Çoğu erkek ince dudakları güzel buluyor ama burun estetiği öyle değil mesela insanı çok değiştiriyor ve güzel duruyor

Çoğu erkek ince dudakları güzel buluyor ama burun estetiği öyle değil mesela insanı çok değiştiriyor ve güzel duruyor

Öyle miymiş kalın dudaklar sevilmiyor mu. Ben dikkat ettim erkeklerin dudakları daha kalın sanki. Belki de kalın dudaklar erkeksi bir özelliktir. Burun estetiği olmadım ve düşünmüyorum. Bazıları oluyor hiç belli bile olmuyor veya eskisinden daha çirkin oluyor
Güzellik algısı yüzünden, sadece 2. Fotoğraftaki burna sahip olanların güzel olacağını düşünüyorlar, ama öyle burna sahip olmayıp daha güzel olan gördüm.
Cevap
5Cevap
dudak dolgusu bir kadini cok komik ve cirkin hale getiriyor kafasi az çalışan kadinalar bunu fark edemiyo ama katılıyorum bir kadının estetik durması için en onemli kriterlerden biri burun yüzü tamamen değiştiriyor
Genəl olarak estetiği (mecbur kalınmadıkça) saçma buluyorum. Tuvana Türkay'ı çok beğenirdim ama estetiksiz halini görünce abartılacak bir şeyi olmadığını farkettim.
Estetik olmasa bir tane güzel ünlü olmayacakmış herhalde. 🙄😄
Tercih meselesi. Saçma veya değil ne farkeder.
çoğu erkek seviyor ya da sevmiyor kafasıyla bunları yapytırmak ya da yaptırmamak kadar saçma değil
Saçma değil çok ince dudaklı olanlar var ama yaptiranlarin dolgusu eriyince dudakları eski hali gibi değil daha farklı duruyo ben 40 dan önce dolguya bulaşmam
şahsen ince dudak beğenen bir erkek tanımadım daha önce :)
Cogu erkek ince dudakları mi guzel buluyormuş öyle bir şey mi varmış?
Doğal duracaksa az bişey sorun olmaz bence
Aşırı sahte sanal güzellik sayılmaz bence
Erkekler için mi yapıyorsun sen herşeyi
en berbat şey
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?