Keşke ameliyat olmadan önce hastaneyi araştırsaydın. Genelde Ankara'da en iyi doktorlar oluyor ama sanırım senin gittiğin hastane pek iyi değil diye düşünüyorum. O yüzden önceden gideceğin ameliyat olacağın yer çok önemli. Beğenmiyorsan hastane ile iletişime geç derim. Eğer hasta burnunu beğenmez ise yeniden ameliyat olma şansı var diye biliyorum ben.
Bunu hastalik boyutuna getirme.. sürekli estetik olanların ortak sorunu buydu... ne yapılırsa yapılsın beğenmiyor, içine sinmiyor, tekrar tekrar yaptırıyordu.. sonunda iyice dönülmez yola girilmiş oluyorlar.. lütfen sen öyle olma.. psikolojik destek al.. ve kendini iyi hisset diye demiyorum.. gerçekten çok güzel olmuş oynama daha fazla.. aklını başka şeyle meşgul et.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Burnun aslında çok güzel. Bende ameliyat oldum ve doktoruma özellikle söyledim. O burun kanatlarını çok geriye alıp yandan burnun içini gösteriyorlar. Kesin bir dille uyardım öyle bir şey yapmasın diye. Sende de biraz o sorun var yoksa burnun süper.
Kanka kaportacıda mı yaptırdın? Şöyle kötü bir görüntüsü yok. Ama ameliyat geçirmiş güzel bir görüntüsü de yok. Sanki hiç el atılmamışta doğal kötü olmayan burun gibi. Hem delikleri kaldırmışlar hem de aşağıya doğru sarkık burnun. Genel olarak kötü değil. Ama işçilik kötü bu anlamda yorum yaptığımı farzet.
Boyut sekil olarak hic bir sikintisi yok bence bildigin ufacik findik burun kiz burunu yani ama bi tek estetik burun olarak gibi gelmedi sende begenmiyormussun zaten ama kotu degil yani hani bana sorsan estetik gerekiyor mu diye (daha once estetik olmamis gibi) hic anlamam estetik oldugunu mesela...
ablacım sırf buraya yorum yapmak için üye oldum vallahi, burnun gayet iyi ve doğal. Burdaki tırreklerin tampon benzetmesi yorumlarını dikkate alma. Her zaman kendini sev ve değer ver. En önemli şey senin bedenin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
en korktuğum şey o kadar para verip beğenmemem. ama seninkinde bir sıkıntı göremedim nesi kötü ki