Asla kuaföre gitmem önünden bile geçmem. Benim de tek kasımı fazla inceltmisti bir de kalemle doldurayim falan diyor mal. Bir de kasima suç atiyor Kasım inceymis de benim haber vermem lazımmış. Onu bilmek senin işin canım.. sinir oldum yine
Kaşlarımı eşit almamıştı. Kadına en sonunda sen bırak ben düzeltirim artık demistim Bi kere de saçlarımı kısacık kesmişlerdi. Hemde kısa istemediğim halde Hala sinir oluyorum kuaför diyince
Bazen ufak yerler daha iyi ama tanimak lazım.. artık herkes işine geldiğince uyguluyor islerini kalite yok. Naturellik daha popüler ben kendim pek gitmem kuafore kendi işim kendim hallediorum
Geçmiş olsun. Ben orada tartışmaya doğru giderdim heralde. Bu konuda çok takıntılıyım hep aynı kişiye aldırıyorum alırken de her hareketinden sonra kalkıp aynaya bakıyorum. Sinir oluyorlar ama yapacak bir şey yok. Benim de kötü bir deneyimim olmuştu
Tartissan nolcak kasin geri gelecek mi Ustelik tatlı da bir sohbeti vardı kadının onun büyüsüne kapıldım afsgaha Begenmedigimi belli ettim sadece o kdr öyle kavgacı biri degilim maalesef orfa üzerine atlayayim😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Asla kuaföre gitmem önünden bile geçmem. Benim de tek kasımı fazla inceltmisti bir de kalemle doldurayim falan diyor mal. Bir de kasima suç atiyor Kasım inceymis de benim haber vermem lazımmış. Onu bilmek senin işin canım.. sinir oldum yine
40 dakika boyunca oturup kaşlarımı cımbızla tek tek almıştım. Gidip kaş seti olan bir arkadaştan daha güzel almıştım puauhauhahahah aşkoyumm
Kaşlarımı eşit almamıştı. Kadına en sonunda sen bırak ben düzeltirim artık demistim
Bi kere de saçlarımı kısacık kesmişlerdi. Hemde kısa istemediğim halde
Hala sinir oluyorum kuaför diyince
Aga bu hal ne benim kardeşim daha iyi aliyo
Sorma kamyon çarpmış da yüzümün sol tarafı kaymış gibi
Evet saçlarımı boyadı ama Beyazlar kapanmadı
🥴 geçmiş olsun 🙈 içinden geçen küfürleri duyabiliyor gibiyim 😅
Bakım yağları kullanabilirsin ya da Farmasinin yağı var. Düzenli kullanımda besliyor.
İyi bir yermiş yorumunu okuduğum kadarıyla. İnan böyle kişileri alıyorlar işe. Mahalle arası kuaförler daha iyi alıyor.
Ne güldüm kuaförünün altın orandan haberi yok herhalde geçmiş olsun😅
Kör de değildi ama nasıl bu hale getirdi anlqmadim :(
ablaaaa inanamıyorumm :(( cok üzücü gecmis olsun... ilk defa mı gittin buraya
Geçen sefer daha iyi almsiti
Dedim bakın benim. kasimin bir yeri orantısız oraya biraz daha dikkat edelim
Aha dikkat etti işte, böyle...🥺🥺🥺
olsun kökü sende sonucta djksfbnkgbnfgb biraz kendine bırak büyüsün sonra küsebiliyolar bi daha da gitme bos ver korkunc yani sonra hic cıkmaz
Ben alırdım sana ücretsiz
İşte yillardir beklediğim o friend :(
Bırak uzasın birdaha gitme işlem yaptirma
Bir de iki katlı güzellik merkezi he burası
Mahalle arası kuaförü degil
Bazen ufak yerler daha iyi ama tanimak lazım.. artık herkes işine geldiğince uyguluyor islerini kalite yok. Naturellik daha popüler ben kendim pek gitmem kuafore kendi işim kendim hallediorum
Bu hizmet için ne kadar ücret ödediniz?
80 TL
Bu sonucu gördükten sonra ne yaptın
Bu ne ya çok orantısız bu dedim kalakaldim yarim sa aynada
Geçmiş olsun. Ben orada tartışmaya doğru giderdim heralde. Bu konuda çok takıntılıyım hep aynı kişiye aldırıyorum alırken de her hareketinden sonra kalkıp aynaya bakıyorum. Sinir oluyorlar ama yapacak bir şey yok. Benim de kötü bir deneyimim olmuştu
Tartissan nolcak kasin geri gelecek mi
Ustelik tatlı da bir sohbeti vardı kadının onun büyüsüne kapıldım afsgaha
Begenmedigimi belli ettim sadece o kdr öyle kavgacı biri degilim maalesef orfa üzerine atlayayim😀😀
Ben de öyle atmaca gibi biri değilim üzerine atlayayım ama beni o hale getirmeye hakları yok
Gidip paranın iadesini iste bence
Yok olmadi geçmiş olsun
Oha cok kotu. cildirmalik
Sağ fazla alınmış sol guzel
Hayır, teyze kuaför olunca hiç başıma gelmedi
Kaşı ötelemiş resmen
En son ağda yaptırdım
Faciaydı
Evet
Aşşırı güldüm buna
Her yerini boyle aldilarsa 😂
Hayır