Güzellik & Bakım Bu göz yeşil renk mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Evet Bu göz yeşil renk mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MasterBOZKURTx34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ohaaa yemyeşil MasterBOZKURT keyifli günler dilerim... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ol kardeşim. Yorumla MasterBOZKURTx34 +1 yıl Ama dostum renk körü müsün sende ayıptır günahtır Yorumla Soran +1 yıl He renk körüyüm. Yorumla MasterBOZKURTx34 +1 yıl O zaman yemyeşil 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Komik çocuk Yorumla MasterBOZKURTx34 +1 yıl Hadi ordaan Yorumla Soran +1 yıl Hadi burdaan Yorumla
ScotishFold Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ela denilebilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla ScotishFold +1 yıl incelerken astigmat oldum ama rica ederim 😅 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Yoo mor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Komik şey Yorumla SerdarSado +1 yıl doğru söylüyor kız la bildiğin mor bu göz yeşil naalaka Yorumla Soran +1 yıl @SerdarSado an*nda mor Yorumla SerdarSado +1 yıl la bırakın arttık şu analara sövmeyi hayatımda daha aciz erkek görmedim varsa sözün muhatabına söyle adam desinlerr başkasının anasına küfr eden kendi anasını masaya meze eder unutma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ohaaa yemyeşil
Ciddi ol kardeşim.
Ama dostum renk körü müsün sende ayıptır günahtır
He renk körüyüm.
O zaman yemyeşil 🤣
Komik çocuk
Hadi ordaan
Hadi burdaan
ela denilebilir
Teşekkürler
incelerken astigmat oldum ama rica ederim 😅
Ela gibi
Teşekkürler
Yoo mor
Komik şey
doğru söylüyor kız la bildiğin mor bu göz yeşil naalaka
@SerdarSado an*nda mor
la bırakın arttık şu analara sövmeyi hayatımda daha aciz erkek görmedim varsa sözün muhatabına söyle adam desinlerr başkasının anasına küfr eden kendi anasını masaya meze eder unutma
Hareli ela
Teşekkürler
Ela renk.
Teşekkürler