Selam bunu ciddi soruyorum erkekler sizce bir kız 1.55 boyunda esmer 60 kilo gözleri badem siyah kaşı kirpiği dudaklari dolgun bur u küçük yanakları hatlı saçı 80 cm size çekiçi gelir mi iticii örneğin Melisa pamuk aynısı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kısa kizlar benim için her zaman çekici sende öylesin anlattığına göre abazalik yapmadan ciddi ciddi yazıyorum.
Görmeden nasıl anlıyalım
Melisa pamuk knk git bak
www.google.com/imgres knk burada bana aşırı benziyor
Aynen
Melisa pamuğa aşığım çok güzel kadın
Bence biraz daha kilo alman lazım
Niye knk?
Daha iyi olur gibime geldi 5-10 kilo
Hoş ha
Itici gelmez
Küçük Erkekler bakar en fazla boyuna göre
Uzunlar. nedense 190 hep aşık oldu?
İnanmam o boyda ki aşık olmaz bakmaz bile baksa da cinsellik için bakar
Eee başka niçin bakcak knk benim sevgilim ztn 187 boyunda şu an herkes senin gibi ab aza değil ki
Abazanlık sadece yorum yaparak mı oluyor
Yoooo belirttin işte sadce cinselik için bakar dedin nalaka , şimdi bir ilismide boy ne alaka hmm anlat bakalım
Off yorma arkadaşım kezbanlığını belli etme tamam ne düşüyorsan düşün hiç senle uğraşacak zamanım yok
Noldu? Himm
Cahil bi Orta doğu ailenin evladısın daha bi Erkek nasıl yaklaşacağını bilmiyorsunn gelmiş bana laf sokuşması yapıyor kemik yok git başka yerde ara
Sen hangi cagdansin pardon? Hem bir erkeğe nasıl yaklacasagimo. senden mi ogrncem?
Yeteri kadar öğrenmediğine göre tabi ki benden daha kim abazan kim masum onu ayırt edemiyorsun o küçük aklınla bu yaşa kadar gelmişsin sevgilin de olmamış vajina çalışmayınca böyle oluyor
Sevgilim olmadığını nerden biliyorsun yanımda duran dağ gibi adam ne peki ,? Sen kendini adam mı sanıyorsun ya da vajina çalışınca mi kadın olunur yani illa yalatmak mi lazım gelen gidene?
Yalan atmayı bile beceremiyorsun :D Kadın olmak meselesi değil bi Kadın 30 yaşına kadar yaşamıyorsa libido birikimi oluyorsa gelip böyle senin gibi saçmalar burada hıncını çıkartır sağa sola saldırır bakırsın kabul et
Bakirayim tabi ko ben o. r. sbu değilim ki her gelen gidene. Vereyim belki sen böyle büyütülmüşsun ne ben nede sevgilim buna izin vermeyiz sen kızlara cinselik için takılan bir man. yaksin
Kendine o kelimeyi yakıştıyorsan o senin sorunun 40 yaşına kadar kuru çürümüş şekilde otur yerinde ne olursa olursun kafasına girersin
En azından onu bunu içime sokmuyorum
Sokmayınca madalya kazanmıyorsun ama sadece eziyetten başka halt olmuyor yaş kaç
Senin için eziyet buysa çok iyi kafadesin knk devam 🤣🤣
Sende o eziyetin içinde yüzüyorsun dikkat et boğulursun yaşamadan
Boğulmak buysa ben razıyım boğulmaya knk
Tamam kardeşim Arap kültürü ile yaşamaya devam
Arap kültürü ağzına s.. c. sin e mi