Güzellik & Bakım Kartus ağda böyle yaptı ne yapmalıyım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birkac kez ust uste agda yaptim bacagimin Arkasina boyle oldu. Ne yapsam gecer Kartus ağda böyle yaptı ne yapmalıyım? Cevapla Kredi Kartı Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bacağının arkasındaki çatlaklar yüzünden öyle olmuş birkaç güne gecer çatlaklı bölgeler hassas oluyor 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya uff yarin konser vardi ya. Cozumu hizlandiracak bisey var mi. Bir de catlaklar nasi gecer Yorumla şanssızımamk +1 yıl Çatlak geçmez o izler de birkaç güne kadar geçer kapatıcıyla fondötenle falan kapatmayı denersin artık Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kendi kendine geçer. Üst üste yapınca morarması normal 2 0 Yorumla
Gll33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Geçer zamanla krem sür 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kremi Yorumla Gll33 +1 yıl Hametan falan Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 😱😱 çok geçmiş olsun ağda yapma bir daha bence çok fena olmjş 0 0 Yorumla
Amed_Mavis21 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Of geçmiş olsun cildin çok hassas demi ki.. geçer o ya kan toplanmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana Mavis mi diyorlar Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl Ya sen beni boş 😊🤦🏿♂️ Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Kanama olmuş bence kılcal damarlarda 0 0 Yorumla
xŚọvâlyē Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Zamanla geçer yapma bidaha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bacağının arkasındaki çatlaklar yüzünden öyle olmuş birkaç güne gecer çatlaklı bölgeler hassas oluyor
Ya uff yarin konser vardi ya. Cozumu hizlandiracak bisey var mi. Bir de catlaklar nasi gecer
Çatlak geçmez o izler de birkaç güne kadar geçer kapatıcıyla fondötenle falan kapatmayı denersin artık
Kendi kendine geçer. Üst üste yapınca morarması normal
Geçer zamanla krem sür
Ne kremi
Hametan falan
😱😱 çok geçmiş olsun ağda yapma bir daha bence çok fena olmjş
Kan oturmuş zamanla geçer
Bence ağda hic kullanma
, belli ki iyi gelmiyor
Of geçmiş olsun cildin çok hassas demi ki.. geçer o ya kan toplanmış
Sana Mavis mi diyorlar
Ya sen beni boş 😊🤦🏿♂️
Kanama olmuş bence kılcal damarlarda