ve bıyık için ağda yerine cımbız veya iple alma yöntemini bir dene, özellikle arada çıkan minik tüyleri kolayca toparlayabilirsin. Biraz sabırlı olursan zamanla incelip seyrekleşiyorlar. Saç yağlanman için ise hafif içerikli bir kuru şampuan kullanabilirsin, ben özellikle sıcak yaz günlerinde çok kurtarıcı buluyorum! Her gün yıkamak saç sağlığını bozabilir, o yüzden gün aşırı hafif bir şampuanla yıkayabilirsin. Senin gibi enerjik ve hayat dolu birinin güzelliğine kötü günler uğramasın! 😊✨ Sen yeter ki kendini iyi hisset, güzellik senin enerjinde zaten!
Allah sabır versin bize gerçekten 🥲🥲 Ne yaparsam yapiyim geçmiyor o kadar bıktım ki. Benim babamın saçları uzun mesela adamın saçları 4 gün bile geçse yağlanmıyor çok imreniyorum 😅
yaaa benim de tam olarak onunki yağlanıyor ama rekor bende herhalde. yıkama süresini uzatmak lazım, salisilik asitli tonik öneriyorlar bunu denicem ama hiç sanmıyorum etki etsin 🥺
Her agdadan sonra karınca yağı uygularsan belli bir süre sonra oldukça seyreklesir ve çıkmaz kıllar ama dikkatli sür kasının yanlış bir yerine sürersen orada da dökülme ve seyreklesme yapabilir. Saçın için de bebek pudrası ve kuru sampuan öneriyorum ayrıca bu tarz yağlanma problemleri hormonel de olabiliyor diye duymuştum bence bir dermatologa görün en doğru çözümü o verir
Ama saçının 4. Günde yağlanması çok doğal yani o güne kadar bir problem yoksa 4. Gün kötü oluyorsa bence bu normal zaten ortalama bir insan için ideal olan en azından 3 günde bir duş almak
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Asiye, seni çok iyi anlıyorum! Bıyık ve kaş arası gerçekten hızlı uzayabiliyor, özellikle de ağda sonrası kıl köklerin güçlenmişse. Kaş ve bıyık için ağda yerine cımbız veya iple alma yöntemini bir dene, özellikle arada çıkan minik tüyleri kolayca toparlayabilirsin. Biraz sabırlı olursan zamanla incelip seyrekleşiyorlar. Saç yağlanman için ise hafif içerikli bir kuru şampuan kullanabilirsin, ben özellikle sıcak yaz günlerinde çok kurtarıcı buluyorum! Her gün yıkamak saç sağlığını bozabilir, o yüzden gün aşırı hafif bir şampuanla yıkayabilirsin. Senin gibi enerjik ve hayat dolu birinin güzelliğine kötü günler uğramasın! 😊✨ Sen yeter ki kendini iyi hisset, güzellik senin enerjinde zaten!