Burnumu beğenmediğim için psikolojim bozuluyor, estetik yaptırmalı mıyım?

Aslında güzelim ama burnum çok kötü o yüzden güzelliğimi de burnumun büyük bir değişim yaşamasıyla kaybettim ve yıllardır bu yüzden psikolojim alt üst oldu. Hem dıştan kötü hem de nefes alamıyorum içten de sorunu var yani ama bunun içinde henüz doktora gitmedim, bazılari şu an hastaneye gitmemi söylüyorlar içten sorun olduğunu tespit ederlerse estetiği de ücretsiz yapabilirlermiş ama ben devlet hastanesinde yaptırmayı düşünmüyorum çünkü devlet h. Yaptıran birçok kişi memnun değil hem bir hata olmasin istiyorum bu yüzden özelde yaptıracağım. Para kazanmaya başlayacağım eğer iki yıla kadar parayı tamamlarsam yaptıracağım ama daha fazla dayanamıyorum sırf burnum yüzümden arkadaşlarımın akrabalarımın tanıdığım tanımadığım kimsenin yüzüne bile bakamıyorum birileri ile konuşurken acaba burnum şu an onun dikkatini çekiyor mudur diye düşünüyorum burnum yüzünden insanların beni ciddiye falan alabileceğini düşünmüyorum estetik yaptırdiktan sonra psikolojimi nasıl düzeltilirim özgüvenimi nasıl tekrar kazanırım bilmiyorum. Burun estetik fiyatlarını genel olarak bilmiyorum bu arada bildiğiniz çok iyi bir doktor varsa önerir misiniz birde önerdiğiniz doktorun Instagram hesabı varsa iyi olur.