Güzellik & Bakım Burnumu yaptırmak istiyorum ama korkuyorum, korkumu nasıl yenerim? Iconicqueen Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasil gecer Korkum Güncellemeler+1 yıl Herkes yaptiriyor bence Birsey olmaz Güncellemeler+1 yıl Cok koekuyorum of ya Burnumu yaptırmak istiyorum ama korkuyorum, korkumu nasıl yenerim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. derin nefes alın rahatlarsınız 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. 15 gün zor sonra rahat 2 6 Yorumla zeynep3000 +1 yıl Estetik mi? Saglik icin mi Yorumla Iconicqueen +1 yıl Güzellik Icon Yorumla zeynep3000 +1 yıl 15 gun zor ameliyat sonrası 3 gun anlatınca daha iyisin, yaza bana detay anlatayom Yorumla Iconicqueen +1 yıl Yaptirdin mi sen Yorumla zeynep3000 +1 yıl Evet Yorumla Iconicqueen +1 yıl Eski yeni Foton varsa atabilir misin Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Korkunun ecele fadasi yok istiyosan giceksin bican atina 0 0 Yorumla
Teenpunch Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yaptırınca daha güzel olacağını düşünüyorsan korkma 0 9 Yorumla Iconicqueen +1 yıl Ya olmazsa Yorumla Teenpunch +1 yıl Güvenilir bir yerde yaptır arkadaşım da yaptırdı güzel oldu ve özgüveni de yerine geldi Yorumla Iconicqueen +1 yıl Doktoru Kimmis bende istiyorum ozguven 0 Yorumla Iconicqueen +1 yıl Ozguvenim York hayatim berbat Yorumla Teenpunch +1 yıl Sorarım Yorumla Iconicqueen +1 yıl Saol Yorumla Teenpunch +1 yıl Tek sorun burnun olsun kolay o merak etme Yorumla Iconicqueen +1 yıl Ay rahatladim az Yorumla Teenpunch +1 yıl Bugün veya yarın dönüş yaparım kendine stres yapma basit bir konu çok güzel yapan doktorlar var emin ol Yorumla
docerrah Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl plastik cerrahım sorun varsa alabilirim 0 3 Yorumla Iconicqueen +1 yıl 18 e yeni girdim yaptirmak istiyorum korkutucu bir Islem mi Yorumla docerrah +1 yıl yani 2-2.5 saatlik bi ameliyat. uyutuluyorsun işlemi hissetmiyosun Yorumla docerrah +1 yıl ama amekşyat sonrası şişkinlik morluj aprın olur Yorumla
Pisagorun_Teoremi Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Korkmakta haklısın. Derdi bitmiyor. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Yaptırma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
derin nefes alın rahatlarsınız
15 gün zor sonra rahat
Estetik mi? Saglik icin mi
Güzellik Icon
15 gun zor ameliyat sonrası 3 gun anlatınca daha iyisin, yaza bana detay anlatayom
Yaptirdin mi sen
Evet
Eski yeni Foton varsa atabilir misin
Korkunun ecele fadasi yok istiyosan giceksin bican atina
Yaptırınca daha güzel olacağını düşünüyorsan korkma
Ya olmazsa
Güvenilir bir yerde yaptır arkadaşım da yaptırdı güzel oldu ve özgüveni de yerine geldi
Doktoru Kimmis bende istiyorum ozguven 0
Ozguvenim York hayatim berbat
Sorarım
Saol
Tek sorun burnun olsun kolay o merak etme
Ay rahatladim az
Bugün veya yarın dönüş yaparım kendine stres yapma basit bir konu çok güzel yapan doktorlar var emin ol
plastik cerrahım sorun varsa alabilirim
18 e yeni girdim yaptirmak istiyorum korkutucu bir Islem mi
yani 2-2.5 saatlik bi ameliyat. uyutuluyorsun işlemi hissetmiyosun
ama amekşyat sonrası şişkinlik morluj aprın olur
Korkmakta haklısın. Derdi bitmiyor.
Yaptırmak istiyosan korkma
yaptirma
Doğal kal
Yaptırma
Nedenki