Hakkı doğar mı derken hukuki olarak mı soruyon reis kahkaha attım a*k. Yani istersen makyajsız görmeden ayrıl ne olacak ama uzun zaman geçtikten sonra makyajsız da görsem öyle bir senaryoda birlikte olmaya devam ederdim herhal
Bence aşırı makyaj yapanlardan makyajsız hali görüldüğünde ayrılınabilir çünkü sen o makyajlı olan değilsin ki insanları o haline alıştırıp makyajsız da sevmelerini bekleyemezsin. Bırak seven asıl halinle görüp sevsin.
Doğar tabi. Yanlış hatırlamıyorsam evlendikten sonra karısının yüzünü ilk defa makyajsız gören bir adam boşanma davası açmıştı geçmişte ve mahkeme haklı sebep görmüştü. Olay farklı bir ülkede olabilir tam hatırlamıyorum detaylarını.
Kişiye bağlı bunun kararı. Makyajsız haline de okey ise sorun olmaz ama değilse ben olsam ayrılırım çünkü bu gerçekten kandırmaca. Geçen gün çok yaşlı bir kadının 20liklere taş çıkaracak hale geldiğini gördüm makyajla 😀
2 gün önce sevgilim den ayrıldık sevmiyorum soğudum diyor ama instagram durumlara bakıyor ve ben hala onu seviyorum şu an onun çalıstıgı yerdeyim okula gitmedim bir apartmanın binasında oturuyorum gidip konusum mu sizce hikaye ye bilerek mi bakıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hakkı doğar mı derken hukuki olarak mı soruyon reis kahkaha attım a*k. Yani istersen makyajsız görmeden ayrıl ne olacak ama uzun zaman geçtikten sonra makyajsız da görsem öyle bir senaryoda birlikte olmaya devam ederdim herhal
Evrakta sahtecilik gibi bir şey bu bence 👍
Haklı gibisinden. Sağdaki gibi görüp sevgili oluyorsun/evleniyorsun kadın soldaki oluyor. Kaç kez baktim İremmi bu? 😂
İrem kim?
İrem Derici
Tanımıyorum ki
Ünlü şarkıcı iyi ki tanımıyorsun😂
Demek ki o kadarda ünlü değilmiş. 😎
Doğmaz bence.. çünkü tipe göre seçilmez eş ve sevgili sevgiye ve aşka göre seçilmelidir kesinlikle.
Aşka inancı olmayanlar var onlar ne olacak?
Sizde saçınızı sakalınızı kesince bize ayrılma hakkı dogsun o zaman 😃
Zorla güzellik olmaz, ayrılmak isteyen ayrılıyor zaten 👍
Makyajsız kız bakımsız çiçektir solar gözümde 😅
Çiçeği solduran makyaj değil ilgisizlik ve sevgisizliktir.
Dogru bakış açısı ama konumuz şu an dış görünüştü 😂
Diş görünüşü güzel fakat içten içe çökmüş birinide istemeyiz (akıllı insanlar)
E tabiiki
Aklın yolu bir 😊
Bence aşırı makyaj yapanlardan makyajsız hali görüldüğünde ayrılınabilir çünkü sen o makyajlı olan değilsin ki insanları o haline alıştırıp makyajsız da sevmelerini bekleyemezsin. Bırak seven asıl halinle görüp sevsin.
👍👏👏👏
Hakkı diyebiliriz kadın kendi doğal halini neden bir erkekten saklar ki anlamıyorum, sevecek olan erkek öylede sever.
Makyaj yapmayan kızları tercih edebilirsin.. bana soracak olursan doğal olan şey daha orjinal özgün gelir bana..
Makyajlıyken, makyajsız halleri aşağı yukarı belli oluyor ama sosyal medya fotoğrafları çok yanıltıcı.
Doğar tabi. Yanlış hatırlamıyorsam evlendikten sonra karısının yüzünü ilk defa makyajsız gören bir adam boşanma davası açmıştı geçmişte ve mahkeme haklı sebep görmüştü. Olay farklı bir ülkede olabilir tam hatırlamıyorum detaylarını.
Bu İrem Derici makyajlıda güzel değil ki. Ama ağzı da bir o kadar bozuk belki bu yönü erkekleri çekiyor olabilir.
Ağzı bozuk kadın itici geliyor bana kadın dediğin hanım efendi gibi olacak.
Seven erkekler var. Geçen bir programa konuk olmuştu adam bana küfür et diye yalvaran mesajlar atıyordu.
Doğal kadın önemli makyajlı kadına bakıyorsa erkek sorun kendisinde
Cinsiyet meselesi değil bu olay lezbiyenler içinde geçerli 👍
benim hayatımın %90’ı makyajsız o açıdan böyle bir şey pek mümkün değil
Olayı şahsileştirmeyelim lütfen
Bu biraz nitelikli dolandırıcılık 🙄
Evet kesinlikle öyle
Oto yıkamaya götürüp, önce bir güzel fırçayla köpürtüp sonra da tazyikli suyla yıkayın partnerinizi. Bir dost… 😄
Estetik operasyon varsa anca çocuk sahibi olunca belli olur. Offf offff her türlü biz erkeklerin işi zor. 😒😏😒😏
Hahahah gerçekten işiniz zor
Oooffff offf çok güzel moral veriyorsun 😒😒😒😏😏
Kesinlikle katılıyorum, dolandırıcılık!
Ceza olarak ne gerekiyor?
Kişiye bağlı bunun kararı.
Makyajsız haline de okey ise sorun olmaz ama değilse ben olsam ayrılırım çünkü bu gerçekten kandırmaca.
Geçen gün çok yaşlı bir kadının 20liklere taş çıkaracak hale geldiğini gördüm makyajla 😀
👍
Hocam kedicik falan mı bu
Ne olduğunu bilmiyorum ama bu kadar fark nasıl oluyor kafam allak bullak.
Nitelikli dolandırıcılık 😅
Cazası nedir?
kırk katır veya satır :)
genelde çok fark oluyor
Hafif makyaj yapmayı bilende var yani
2 gün önce sevgilim den ayrıldık sevmiyorum soğudum diyor ama instagram durumlara bakıyor ve ben hala onu seviyorum şu an onun çalıstıgı yerdeyim okula gitmedim bir apartmanın binasında oturuyorum gidip konusum mu sizce hikaye ye bilerek mi bakıyor
Allah akıl yağdırırken şemsiye mi tuttular sana?
Anlamadım
kaç yaşındasın?
18 yaşındayım
O 18 yaşında
Yanlış yazdım
Ben 18 o 19
Bu kafayla daha çok üzerler seni
Açık konuş
Kadın geldi yanlış yazdım allah allah ya
Özelde konuşun bildirim geliyor rahatsız etmeyin leennn
@Kawasaki_Ninja pardon abi @başakkkkk_00 o yazsın
Senle ben ne konuşucam işine bak
Yazma.
Tamam uzatma mermerde otur kıçın donsun basur ol hemeroid ol.
Yıkamadan almayın sözünün ortaya giriş şekli
Hayır seviyorsa zaten her halini kabul eder.
Doğal resimler isteyin kızlardan
Bu makyajsız değil estetiksiz halii ya bence
O nee 🤮🤮
Bu daha hiç bir şey değil.
Bu resmen dolandırcilik ya oha biz yapsak demediklerini bırakmazlar iki yüzlü diye
Ne komiksiniz ya😂😂
@Vurgunb şeytan uyarsak öyle maalesef
Makyaj ile güzel/yakışıklı görunen makyaj gidince silikonlu öcü götü yüzlü bir kadın/erkekle birlikte olursan anlarsın. 😎
Allah korusun
Hemde nasıl nasıl nasıl hakkı doğar...
Doğal bence
bence doğmalı
Boşanma sebebi mi ya bu?
Saçma bence, bu devirde makyaj kız mı olur be
Çok fark varsa evet
Evet
Hakkıdır
Doğar