Güzellik & Bakım Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne katılıyor musunuz? StrawberryGlitter Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne katılıyor musunuz? Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne katılıyor musunuz? Cevapla Kadın Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ladysuslu Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 +1 yıl Katılıyorum ama bakımlı olmasına rağmen hareketleri yüzünden itici olan bir sürü kadın var onları itici bulduğum için güzel bulmuyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Evet katılıyorum tabi ki 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ya bence her insan güzeldir ama bazıları kendi kişisel bakımını yapmadığı zaman göze hoş gelmeyebiliyor 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yani, biraz katılıyorum. Çünkü bence çirkin insan yoktur, çirkin kalp vardır. Ki o da ben oluyorum ¢ 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Hayır bakım yapsada çirkin olanlar piyasada çok var, Bakım yapmasada çok güzel kadınlar var. Doğallık önemli 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ya da şöyle diyorlar, çirkin kadın yoktur az votka vardır 😅Katılmıyorum 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çirkin insan vardır 1 1 Yorumla Cann3434 +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Katılıyorum ama bakımlı olmasına rağmen hareketleri yüzünden itici olan bir sürü kadın var onları itici bulduğum için güzel bulmuyorum
Evet katılıyorum tabi ki
Ya bence her insan güzeldir ama bazıları kendi kişisel bakımını yapmadığı zaman göze hoş gelmeyebiliyor
Yani, biraz katılıyorum. Çünkü bence çirkin insan yoktur, çirkin kalp vardır. Ki o da ben oluyorum ¢
Hayır bakım yapsada çirkin olanlar piyasada çok var, Bakım yapmasada çok güzel kadınlar var. Doğallık önemli
Ya da şöyle diyorlar, çirkin kadın yoktur az votka vardır 😅
Katılmıyorum
Hayır Çirkin Kadın Vardir
Genel itibari ile doğru.
Çirkin insan vardır
Katılıyorum
Katılmıyorum.
Hayır katılmıyorum