Hem de tüm vücut gidenler var aşırı itici. Kız gibi pürüzsüz olmak erkeklerde gerçekten iğrenç duruyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTüm vücudu orman gibi , kıllar 2. Derisi olmuş, tarzan gibi, kıllar uzadıkça uzamış kıvrıla kıvrıla sarmaşık olmuş birini görmedin sanırım. Futbolcular gibi tertemiz , kaslı vücut ufak da dövme gayet güzel durmuyor mu? Bakımlı olmak her zaman güzeldir.
06 Yorumla
Soran+1 yılOrman gibi olan yaptırabilir ama pürüzsüz olması çok itici
- +1 yıl
Kıldan keramet gelmez :)
Soran+1 yılPürüzsüzluk de kadınsı ama. Tercihini ona göre yap
- +1 yıl
Tercihim pürüzsüz her zaman:)
Soran+1 yılSen bilirsin
- +1 yıl
Bibot en iyi cevap seçmiş tskler
En İyi Cevaplar
Ay bunun nedeni sorulursa hiç benim sevgilimin sadece göğüs kısmın da bir miktar var karnı elleri bacakları ayakları poposu vs yapılı bir de aletin olduğu yer var yapılmayan ama ben bir kere bile kıl göremedim yinede orada orayı da yaptırmaya çelişkileri varmış
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Bence de tam tersi maymun gibi kıllı olmak neden yani bu neyi ispatlıyor mesela? Temiz olmak her zaman daha çekici geliyor ve lazere de gitsinler tüm vücutlarını da aldırsınlar
00 Yorumla
+1 yılTemiz olmak için karşı cins dokunduğu zaman haz alsın diye bakım şart nasıl biz bakımlı hijyene önem veren kadınları seviyorsak onlarda aynı şekil bir erkek isterler düşüncesi içindeyiz
05 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı olun ama erkeklerin bakımı tüylerini yok etmek degil. Temiz kokun mesela. Bunun için bütün vücudunuzdaki kılları yok etmeniz gerekmiyor
- +1 yıl
Şimdi suda var arkadaşım ben doktorum bilgim ondan dokayi erkeklerde kıl hücreleri vücuttaki enerjiyi alırlar kimisi ondan temizlik yapar kimisi. ise bakım güzel görüntü açısından temizlik yapar sende haklısın güzel kokmak da çok önemli zaten kendine bakım yapan erkek bunada dikkat eder
Soran+1 yılEvet anlıyorum. Bunun için jilet veya tüyleri kısaltma kullanılabilir. Ama tamamen pürüzsüz olunca kadınsı bir görüntü oluyor gerçekten hoş değil
- +1 yıl
Jilet ve tüy dökücü aynı sayılır ikiside bir iki hafta sonra tekrar çıkıyor bu sebeple epilasyona kalıyorlar uzu süreli yok olma ya da azaltma gibi şeyler sizde haklısınız erkek de tüy kıl. olmali. diyen kadınlarda var ama siz nasıl rahat ediyorsunuz temizlik yapılinca bazı erkeklerdede aynı şey söz konusu
Soran+1 yılAnladım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
59Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılVücut için gitmem gadası
Gidecek olursam koltuk altı için giderim11 Yorumla
Soran+1 yılBak bu olur
+1 yılkoltuk alti gogus kasık gitsinler bence o bölgeler puruzsuz olmalı. tum vucut lazere giden bi erkek demisti ki oralari aldiktan sonra kalan yerler kotu gorunuyor. bu yuzden bacak da aldiriyodu. ama ben ozellikle kol kılları kalsin isterdim kolda kıl guzel duruyo bence djbcbbdbf
12 Yorumla
Soran+1 yılKol da kılsızsa erkekliği mi kalıyor ya
Soran+1 yılBiyerlerde kıl olmalı illa ki
Evet tüm vücut biraz aşırıya kaçıyor ama koltuk altı, göğüs bölgesi ve kasık bölgesi için gidilebilir. 🤔
12 Yorumla
Soran+1 yılO olue
Soran+1 yılOlur
+1 yılBencede kadınlar gibi pürüzsüz olmak saçma. Öyle erkek mi olur
210 Yorumla- +1 yıl
Temizlik için gerekli kadinlarla ne alakası var
- +1 yıl
Temizlik için nerelerin temiz olması gerekiyorsa oralara gereken bakım ve özen gosterilirse başka birşeye ihtiyaç kalmayacağını düşünüyorum
- +1 yıl
Söyle soyliyim sen ne kadar temizlenirsen temizlen o tüyler pis gorunmeye devam edecek, rahatsız edecek
- +1 yıl
Vücudumdan rahatsız olan kadın görmedim. Çok aşırı kıllı olsam haklısın ama normalinde sorun değil bence. Özellikle temiz olması gereken birkaç yer temiz olunca problem yaşamıyorum
Soran+1 yıl@karamcan06 aynen öyle. Orman gibi olsa belli bölgelere yapılsa sırta falan neyse de tüm vücut purussuzluk falan mide bulandırıcı erkeklerde cidden
- +1 yıl
Bende senin gibi düşünüyorum soruyu soran arkadaş 😊
Soran+1 yıl@senorita000000 erkekte tüyleri pis görmeni anlayamıyorum cidden. Kadın vücudu gibi pürüzsüz mü olmasını bekliyosun yani?
- +1 yıl
Erkek erkek gibi olacak
- +1 yıl
Sadece erkekler için demedim dikkatli okursan eğer
Soran+1 yıl@senorita000000 ya kadınlar yaptırsın zaten. Pürüzsüzlük kadınlara yakışıyor. Erkeklere değil
Şahsen ben hiç gitmedim gerek görmüyor çok fazla kılım yok sadece bacak hariç. Bacak ve kol hiç dokunmayacağım yerler göğüsümü çok nadir alıyorum. Yanaklar için ve koltuk altı için lazere gidilebilir.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar öyle seviyor demekki. Bende kız gibi pürüzsüz görünmeye karşıyım
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi yapmayın valla iğrenç duruyor pürüzsüz falan kadın gibi ya
Yahu tüylerinden arınıp temiz olmak sadece kadınlara mı özel? Erkek de kadınlar gibi istenmeyen tüyleriyle yaşamak zorunda değil. Topitoplukla ne ilgisi var bunun? E siz de almayın bıyıklarınızı, bacaklarınızı, kollarınızı, siz de gezin pala remzi gibi madem.
321 Yorumla
Soran+1 yılPürüssüzlük kadınsı bisey. Bize mi benzemeye calisiyorsunuz
Soran+1 yılErkeklerde kıl kirlilik değildir. Erkeğe yakışan bişey. Ha orman gibiyse belli bölgelere yaptirilmasini yine anlarım ama tüm vücudu pürüzsüz hale getirmek gerçekten erkekte iğrenç duran bişey.
Soran+1 yılJilete ne dersin?
Soran+1 yılAman lazere gidip pürüzsüz olmayın da o da olur
Soran+1 yılLazerden sonra bi ayılığınız kalmıyor çiçeğe dönüşüyorsunuz o da hoş olmuyor. Kucaklanmazsınız öyle
Soran+1 yılGercekler acıdır
Soran+1 yıl@Pelincie hahaha köylü mü 😂 kız gibi erkek begeniyorsan o senin lezliğin bence
Soran+1 yıl@krisbolso Yoruma burnunu sokup "bu köylü anlamaz" diye giren görgüsüz bi cahile istedigimi söylerim. Benim ruhumda var hakedene hakettigi gibi davranmak :)
Soran+1 yılArada kalacağın bişey yok. Mal mal tipleri savunmasan yeter zaten
- Güzellik & Bakım konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılBu senin görüşün. Kıl yazın çekilmez hem terletir koku yapar bir de şekil olarak kötü bir görüntüsü var. Ben lazere gitmiyorum ama kendim alırım kıl tüy vs hem daha iyi hissediyorum görüntü olarak hem de hijyen olarak çok çok daha iyi.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam koltuk altını falan al ona laf eden yok. Ben tüm vücut lazerw gidip kadın gibi pürüzsüz vücut yaptıran erkeklerden bahsediyorum. Aşırı itici
Soran+1 yıl@Pelincie hahaha ya sen kimsin ki benim sorumda her yoruma atlıyosun mal 😂 problemlisin belli ki doktora görün
+1 yılValla 1 defa yüzümü çizdirmek için gittim başkada gitmedim hiç :) ama seansı tamamlamam lazımmış :D
10 YorumlaBence çok fazla olmadığı sürece sorun olmaz mesela göğüste ya da kolda hafif kıllar beni etkileyebiliyor ( bundan da etkilenmezsin bee demeyin :D)
14 Yorumla
Soran+1 yılErkeğe kıl yakışıyor yani. Pürüzsüz olunca kız gibi oluyorlar iğrenç geliyor bana
Soran+1 yıl@onurmilas o zaman azaltacak yontemler dene. Pürüzsüz olmayın yani gerçekten çok kötü
Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Tum vücut tüysüz gezenleri alalım kenara fasulye kirtlasin.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 548 cevap paylaştı. Kıl sevmiyorum
yazın kıllı kıllı gezmenin ne demek olduğunu biliyor musun?
bu yüzden kurtulmak en azından azaltmak için başladım gayette memnunum
10 YorumlaErkeklerin kılı tüyü her zaman kadınlardan çok olmalo ksjs
10 Yorumla
+1 yılBen gittim sakal üstü için bütün vücut gidilmesini doğru bulmuyorum erkeğin özü vücut kılları yoksa ne farkı kaldı kadından.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Belli bölgeler çok orman gibiyse anlarım da tüm vücut pürüssüzlük falan gerçekten kadınsı duruyor iğrenç yani erkekte
- +1 yıl
Metroseksüel erkekler genellikle yaptırıyor kılık kiyafette aynılar transparan vs
Soran+1 yılHiç guzel değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen mk onlar yüzünden bize randevu verilmiyor kızlar bitti bu topitoplar başladı bi de
41 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılAslinda iyi oluyor vucudunu almak kendin yapinca zorlaniyorsun ama lazer de rahat ben de göğüs penis tarafi yüz tarafi ve koltuk alti gitmeyi istiyorum da nasil gidecem bilmiyorum
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yıltüm vucud gidilse bile uygulanan miktar farklı oluyor. bende gittim. omuz sırt için tam aldım. gögüs bölgesi için sadece incelttim. koltuk altı kasık bölgesi vs çıkmasın mümkünse
03 Yorumla
Soran+1 yılAma inceltme, seyrekleştirme olabilir. İtici olan pürüzsüz olması. Bunu söyledim ben de
- +1 yıl
tüm vucud gidenler aşırı itici demişsin. bende tüm vucud gidilse bile bu pürüzsüz bir vucud olacak demek değil diyorum..
Soran+1 yılTamam dediğin gibi olursa sorun yok
benim sırt omuz ve eller orman gibi idi ense de aynı şekilde. onlardan rahatsız olduğum için gittim temizlettim.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam bölgesel olabilir ama tüm vücudunuza yaptırıp pürüzsüz olmayın. Kotu olan o
Soran+1 yılTiksindirici olur evet
Sadece genital bölgeme yaptırıyorum oda sürekli traş etmekten sıkıldığım için. Birde sporla uğraştığımdan temiz ve bakımlı olmak istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam belli bölgelere olur. Ama tüm vücut yaptırıp pürüzsüz olanlar var onlarda iğrenç duruyor. Kadınsı yani
Sen kıllısıyla takıl o zaman insnalar gitti her yere kedi gibi tüy dökmek istemiyor olabilir :D :D
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Etek altı ve koltuk altı için gidilebilir ama jilet ve makina iş görüyor lazere para kaptırmaya gereh yok
00 Yorumla
+1 yılben de yapıyorum. vücut geliştirme yapıyorum. kıl güzel durmuyor
024 Yorumla
Soran+1 yılTamamen pürüzsüz olmak kadınsı duruyor. Öyle yapmayın işte
- +1 yıl
erkekliğimi hissettiririm ben merak etme ;)
Soran+1 yılİğrençsin
- +1 yıl
ne anladın bilmiyorum ama iğrenç olan sensin
Soran+1 yılKes be
- +1 yıl
sus be !
Soran+1 yılSen sus
Soran+1 yılSapık
- +1 yıl
ya bak ya. kızım senin için pisleşmiş. erkeklik göstermeyi bi o anlamda mı sanıosun. sapık asıl sensin bi de bana diyosun
Soran+1 yılSitede yazan erkeğin çoğu sapık olduğu için öyle anlamam gayet normal değil mi sence de?
- +1 yıl
bunu faturasını neden bana kesiyosun. erkeklik dediğin kılla olmaz. erkekliğin gösterilmesi sadece yatakta olmaz. tamam özrünü kabul ediyorum canısı :)
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılAma pürüzsüz olmak her türlü kadınsız ve itici duruyor erkekte kusura bakma yani
Soran+1 yılKadınsı*
Soran+1 yılHem canısı ne yaa 36 yaşındasın evli barklisindir bu ne üslup
- +1 yıl
ya ama bak şimdi. kaslı bi vücut o algıyı yıkar. kadınsı durmaz. kaslı vücuda da kıl yakışmıyor
- +1 yıl
aşkım demedim ya sakin ol.
Soran+1 yılGüle güle
- +1 yıl
amann sanki ben bayılıyorum burada durmaya. kendini bu kadar önemseme ya. sana asılmışım gibi. ne acayipsiniz ya
Soran+1 yılAsıldın veya asilmadın farketmez.. konuşmak istemiyorum
Soran+1 yılBurada durmaya bayılmıyorsan durma. Zorla mı tutuyorlar seni sanki
- +1 yıl
kızım sen ne yaşıyosun ya. ergen ergen muhabbetler. güle güle diyen sensin tamam git işte. yazma daha...
Soran+1 yılPk
Soran+1 yılOk*
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de kıllı erkek sevmiyorum çok. Kimisinin kolları , bacakları vs çok kıllı oluyor. Bence bu da hoş değil. O tarz insanlar istiyorsa gitmesinde sorun yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani orman gibi olmasın ama tamamen pürüzsüz olunca da kadınsı oluyor. Onu kastettim
+1 yılİnsanlar neden başkasının fikirleri için yaşasın ki? Adam rahatsız oluyordur gidiyordur sizene yani?
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınsı duruyor onu diyoruz
Soran+1 yılKadınsı olmak isteyen buyursun yaptırsın karışan yok
+1 yılKıllı olsa laf edersiniz lazere giderler yine laf edersiniz sizi anlamak zor 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi erkeğe kıl yakışır yani. Orman gibiyse bazı bölgelere yapılabilir ama tamamen tüm vücut pürüzsüz olması iğrenç duruyor. Çoğu kadın da bunu mide bulandırıcı bulur. Kadınsı bişey çünkü pürüzsüzlük. Güzel bulanda problem vardır
- +1 yıl
Nerelere yapalım nerelere yapmayalım 😄
Soran+1 yılBana kalırsa hiç yaptırmayın
- +1 yıl
Hemcinslerime duyurulur 😄
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende gitmeyi düşünüyorum hoşlanmıyorum. Rahatsız edici
01 Yorumla
Soran+1 yılGidiyorsan da tüm vücut yaptırıp pürüzsüz olmayın yani gerçekten o şekilde iğrenç duruyor
Kadınlar ne için gidiyorsa erkeklerde gider, bu nasıl soru. Erkeğiz diye kıllı olmak zorunda değiliz
03 Yorumla
Soran+1 yılPürüzsüz vucutla kadınlığı andiriyorsunuz ve bana göre iğrenç bir görüntü. Öyle olmak istiyorsanız siz bilirsiniz
Soran+1 yılTamam ona bisey diyemem de pürüzsüz yapanlar var mide bulandırıcı duruyor gerçekten
sana göre öyle olabilir, sen kıllı seviyon diye kılsız sevenlerin hakkına girme
032 Yorumla
Soran+1 yılPürüssüz sevenler kendilerini sorgulasınlar bence. Hafiften lezliğe kaymaya başlamış olabilirler
Soran+1 yılÇok nadirdir. Ve saçma yani. Erkek deyince insanın aklına kıl gelir zaten 😂
Soran+1 yılPürüzsüz vücut deyince senin aklına ilk kadın gelmiyor mu? Yani saçmalamayın o yüzden bize benzemeye çalışmayın yani
Soran+1 yılÖyle bir hava veriyor evet
Soran+1 yılHayır doğal kılsız olabilir. Ben de orman gibi seviyorum demedim. Ama doğal kılsız olanlarda bile az çok kıl tüy vardır. Ben tamamen pürüzsüz olmanın itici olmasından bahsediyorum
Soran+1 yılÇok çok az
Soran+1 yılKız gibi oğlanı niye seveyim ya iyi misin sen
Soran+1 yılKız gibi oğlan sever misin diye soru mu olur? Boş yapıyorsun da ondan kızdım
Soran+1 yılSorun değil
Soran+1 yılSen 63 yaşında misin cidden
Soran+1 yılTamam dede
Soran+1 yılDjcjvkc
Soran+1 yılHahahaha dede yaa güldürdün ilahi
Soran+1 yılYaw dede sen de abartma dedesinin gülü falan ne yaa. Tamam sen de inşallah sağol
Soran+1 yılE çünkü dedesin 63 yaşinda
Soran+1 yılYaşım 18 değil dede 25
Soran+1 yılTamam dede.
+1 yılBence gitsinler bakım sonuçta adam rahatsız oluyosa en doğal hakkı
01 Yorumla
Soran+1 yılTüm vücut pürüzsüz erkek?
+1 yılBen bakımlı bi erkeğim ve vucudumun her an temiz olmasını isterim, bu işi bir dönem profesyonel olarak yaptığım için özellikle genital bölgem her an temiz tüysüz olmalı bu nedenle öneririm kesinlikle
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıllar çok rahatsız ediyor. Kadınlar gibi değil. Alıyorsun tertermiz, ertesi gün eline batıyor. Bacak ve kollardan başka vücutta kıl olmamalı bence.
Fırsatım olursa ve güvenilir bulursam ben de gideceğim. Jilet parsı iflas ettirecek beni.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSizde bi karar verin, bakim yapar aldirir igrenc duruyor olur, aldirmaz ayi dersiniz ne yapak Allah Allah.
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu ben demiyorum. Purussuz olunca kız gibi oluyor. Orman gibi de olun demedik ama tüm kıllarınızı da yok etmeyin yani
Cevap sahibi+1 yılSende cok sey istiyorsun ozel siparis gibi nasil olacak o..
Erkek beklese boyle bir seyi kadindan ne laf yemisti sirf biraz popo gogus istedi diye ama size gelince iste sikinti olmuyor nedense…
Soran+1 yılBen ideal gördüğüm bişeyi söyledim sadece. Ekstra bir beklentim yok. Kız gibi pürüzsüz olmanızdansa orman görmeyi tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılOrman olmaya gidiyorum ben o zaman bye
Soran+1 yılOk by
Cevap sahibi+1 yıl🙋♂️
+1 yılBence gitmesi güzel. Pürüzsüz erkekler hoş görünüyor
00 Yorumla
+1 yılBacak ve koltuk altı için gidilir ama tüm vücudu aldıran hakikaten gay gibi duruyor
00 Yorumlayanaklarım için gitmiştim vucut erkek için uygun değil
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar ayyy iğrennnçç dediği için gidiyorlar :D
00 Yorumla Sen kıllı seviyorsun diye herkes kıllı gezmek zorunda mı hanfendi 😀
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılYapıncak gibi olmalarından daha iyi bence...😄
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk defa duyuyorum, erkek adamın ne işi var komple lazerle fln…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar neden lazere gidiyor? Hem de tüm vücut gidenler var aşırı itici. Tamamen pürüzsüz olmak gerçekten iğrenç ve yapay duruyor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKıllarımla göğsüme sevgilimin adını yazdırdım ben lazerde
00 Yorumla Mesela bende bacakta var öyle aşırı değil ama var. Gitsem bacak, kaşın ortası bide yanak üstü için giderdim vucudumda zaten yok sadece gögüslerde hafif çıkar onada dokundurmam kız değiliz sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılHeh işte ben de bunu diyorum. Hani bölgesel vs. neyse de tüm vücudu pürüzsüz yapmak cidden kadınsı
+1 yılSırtında çıkanlar var. Plaja vs gidiyoruz ya da spora gidiyoruz salonlara orada kıllı bir sırt kim görmek ister? Sen kıllı erkek seviyorsan sevgiline de traş da etmesin
03 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorsanız da belli bölgelere yapın. Sırt olabilir varsa ama tüm vücut pürüzsüz iğrenç duruyor kız gibi yani kusura bakma.
- +1 yıl
Sen döşte kıl seviyosun bence
Soran+1 yılYani orman gibi olmasın ama pürüzsüz de erkeklerde çok itici duruyor
+1 yılYani kadınlar gidiyorsa erkeklerde gider ama kim tercih eder karşı cinsten o ayri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın Erkek tek eşit olduğu nokta kıl ve tüy 😅😅😆
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMisafir ağırlayacağın meskeni temiz tutmalısın mantığı ile yaşıyorlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten ciddimsin bende gitmeyi dusunuyordum
14 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim yaa saçmalamayın kadınlara benzemeye başladınız. Yapmayın bunu kendinize. Orman gibi değilseniz asla gitmeyin. Orman gibiyseniz de azaltmaya yönelik bi yöntem bulun yani. Tamamen pürüzsüzlük falan sakın ya. Pürüzsüzlük kadınsı bisey yani
Cevap sahibi+1 yılOrman gibiyim ya kaydetsene bi beni
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılOk..
+1 yılBacaklarda falan kız gibi pürüzsüz sevmem ben. Göğüs kısmında sevmem de bacak da kolda olmalı bence
00 Yorumla
+1 yılBırak onların aklına zamanla ib. nelik girecek ve kızlara talip olan erkek sayısı az olacak bunun için mutluyum
00 Yorumla
+1 yılİtici erkek kıllı olur
10 Yorumla
+1 yılözellikle bazı bölgeleri kıllı olmalığı erkeğin
22 Yorumla- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBence de
+1 yılBence gayette iyi yapıyor giden
12 Yorumla
Soran+1 yılErkek vücudunun pürüzsüz olması mı iyi gerçekten mi ya ıyy
- +1 yıl
Herkesin kendi tercihi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bende kıl var kendimden nefret ediyorum sen ne anlatıyorsun be abla
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi bak orman gibiyse anlarım. Belli yerleri yaptirirsinız ama tüm vücut yaptırıp pürüzsüz olmak falan iğrenç yani. Erkekte az çok kıl olması lazım
bakimli gorunmek icin
02 Yorumla
Soran+1 yılKıl erkeğin makyajıdır. Neyin bakımı abi ya 😂 erkeğe pürüzsüz vücut yakışmaz. Kadınlığı andırıyor resmen. Orman gibi olan yerlere belki biraz yaptırılabilir de tüm vücuda purussuz falan iğrenç yani
Güzellik & Bakım konusunda 763 cevap paylaştı. Tam olarak senin gibi düşünüyorum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok yorucu oluyor çünkü
00 Yorumla Herkesin kendi tercihi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç yaptırmadım ama herkesin kendi tercihidir.
00 Yorumla Sevmiyorum kıl
00 Yorumla
+1 yılMaymun gibiysem giderim yani
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?