Aslında güzelim ama burnum çok kötü o yüzden güzelliğimi de burnumun büyük bir değişim yaşamasıyla kaybettim ve yıllardır bu yüzden psikolojim alt üst oldu. Hem dıştan kötü hem de nefes alamıyorum içten de sorunu var yani ama bunun içinde henüz doktora gitmedim, bazılari şu an hastaneye gitmemi söylüyorlar içten sorun olduğunu tespit ederlerse estetiği de ücretsiz yapabilirlermiş ama ben devlet hastanesinde yaptırmayı düşünmüyorum çünkü devlet h. Yaptıran birçok kişi memnun değil hem bir hata olmasin istiyorum bu yüzden özelde yaptıracağım. Para kazanmaya başlayacağım eğer iki yıla kadar parayı tamamlarsam yaptıracağım ama daha fazla dayanamıyorum sırf burnum yüzümden arkadaşlarımın akrabalarımın tanıdığım tanımadığım kimsenin yüzüne bile bakamıyorum birileri ile konuşurken acaba burnum şu an onun dikkatini çekiyor mudur diye düşünüyorum burnum yüzünden insanların beni ciddiye falan alabileceğini düşünmüyorum estetik yaptırdiktan sonra psikolojimi nasıl düzeltilirim özgüvenimi nasıl tekrar kazanırım bilmiyorum. Burun estetik fiyatlarını genel olarak bilmiyorum bu arada bildiğiniz çok iyi bir doktor varsa önerir misiniz birde önerdiğiniz doktorun Instagram hesabı varsa iyi olur.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle 1 hafta önce burun estetiği olmuş biri olarak konuşmaya başlıyorum. Trabzonluyum ama burnum bilindiği üzere kötü Karadenizli burunu değildi. Ne kemeri vardı ne eğri falandı. Sadece hafif burun ucu düşüklüğü vardı onun haricinde hiçbir sorun yoktu ama shop programıyla sadece burnumun ucunu hep kaldırırdım kalkık olsun isterdim. Sırf estetik görünüm amaçlı yani. Ve gerçekten de güzel bir kızım ama daha da güzel olmak için yaptırdım. Neyse şimdi ki düşüncelerime gelirsek biraz acı çekiyorsun ama bence sonunda değiyor 2 gün sonra alçım alınacak ve bence kesinlikle değdiğini düşünüyorum iyi özel bir hastaneye yaptırdım 32bin tl verdim. Ama ne yalan diyeyim bir yandan da tamamen doğallığı seven biri olarak ne gerek vardı senin burnun kötü değildi ki diyorum ama genel olarak bakacak olursak ben mutlu oldum bu ameliyatı olduğuma. Ve gerçekten burnunda sorun görüyorsan kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap. Bu kadar kafana asla takma çirkin bile olsa cidden insanı farklı yapan da onda bulunan doğal şeyler bence. Bu kadar kafana takma ama gerekli paran bulunduğunda kendini hazır hissettiğinde gerçekten yaptırmak istiyorsan yaptırabilirsin. Seni ne mutlu edecekse onu yaptır. Ama bu süreçte tekrar diyorum unutma bir insanı farklı kılan onu diğer her yeri yapılı insanlardan farklı kılan ondaki doğal görünümdür. Evet burnun çirkin olabilir diğerleri de burnunu yaptırmış ve çok güzel burunlu olabilirler ama sen içlerinde farklı olansın doğalsın geneli birbirine benziyor onların her yerleri yapılı. Ben Trabzon’da özel hastanede oldum ve doğal yaptı burnumu her yaptığı burunda doğal yapmacık yapmıyor. İnstagramdan da bakabilirsin.
Dr. emrah sözen ☺️
Çok teşekkür ederim böyle güzel bir cevap yazdığın için, doktor ismi için de teşekkürler💗🌺✨
Rica ederim ❤️ bugün burun alçım çıktı burnuma baktım ödemli şiş halde şu an. Ve tahmin ettiğim gibi yapılmış sadece ucu düşüktü ayna da kaldırdığımda olan burnun aynısı oldu. Umarım sonradan çok daha güzel olur ama yandan baya güzel duruyor. Sende nasıl mutluysan öyle yap ama dediğim gibi çok ciddi bir sorun yoksa doğallıkta kal başkalarına benzeme. Benim yaptığım burun hiç yapılmış gibi değil yani çok doğal görünüyor yapaylık 0. Her şey gönlünce olsun ❤️🙏🏻
Doktora muayene ol. Ameliyat gerekli ise yaptırırsın. Bunun dışında estetik operasyona gerek yok. Kendini sevsen yeter. Hem burnunu yaptırdıktan sonra mutlu olacağın ve özgüvenini artacağı ne malum? Olduğun gibi zaten güzelsin. Takılma medyanın güzellik standartlarına.
Söylediklerini dikkate alacağım teşekkür ederim umarım bir an önce toparlayabilirim💖✨🌺
Rica ederim ❤❤❤🌼🌼🌼💐💐💐. İnşallah 🌺🌺🌺🌼🌼🌼❤❤🌻🌻🌻🌻💐💐💐🌸🌸🌸🌸💐💐💐
Neden bu kadar çok takıyorsun sağlık sorunun varsa tabi ameliyat ol ama burnu kemerli veya kusurlu kizlar bana ve bir çok erkeğe çekici geliyor kendinle barışık olmalısın emin ol estetik yaptırdığında kendinde başka bir kusur bulacaksın kendini sev
Bu güzel cevabın için tesekkürler. Doğallık belki sana çekici geliyor olabilir fakat herkesinde garipseyip tuhaf baktığını hissedebiliyorum kendimi sevmem için sadece burun estetiği olsam yeterli gerçekten baska kusur arayıp ta özgüvenimi düşüreceğimi sanmıyorum🌸🌺✨