Güzellik & Bakım Ojemin rengini değiştirdim arkadaşlar, yeni oje rengim güzel olmuş mu? BenElmas Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bir de bilenler hangi renk olduğunu yazabilir mi, şişenin üzeri silinmiş hangi renk olduğu okunmuyor. Ojemin rengini değiştirdim arkadaşlar, yeni oje rengim güzel olmuş mu? Cevapla Güzellik Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Evet bence çok güzel olmuş. ellerine sağlık 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Güzel olmuş. Rengi Saks mavisi ama tabi tonunun numarasını bilemem :d 1 0 Yorumla
Ruzzgar_ Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kırmızı ve siyah renk daha güzel oluyor eldede ayaktada. 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl rengi iyi ama ben sevmiyorum doğal olmalı insan 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Müşterim sürmüstu aynı soruyu bana sordu ayakları için rengi saks mavisi 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Muhtemelen kobalt mavisidir. Çok güzel olmuş <3 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Markasını söylersen bulunur belki 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. farklı ama hoş olmuş bravo:) 1 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Bence bordo yap, daha güzel ve seksi olur 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 969 cevap paylaştı. Güzel renk 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı. güzel olmuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evet bence çok güzel olmuş. ellerine sağlık
Güzel olmuş. Rengi Saks mavisi ama tabi tonunun numarasını bilemem :d
Kırmızı ve siyah renk daha güzel oluyor eldede ayaktada.
saks mavisi duruyor güzel olmuş.
rengi iyi ama ben sevmiyorum doğal olmalı insan
Müşterim sürmüstu aynı soruyu bana sordu ayakları için rengi saks mavisi
Muhtemelen kobalt mavisidir. Çok güzel olmuş <3
size hersey yakisir efem saygilar.
Ben de bugün siyahciyim
Markasını söylersen bulunur belki
farklı ama hoş olmuş bravo:)
Bence bordo yap, daha güzel ve seksi olur
siyah çok yakışıyo bence
Beğenmedşm koyu kırmızı favorim
Çok güzel olmuş hayırlı olsun.