Sizce kadınlar makyajı kim için yapar? Kendileri için mi yapar yoksa karşı cins güzel görünmek için mi yapar?

Sizce kadınlar makyajı kim için yapar? Kendileri için mi yapar yoksa karşı cins güzel görünmek için mi yapar?
Bazı kadınlar vardır mesela makyaj yapmaya alışmıştır Sabah uyanır uyanmaz makyaj yapar bazıları da vardır doğal güzelliğini sever yani bu biraz özgüvenle alakalı bir şey Bir de tercihle alakalı bir şey
Aynen kesinlikle katılıyorum. Bazı kadınlar kendileri için makyaj yapar bazıları başkasına güzel görünmek için makyaj yapar. Ben kendime güzel görünmek için makyaj yapıyorum genelde.
kendi için.. çünkü acayip itici oluyorlar makyajla.. ve ayırıca zekaları değil cinsellikleri ön plana çıkıyor bu da onları zamanla erkeklerin gözünde değersizleştiriyor
Cevap
4Cevap
İcgüdüsel olarak yapıyorz bence
Dünyada hic erkek olmasaydı bile yapmaya devam ederdk
Bu kadnsı bir durum cünkü
Süslenmeyi seviyorz
Bence kendileri için ama kişiye göre değişir karşı cins için aşk için yapanlarda vardır.
Aynen kimisi karşı cinse güzel görünmek için yaparım kimisi ise kendini daha güzel ve daha huzurlu hissetmek için makyaj yapar. Ben kendimi güzel ve huzurlu hissetmek için makyaj yapıyorum.
Tabiki erkekler için ya rica ediyorum aksini söylemeyin artık dünyada sadece kadınlar olsa makyaj yapar mısınız az dürüst olun
Ben şahsen erkekler için makyaj yapmıyorum. Kendimi daha güzel hissetmek için makyaj yapıyorum ben kimseye güzel görünmek için asla makyaj yapmam ben.
Kendi icin yapar, karsi cins icin yapanlarin amaci farkli oluyor
Aynen bende kendim için yaparım. Kendimi daha güzel hissetmenk için yaparım genelde makyajı. Kimseye güzel görünmek için yapmam kendime güzel görüneyim kendimi beğeneyim yeter.
Diğer kadınlardan daha güzel olup erkekleri çekmek için
Ben şahsen kimse için yapmıyorum makyajı kendim için yapıyorum. Kendimi daha mutlu ve huzurlu hissetmek için makyaj yapıyorum ben genelde kimseye güzel görünmek için yapmıyorum.
Bi senin tercihin ama geneli böyle değil
Kendim için yaparım. Evde kimse yokken yaptığım da olur. Haftalarca yapmayıp dışarı makyajsız çıktığım da, tamamen keyfime bağlı.
Tabiki kendilerini iyi hissetmek icin yapar sayin yoda hanim
Disardaki insanlar icin
Ben şahsen kendim için yapıyorum sadece. Erkekler için veya karşı cinse güzel görünmek için makyaj ya da bakım yapmıyorum ben. Bakımı ben kendimi iyi hissetmek için yapıyorum..
ikisi de
Bence sadece kendimize güzel görünmek için yapıyoruz kendimizi daha huzurlu ve daha iyi hissetmen için makyaj yapıyoruz. Ben kimseye güzel görünmek için makyaj yapmam kendim için yaparım.
Kediler için
Kendi için
Aynen bende kendim için yaparım. Kimse için yapmam bakım falan. Makyajı kendimi güzel hissetmek için yaparım ben genelde kimseye güzel görünmek için makyaj falan yapmam ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?