+1 yılAdam size: "yakışıklı gösterecek bir detay" diyor, siz: "zeka" diyorsunuz. Yani ne alakası var sorabilir miyim? Benim için şahsen; zeka, tipten önce gelir. Ama verdiğiniz yanıtların, konu ile yakından uzaktan alakası yok. Kardeşim, çirkin bi, yakışıklı göstermezsin. Ama bunun farkedilmesini sağlayabilirsin. Mesela; giyimine, kuşamına özen gösterirsen; güzel kokmaya dikkat edersen ve biraz da özgüvenin yüksek olursa (diğer arkadaşların da dediği gibi) çok yakışıklı olmasan bile farkettirmezsin. Zeka, yüksek oranda doğuştan gelen bir şeydir. Yani canım biri, 2-3 yıl sonra üstün zekalı olamaz. Elbette zeki biri; çok yakışıklı olmasa bile, bu önemsemez. Ama bu, sonradan ve kolay bir şekilde elde edilebilecek bir şey değildir. Güzel kokmak ve güzel giyinmek, yapabileceğin ve dikkat edebileceğin şeylerdir ama zeka, kolay kazanılabilecek bir şey değildir ki dikkat çekmek için illa da çok zeki olmana gerek yok, zeki insanları örnek alabilirsin mesela. Ağırbaşlı ve efendi olmanın yanında; ahlaklı, yardımsever, sevecen bir insan olursan bunlar, seni bir adım üste taşıyacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
Adam size: "yakışıklı gösterecek bir detay" diyor, siz: "zeka" diyorsunuz. Yani ne alakası var, sorabilir miyim? Benim için şahsen; zeka, tipten önce gelir. Ama verdiğiniz yanıtların, konu ile yakından uzaktan alakası yok. Kardeşim, çirkin birini, yakışıklı göstermezsin. Ama bunun farkedilmesini sağlayabilirsin. Mesela; giyimine, kuşamına özen gösterirsen; güzel kokmaya dikkat edersen ve biraz da özgüvenin yüksek olursa (diğer arkadaşların da dediği gibi) çok yakışıklı olmasan bile farkettirmezsin. Zeka, yüksek oranda doğuştan gelen bir şeydir. Yani canım biri, 2-3 yıl sonra üstün zekalı olamaz. Elbette zeki biri; çok yakışıklı olmasa bile, bu önemsemez. Ama bu, sonradan ve kolay bir şekilde elde edilebilecek bir şey değildir. Güzel kokmak ve güzel giyinmek, yapabileceğin ve dikkat edebileceğin şeylerdir ama zeka, kolay kazanılabilecek bir şey değildir ki dikkat çekmek için illa da çok zeki olmana gerek yok, zeki insanları örnek alabilirsin mesela. Ağırbaşlı ve efendi olmanın yanında; ahlaklı, yardımsever, sevecen bir insan olursan bunlar, seni bir adım üste taşıyacaktır.
Bir iki tane yazım yanlışı yapmışım, o yüzden tekrar yazdım.
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Marx a göre çirkin bir erkeği yakışıklı gösteren şey paradır. Şöyle demiş
Çirkinim ben; ama en güzel kadını satın alabilirim, demek ki çirkin değilim. Çünkü çirkinliğin etkisi ve iticiliği, para karşısında yok oluyor bu dünyada. Yani para sayesinde, insan yüreğinin isteyecebileceği her şeyi yapabiliyorum. Oysa, insanı insan olarak kabul ederseniz, sevgiyi yalnız sevgiyle, güveni yalnız güvenle değiştirebilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsmer ve yaşının biraz büyük olmasııı
40 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılKirli sakal olabilir gadası
10 Yorumla
+1 yıl- Sağlam bir karakteri olması
- Şefkatli ve merhametli olması
- Dini değerlere önem vermesi
- Gösteriş ve gorgusuzluk yapmamasi
- Akıcı konuşması
- Huzur veren bir ses tonu
- Güzel kokması
- Ten rengi, elleri, tırnakları, dişleri
- Bakımlı ve temiz olması
179 Yorumla- +1 yıl
✅
- +1 yıl
Kriterleri tek tek yazmışsın.🤣🤣🤣
- +1 yıl
TEN RENGI? IRKCI ASS NIGGER GTFO 😭😭😭😭😭
- +1 yıl
illa şöyle olsun demiyorum ki hani olsa guzel olur gibisinden.
- +1 yıl
Kolay şeyler temel şeyler ✅✅✅✅✅✅
- +1 yıl
Gösteriş kelimesine katılmıyorum çünkü babam bana İPhone 14 pro aldı mesela telefonu çıkarınca gösteriş olarak algılanması beni rahatsız ediyor.
- +1 yıl
@linkerboy1991 pahalı bir sey kullanmak gösteriş degildir, bununla övünmek ya da insanlarin gözüne gözüne sokmak gösteriştir.
- +1 yıl
Ben apple logosunu yapıştırdım telefon kılıfıma sence bu gösteriş mi?😂😂😂
- +1 yıl
@linkerboy1991 evet
Giyinmeyi bilmesi giyim konusunda zevkli olması, jest ve mimikler, konuşma tarzı kendini ifade ediş biçimi, ses tonu, gamze, iyi bir fizik, zeki olması, espri yapmayı bilmesi falan 🤔 espri yapan insan otomatikman zekidir de zaten, espritüel olmanın temelinde kıvrak bir zeka yatar. Bakınız, Cem yılmaz Serenay Sarıkaya
21 Yorumla
+1 yılOlgunluk ve kibarlık. Özellikle olgun biri çirkin ya da yakışıklı fark etmeksizin ilgimi fazlasıyla çekiyor.
81 Yorumla- +1 yıl
Hem olgun hem yakışıklı olursa?
+1 yılEdebi ahlakı efendiliği sevgisi saygısı. Kısaca adam gibi adam olması.
Müzelik olanlar tipine güvendiği için bunları es geçebiliyor. Görüntü de bir yere kadar.40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSes tonu, diksiyonu, nezaketi ve zekası. Kibar erkekler bir adım önde bana göre. Bu özellikler olduğunda dış görünüş ikinci planda kalıyor bir nebze.
40 Yorumla Duruşu. Abi bir erkeğin kendi duruşu fikri zihniyeti konuşma tarzı bunların tamamı ile kendini bütünleştirmiş her erkek çok yakışıklıdır. Hiç bir zaman tipe bakmadım. IQ benim için en önemli şey. bunun da tip ile alakası yok
20 YorumlaGerçekten çevremde çirkin olup vücut yaptıktan sonra değerlenen çok erkek var. Vücudun güzelliği çekiyor galiba kadınları. Sakal herkese yakışmaz ama sağlıklı vücut herkese yakışır
20 YorumlaCilt bakımı sk sık duş ve deodorant. Şık olur mu bilmem ama çekici olucağı kesin. Bi de saç kesimi aşırı önemli, hem kız hem erkek için. Yüzüne uygun bir saç stili seç
20 Yorumla
+1 yılKarakterli olması,
İnancı olması ve vizyonlu bir şekilde yaşaması,
Görünüş olarak spor yapabilir, kıyafet seçimine dikkat edebilir.
20 Yorumlasaygi, olgun olmasi, problem cozebilme yeteneginin olmasi
57 Yorumla- +1 yıl
cv
- +1 yıl
- +1 yıl
😚😚
- +1 yıl
+1 yılGülüşü sesi karakteri aslında çirkin insan yoktur yeterki kalbi iyi olsun
50 Yorumla
+1 yılBilgi birikimi, üslubu, dışarıya karşı tavrı, bakımı, tarzı, özgüveni
50 YorumlaKomik ve sempatik iyi olması yakışıklılıktan daha çok etkiler beni açıkçası he bide verdiği enerji ama ya.
31 Yorumla- +1 yıl
kız benimi çağırdın
+1 yılKarakteri
Öz bakımı
Kişisel bakımk
Zekası
Taviz vermemesi
Hedeflerine odaklı olması
✍🏻30 Yorumla
+1 yılçirkin vir erkeği yakışıklı göstermek zor ama kılık kıyafetibe dikkat etsin parfüm filan ve özgüvenli olması onun çirkin oldunu bile umarsamaz kimse
30 Yorumla
+1 yılAkla ilk gelen şey biraz sık giyim ve biraz ortamda gösteriş. Mesela ortaya araba anahtarı koysa insanların biraz fazla hoşuna gider. Vücut çalışması da yapması gerekir
10 YorumlaSaçlar, traşlı yüz, temiz vücut, yaşına göre giyim
40 Yorumla
+1 yılSes tonu , kariyeri , hayata karşı bakış açısı, zeki olması , bakımlı olması , seçtiği parfüm , giyinişi
20 Yorumla
+1 yılTarzı, tavrı, kokusu, vizyonu, fiziği, bakımlı olması ve akıcı konuşması. Zaten yakışıklı olupta bunlara sahip olmayanında bir şansı yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkin erkeği yakışıklı gösterecek bir şey yok. Ama çirkin olmasına rağmen onu çekici yapacak özellikler var.
Sağlam karakter, doğru iletişim, sosyal statü , kültür ve zeka
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSiyah gömlek, kol saati, bakışlar, eller evet ellere bir çok kadın dikkat eder
30 Yorumla
+1 yılKendine yakışan şeyleri giyiyorsa yakışıklı görünür
30 Yorumla
+1 yılEsmer iyi giyim ceket pantolon yani takım elbise janti olması. Birde gözlük detayı... Güneş gözlüğü karizmatik durduruyo. Bide ayrıca çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır atıyorum bakımlıdır özgüvenli dir.
10 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/EbbexGKHUSQ
Enstrüman diyorlar :D
10 Yorumla
+1 yılBu tur sorularin tek bir cevabi var o da redpill
20 Yorumla
+1 yılOzguven, kibarlik, merhamet, bakislar, hos kiyafetler, kibirli olmamasi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1.) Karizma (yakisikli da olda bir adamda karizma yoksa 0dır o)
2.) Siyah gömlek siyah pantolon kaba bir kemer😍
3.) Diksiyonu
4.) Bilgili ve cesur olması
5.) Mukemmel bir fizik
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı olması, kokusuna dikkat etmesi ve uyumlu kombin yapabilmesi.
20 Yorumla
+1 yılÖzgüven, maddi yeterlilik, ayaklarinin ustunde durabilmek
23 Yorumla- +1 yıl
Aşkı meşki bırakıp mantığa dönmüş bir yaşa bağlı kadın
- +1 yıl
@MuTLu06ank aşkı meski biraktigimiz dogru da ben boyle birine bakarim demek olmuyo yazdiklarim 😂
- +1 yıl
Hahah bunu belli etme çokk
+1 yılÇirkin erkek ne olursa olsun yine cirkin kalır hiç bir şey değiştiremez
20 YorumlaBakımı
Giyimi
Kariyeri
Karakteri50 Yorumla
+1 yılSevdiğine sadık, mutlu edebilmeyi ve gönül almayı bilen, özel günleri unutmayıp hediye alan erkek ister dünyanın en çirkin en fakiri olsun bu özellikleri taşıyorsa o benim gözümde en mükemmel kişidir. Aldığı hediyeler de illa pahalı olmasına gerek yok 100tlye çok güzel şeyler yapabilir sadece biraz uğraş gerek. Arada da mesela sakız çöpünden anlamlı bir kalp yaparak mutlu edebilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Ha birde temiz ve bakımlı olması
Parası olması ve koca götlü olması yeterli kızlar için
10 Yorumla
+1 yılTarz, kalın sesli olması, zeka , kibar, sanattan anlaması, İyi bir kariyeri olması , saygılı olması, hayvan sevmesi say say bitmez
40 Yorumla
+1 yılYa ben erkeğim ama hani erkekler diyorya paraya bakıyorsunuz felan ya onlarda haklı be kardeşim hayatı boyunca fakir bir yaşammı sürdürsünler ama kadınlarda çok abartıyor eşinin milyoner olmasını bekliyor bence ben kız olsam evleneceğim adamın maaşı=50.000-55.000 bin lira yeter aslında kızlar diyor erkek dediğin ticareti olacak parasının sınırı olmayacak felan ya ucube şey seni senin malzeme altındanmı be neyse diyeceklerim bu kadar
00 Yorumla
+1 yılÇirkin erkek veyatta kadın diye sınıflandırmak manasız bence.
Herkese sevdiği yakışıklı olsun her hangi birinin benim sevdiğimi yakışıklı veya çirkin bulması çok ta mantıklı değil bence
30 Yorumla
+1 yılEğer hem çok özgüvenli hemde çok anlayışlı ve kibar olursa çirkin bir insan benim dikkatimi yakışıklı ama karakteri hayvanî olan birinden daha çok çeker
30 YorumlaDüzgün karekter, terbiyeli , zeki olaması zaten böyle olan her insan güzel ya da yakışıklıdır ve onun aurasını farketmeyen yoktur birazcıkta düzgün giyinmen yeter
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüvenli olucak cesur olucak sorunlara hızlı çözüm bulucak. sahiplenecek olursa bu iş olur.
20 YorumlaBakımlı ol kardeşim çirkinde olsan bakımlı oldugun ve güzel giyinip güzel koktugunda işler başka yöne gider
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Özgüvenli duruş, güzel gülüş, bakımlı dişler, davranıs ve konuşma tarzı, kokusu, giyimi.
Bunları hallettin mi çok yol almış olursun.
00 YorumlaCebindeki para kapısındaki araba gerisi angarya eskidendi kaşı gözü kulağı şimdi %90 nı para ile alakalı
00 YorumlaValla bilmiyorum ya çirkin yakışıklı erkek yok bence ben sevmişsem en tipsiz erkek bile çok yakışıklı gelir.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakaaal ve bıyık tabi ki, ha bir de siyah güneş gözlüğü🤣 bazıları sakalını kesince ortaya çıkıyor ne oldukları , kadınlara makyaj yapıyorsunuz dolandırıcısınız diyorlar ama asıl dolandırıcılık bu🤣🤣🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli olması kendine haz tarzı mizacı olmalı en önemliside kadınlara değer vermesi ve kendini geliştirmesi
20 Yorumla
+1 yılBana göre karateri ve duruşu
Ama kadınlara göre paralı erkek
00 Yorumla
+1 yılDuruşu. Sadece fiziksel mana da değil. Savunduğu fikirler vs
00 Yorumla
+1 yılBütün pembeliler sallamış🤣
Parası abi 👍😅
016 Yorumla- +1 yıl
Yoo hiçte bile
- +1 yıl
@sudenur_05 eksi rekoru kırar mıyım diye yazdıydım😂
- +1 yıl
@AtılganPonçikMen ne rekoru anlamadım?😃
- +1 yıl
@sudenur_05 eksi rekoru yani yorumumu beğenilmeme olayı😂
- +1 yıl
@AtılganPonçikMen ben beğenmedim mesela 😅
- +1 yıl
@sudenur_05 at eksiyi geç 😂
Siftahı senden bereketi siteden 😂 - +1 yıl
Ok 😀
- +1 yıl
- +1 yıl
@sudenur_05 🙈🤣
- +1 yıl
@AtılganPonçikMen😁😅🙋🏻♀️
- +1 yıl
@sudenur_05 gülmeee 😂
- +1 yıl
@AtilganPonçikMen yasak mı?😄
- +1 yıl
@sudenur_05 yooo😅
- +1 yıl
@AtılganPonçikMen ok no problem 😄
- +1 yıl
@sudenur_05 pis yhaa😂
- +1 yıl
Sakal, güneş gözlüğü. Böylelikle çirkinliğin gözükmez ve standart bir görüntün olmuş olur
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güç, statü, maddi gelir, bilgi birikim, genel kültür, ses ve diksiyon.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 812 cevap paylaştı. Zeka sonradan eklenmiyor var ise zeka,
Fiziğine ve kendine bakması,
Donanımlı olması.00 YorumlaKesinlikle senin dışında diğer insanlara merhametli davranması ve herşeyi önemsemesi birde diksiyon.
30 YorumlaKarakter, sahiplenme ve en en onemlisi merhameti ve guven duygusuuuuuu
30 YorumlaGiyim ve saç stili mesela bakım olduktan sonra çirkin yoktur aslında
30 YorumlaGüneş gözlüğü kirli sakal bu ikisinden de yakışmayan erkek görmedim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüven, bakışlar, maddi ve manevi güce sahip olması, merhametli olmaaı efendi olması dindar olması çalışkan zeki olması kadının ruhuna dokunanşlmesi tatlı dili
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine yakışanı keşfetmelisin o zaman gayet de yakisikli olursun, kendini geliştirmelisin, kadınlara nasıl davranılması gerektiğini de öğrendigin zaman senden iyisi yok
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin insan yoktur dostum bakımlı ve bakımsız insan vardır
00 Yorumla - Devamını Gör (199)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler