Beğeniyormuş gibi yaptığınız bir şey nedir? Kadınlar bazen bakım yaptırır.. Beğenmemiş olsa dahi bazı durumlarda o kadar zaman harcayıp para ödeyince beğenmiş gibi yaptığı durumlar olabiliyor.. Sizce de öyle değil mi?

Beğeniyormuş gibi yaptığınız bir şey nedir? Kadınlar bazen bakım yaptırır.. Beğenmemiş olsa dahi bazı durumlarda o kadar zaman harcayıp para ödeyince beğenmiş gibi yaptığı durumlar olabiliyor.. Sizce de öyle değil mi?

Ben beğeniyormuş gibi yapmıyorum hiç. kendimi direk beğenmediğimi kötü olduğumu söylüyorum.. 😅😅 bu konuda kendime karşı çok dürüstüm. zaten başka insanları da hiç bir şekilde asla tipine göre değerlendirmem.. bana sordukları zaman iyi göründüklerini söylerim o kadar. zaten güzellik de görecelidir.
Hayır yapmam kesinlikle. Genellikle sert tepki aliyorum ama umursamıyorum bunu. Aylarca emek verilen birşeyde olsa olmamış ise olmamiş derim. Yalandan mutlu etmek ya da mutlu gorunmek istemem hic bir zaman.
Saç kesimi kesinlikle. En son gözü karartıp kestirdiğin saçlarımla emekli müdürelere benzemiştim. Ona rağmen kuaförden 'hımm güzel güzel' diyerek ayrılmıştım. 😂
Biz kadınlar bunu çok yapıyoruz.. 😅
Aynen.. Kaçınılmaz son.. 🤣
Ricalar.. 🥰
İşte bu yüzden oralara gitmek istemiyorum istediğim sonucu almazsam verem olurum 😂
😂😂
Cevap
12Cevap
Ten rengine uygun olmayan ruj seçimi, oje seçimine bazen böyle yaparım gadası
Saç kesimim bi ara çok kötü olmuştu 😄 o zaman yapmıştım galiba 🙈
Her kadının yaşadığı bir durum kesinlikle.. 😅
Bazen gittiğimiz mekanı arkadaş götürmüş ise beğenmesem bile güzel diyorum kalbi kırılmasın diye.
Berberden çıkarken eline sağlık denir ama gel bide o traş olana sor
Biz erkeklerin berberden tamamen memnun şekilde çıkması imkansız gibidir zaten 😅
Öyle yapmıyorum ya beğenmezsem söylüyorum ama eskiden olsa evet güzel falan derdim.
Öyle yaptığımda hiçbir şeyden tat ve keyif alınmaz. Yapmam öyle şeyler.
Arkadaşlarımın tipini beğeniyor gibi yapıyorum :(((
Onlarda. sana öyle yapıyor anlaşılan
Kimseye sormam ben😏
Mış miş gibi yapmam :D Güzel değilsede açıkça söylerim :D
Aşırı makyaj, uzun tırnak ve istisnasız her botoks motoks daha çirkin gösteriyor. Ve ben asla bu konulardaki görüşümü gizleyemiyorum.
Beğenmiş gibi yapmam ki
Makyaj pek yapmadığım için o problemim yok
Genelde beğeniyormuş gibi yapmıyorum
ben beğenmediğimi çok belli ediyorum ya
Kasımı aldirigimda bazen yapiyorum
mus gibi yapmam hicbir konuda
Tras olunca oluyo
yok, mış gibi yapmam
Yapmam
Cok Ufak tefek seyler
Öyle yapmam
Çalıştığım işi övmek