Güzellik & Bakım Tırnak yatağı nasıl uzar? RabiaOzkan4 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben kendimi bildim bileli tırnak yiyiyordum ve 1 aydır bırakmaya karar verdim yemiyorum bu tırnak yatağı nasıl uzar Tırnak yatağı nasıl uzar? Cevapla Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KEŞİİFF Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bende çocukluktan beri sürekli yiyordum son iki aydır kestim de bu parmak uçları felan perişan zamanla düzelir mi bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Önce yatağa uzanman lazım sonra ona da bakarız 0 5 Yorumla latidaas 1 yıl canım Yorumla latidaas 1 yıl gereksiz bi adamsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @latidaas Gereksiz adama cevap veren gereksiz bir kashar Yorumla latidaas 1 yıl igrenc Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @latidaas Sonra alışırsın bir kez dene yeter Yorumla
sena8w92i Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl tırnağımı yerken karşıma çıktı 0 6 Yorumla Makro00 1 yıl Sizdede mi tırnak yeme hastalığı var? Yorumla sena8w92i 1 yıl evet Yorumla Makro00 1 yıl Nasıl kurtulucaz ya nefret ediyorum artık! Yorumla sena8w92i 1 yıl bilsem keskee Yorumla Makro00 1 yıl 😔😔😔 Yorumla AydınlıkMYHEART 1 yıl Ben bırakalı 15 sene oldu sjjsjsj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende çocukluktan beri sürekli yiyordum son iki aydır kestim de bu parmak uçları felan perişan zamanla düzelir mi bilmiyorum
Önce yatağa uzanman lazım sonra ona da bakarız
canım
gereksiz bi adamsın
@latidaas Gereksiz adama cevap veren gereksiz bir kashar
igrenc
@latidaas Sonra alışırsın bir kez dene yeter
Tirnak yatagi ne
Tirnak sekline bagli
Yatak. ne
tırnağımı yerken karşıma çıktı
Sizdede mi tırnak yeme hastalığı var?
evet
Nasıl kurtulucaz ya nefret ediyorum artık!
bilsem keskee
😔😔😔
Ben bırakalı 15 sene oldu sjjsjsj
zamanla