Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne katılıyor musunuz?

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne katılıyor musunuz?
Bakımın makyajla, yani sahte şeylerle ilgisi olmadığı için, tamamen hayal ürünü inanış. Çirkin kadın çirkindir, yüzünü boyaması onun değil boyanın güzelliğidir
Yani çirkin demeyelim ben şahsen kimsenin çirkin falan olduğuna inanmıyorum ya. Her kadın güzeldir çirkin insan yoktur. Sadece kendine bakmayan bakımı sevmeyen kadın vardır bence.
Kadınlar bu konuda çok tehlikeli, hoşlandığım kız var mahallede, hoş biriydi, fiziğinide beğeniyordum, tayt, dar kot giyiniyordu, geçen makyaksız ve eşofman altı ile gördüm korktum yani hshshs alakası yoktu önceki halleriyle
Yani bazı insanlar makyajsız bambaşka biri oluyor bazıları ise makyajla güzel olabiliyor. Asıl önemli olan bence bakımlı olup olmadığı. Yani makyajsız bazı kadınlar gerçekten hiç tanınamıyor çok makyaj yapmaktan.
Ama bu resmen sahtekarlık! Sahte karı düzenlemekten içeri atılmalı! Sağdaki kadın ile soldaki kadının bırak aynı olması, akraba bile olma ihtimalleri yok :P :P :P
Yani evet orası öyle tabi. Ama yeteri kadar bakımlı biri olursan bence her şekilde güzel olursun. O yüzden makyajsız güzel görünmek için bakım yapmak şart ya.
Katılıyorum ama bana göre bakım makyaj değil. Cilde göre yapılan uygun maskeler, masajlar, sağlıklı beslenme zaten insanların daha güzel gözükmesini sağlar.
Aynen kesinlikle aynı fikirdeyim. Bana görede aynı şekilde makyaj yapmak bakım olmak sınıfına kesinlikle girmiyor. Bakım yapmak çok ayrı bir mesele bence makyaj yapmak çok ayrı.
Kesinlikle
Cevap
27Cevap
Bence katılıyorum doğru bir söz
Aynen bende katılıyorum. Bakım yapmayan her şey zamanla kötü olur. Yani biz bir süre sonra kendimize bakmaz kendimizi salarsak bizde bakımsız bir kadına veya erkeğe dönüşürüz ama çirkin olacağımız anlamına gelmiyor tabi bu.
Evet katılıyorum ve spor yapmayan kadınlar da aynı şekilde, spor yapan kadın da her zaman güzelleşiyor
Aynen bakım ile herkes güzel bir kadın öyle bence. Sadece bakım yapmadan etmeden kendini güzel bulamayan kadınlar var bence az bakımla her kadın gayette güzel olabilir diye düşünüyorum.
Katılıyorum, insanları dış görünüşü ile yargılayan kişilerin habeş maymununa benzemesi dışında sorun yok.
Aynen ben asla kimsenin dış görüşüne falan pek şeyler denilmesini hoş bulmuyorum. Bence her kadın güzel çirkin kadın yoktur. Sadece kendine bakım yapmayan kendini salan kadın vardır.
Dediklerin o kadar doğru ki ama anlamazlar.
Çirkin kadın yoktur, makyajla çirkinleşen kadın vardır...
Bence öyle değil ya. Makyaj her kadına yakışmaz gerçekten bazı inssnlarda makyaj emanet gibi duruyor. Ama bazı insanlara gerçekten makyaj çok yakışıyor diye düşünüyorum ben.
Makyaj anlık güzel yapabilir belki ama er ya da geç kesinlikle zararlı etkileri oluyor...
Makyaj bakim degildir artik herkes bunu bi anlasin.
Aynen bende aynı fikirdeyim. Makyaj yapmak asla bir bakım sayılmaz benim içinde öyle. Makyaj yapmak çok ayrı bir durum bakım yaak çok ayrı. Bakımla cildin güzelleşir makyaj ile değişirsin...
katılmıyorum çirkin çirkindir onu içinden çıkaramazsın
Bence değildir ya. Kimse çirkin değildir. Az bakım az makyaj ile bence her kadın bebek gibi olur. Ben şahsen hiçbir kadının gerçekten çirkin olduğuna inanmıyorum ya. Az bakım ile herkes güzel olur.
Bence makyajla güzel olduklarını sanıyorlar sadece aşırı yapay ve itici duruyor
Önemli olan makyaj yapması değil. Makyaj yapmadan kadının güzel olması bence. Bakımsız kadın yoktur bence kendine bakmayan kendini salan kadın vardır. Yoksa makyajla herkes güzel olur.
Katılmıyorum çirkin her yerde çirkindir bakımlı olmak farklı bir şeydir
Ben katılmıyorum şahsen ya. Ben kimsenin çirkin falan olduğuna inanmıyorum. Bence çirkin kadın yoktur sadece kendine bakmayan bakımsız kadın vardır. Az bakım ile bence her kadın güzel olur.
https://hizliresim.com/2f5rm69
Bu kadına gelde bakım yap güzelleşin o zaman 😂
Evet öyle çirkin şansı var ve bazıları doğuştan daha güzel doğuyor bazıları az güzel
Yani evet orası öyle tabi ama ben şahsen hiçbir kadının gerçekten çirkin olduğuna falan inanmıyorum ya. Bence her kadın güzeldir sadece biraz bakımsız ve kendine bakmayan kadın vardır.
Evet doğru ama doğası gereği öyle bazısı doğuştan daha güzeldir
Yuh nasıl o hale getirmisler victoria secret modeli gibi olmus..
Yani aslında bakım işte. Gerçi bu resimdeki bakım yapmaktan ziyade sadece makyaj yapmış ama asıl burada önemli olan şey bence kadının bakım yapması. Bakım yapan her kadın güzelleşir.
bakımdan kastımız bu fotoğraftaki gibi yaradılışa aykırı bi biçimde yeni yüz yaratmaksa eğer, nolur çirkin kadınlar var olsun sdhfglkshdf
Bnecede bakım önemlidir. Makyajlı kadınlara eleştiri yapan, sahtekar diyen erkekler sokol orkoğon mokyojodor diyerek en tipsiz erkeği bile sahtekarlıkla yakışıklı olduğunu iddia ediyor
Bakımlı kadın da çirkindir sonuçta cirkinligini makyajla kapatıyor eee sonsuza kadar makyajla kalamayacağına göre her türlü çirkindir
Bence öyle değil ya. Bence her kadın güzeldir kimse çirkin değildir. Kimse çirkinliğini kapatmak için makyaj yapmaz ya. Kadınlar bakımlı ve güzel görünmek için bence makyaj yapar diye düşünüyorum.
Bir erkek olarak söylüyorum makyajsız güzel olan bir gacimentoo makyaj yapınca kusasim geliyor guzelsen güzelsin cirkinsen çirkin boya badana seni güzel yapmaz korkunç bir yaratik yapar soncta araba değilsin
Söze katılıyorum da kapak fotosu bakımlı kadın değil makyajlı kadın
Çirkin erkek yoktur kaslı ve kassız erkek vardırda okeyseniz ben okeyim 😂
Makyaj yapmayı bakımlı olmakla ilişkilendiremiyorum.
Ama söze katılıyorum.
Evrimden kasıt bu heralde biz mevzuyu yanlış anlamış 😀
şu anki kozmetik ve estetik sektörü eşşeği bile prensese cevirir. parasız ve bakımsız kadın vardır vet
Aynen eğer yeteri kadar bakım ürünlerin var ise ya da paran var ise her şekilde bakımlı bir kadın olursun. Ama önemli olan bence makyaj yapmak değil bakım yapmak makyajsizda güzel olabilmek.
makyajsızda güzel olabilmek için düzgün beslenmek sürekli temizleyici serum vs kullanmak lazım. onlarda cok para. yaptır botoksu dolguyu gec. daha ucuza geliyor
bence çirkin kadın vardır
Bence yoktur ya. Hiçbir kadın çirkin değildir. Bence her kadın güzeldir sadece kendine bakım yaomayan kendini salan kadın vardır. Az bakım ile bence her kadın güzel olur diye düşünüyorum ben.
İnanmıyorum 😬
Bence çirkin kadın yoktur ya bakımsız kendine bakmayan kadın vardır. Makyaj ile herkes güzel olur bakım ile herkes güzel olur ama önemli olan bence yakışması diye düşünüyorum ben mesela herkese yakışmaz.
Hayır bu sahtekarlık 😅
Yani evet genelde yüz kusurları kapansın diye makyaj yapan kadınlarda çok fazla. Bence bu doğru değil. Bence bakım yapmak daha güzel yüzüne tonlarca boya sürmektense.
Güzel kadın yoktur dolandırıcı kadın çoktur.
Bence güzel kadın vardır. Ben makyajsizda kendimi gayet güzel buluyorum. Yani bana şahsen makyajlı halimde iyi gözüküyor makyaj yapmadığım halimde aynı.
Olabilir.
Abi şu bıyıklarınızı alın ya Metehan görse kıskanır mq
Çirkin kadın yoktur estetik parası olmayan kadın vardır yani çirkin değiliz sadece fakiriz
Katılmıyorum. Katılmamak için çok fazla örnek var.
Bu ülke için geçerli bişi değil
Katılmıyorum efendim.
yok çirkin kadınlar var
Aksi ispatlanmidigi takdirde her kız çirkindir
Katılıyorumda bu biraz abartılı olmuş 🤣
vay be kadını sindi bebek yapmışlar
Ben katılıyorum bakımsız kadın vardır
Hayır, çirkin insan vardır.
Çirkin kadın yoktur gratiste indirim yoktur
İstisnalar hariç doğrudur
patatese makyaj yapılınca patateste güzel oluyor
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Makyaj aslında bir nevi kusur örtücü gibi bir şey. Ama genelde bence çirkin kadın yoktur ben herkesin güzel olduğuna inanıyorum. Sadece bakım yapmak şart.
Katılıyorum.
Katılıyorum
Kesinlikle katılıyorum.
Katılıyorum
aynen
Katılıyorum
Bu resim makyajli kadina ornek olmus
Evet katiliyorum
Kısmen
Az votkaydı o
çirkin kadın vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?