Güzellik & Bakım Sakal gürleştiren serum ne kullanabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Biraz daha kalin sakallara sahip olmak icin hangi ürün iyi? Sakal gürleştiren serum ne kullanabilirim? Cevapla Ürün Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl . çözümü olsaydı köse sakallı kimse kalmazdı etrafta.. boş ver cildine olur olmaz kimyasal şeyler sürüp de birde cildini mahvetme.. 0 0 Yorumla
gielnikkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl varsa vardır, yoksa yoktur. serum cart curt hikaye 0 0 Yorumla
grkyfdn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 81% +1 yıl Saç gürleştiren serum biliyorsan sen ondan haber et. 0 0 Yorumla
Düşüncebekçisi Takip Et Xper 1 Yaş: 125 +1 yıl Genelde kirpik ve kaşlar için Hint yağı kullanırım, uzatıyor ve rengini koyulastirip yeniden kas ve kirpik çıkmasina yardım ediyor, aynı amaç için kullanılabilir bence. 0 4 Yorumla Düşüncebekçisi +1 yıl Konumuz kaş, kirpik değil efendim. Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Senin tipin çok mu iyi kızlara laf atıyorsun Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Habeş maymunu gibisin Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Kendini yüceltmeye devam Yorumla
leyla21343 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gece uyumadan önce sarmsagi tuzlayıp sur yüzüne 1 ayda hanzoya donusrsn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok sarimsak kötu kokuyor Yorumla leyla21343 +1 yıl Yani haşlanmış soganida hergce sabaha kadar bekleteblirsin yuznde Yorumla Soran +1 yıl Ihtiyac yok saol, istersen kendin deneyebilirsin. Yorumla leyla21343 +1 yıl benim sakala ihtycm yok tavside bulndum sdce🤭 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gurlestirmene gerek yok ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü Ne gerek var? Herkes bi kıyas olmak zorunda değil. Takma kafana Yorumla Soran +1 yıl Anladim saol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de sağol iyi geceler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Serum işe yaramaz çinko vitamini alabilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Denemem lazim Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Çim sür bildiğin çim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çim ürün degil. Yorumla emreJ +1 yıl İşe yarıyor ürün veya değil Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Jilet kullan 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Çam terebentin yağı 0 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 730 cevap paylaştı. Minoxil serum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
. çözümü olsaydı köse sakallı kimse kalmazdı etrafta.. boş ver cildine olur olmaz kimyasal şeyler sürüp de birde cildini mahvetme..
varsa vardır, yoksa yoktur. serum cart curt hikaye
Saç gürleştiren serum biliyorsan sen ondan haber et.
Genelde kirpik ve kaşlar için Hint yağı kullanırım, uzatıyor ve rengini koyulastirip yeniden kas ve kirpik çıkmasina yardım ediyor, aynı amaç için kullanılabilir bence.
Konumuz kaş, kirpik değil efendim.
Senin tipin çok mu iyi kızlara laf atıyorsun
Habeş maymunu gibisin
Kendini yüceltmeye devam
Gece uyumadan önce sarmsagi tuzlayıp sur yüzüne 1 ayda hanzoya donusrsn
Gerek yok sarimsak kötu kokuyor
Yani haşlanmış soganida hergce sabaha kadar bekleteblirsin yuznde
Ihtiyac yok saol, istersen kendin deneyebilirsin.
benim sakala ihtycm yok tavside bulndum sdce🤭
Gerek yok iyi iste.
Badem yağı sür
Gurlestirmene gerek yok ki
Neden?
Çünkü Ne gerek var? Herkes bi kıyas olmak zorunda değil. Takma kafana
Anladim saol
Sen de sağol iyi geceler
Serum işe yaramaz çinko vitamini alabilirsin
Denemem lazim
Çim sür bildiğin çim
Çim ürün degil.
İşe yarıyor ürün veya değil
Hint yağı
Jilet kullan
Öyle bir ürün yok.
Çam terebentin yağı
Dermaroller ile sakal serumu kullanabilirsin.
Sarımsak yağı al sür ama yalnız uyurken yap
Minoxil serum
Minoxil