Ben sarışın kızları daha çok seviyorum. ama benim için görünüş önemli değil tabi ki de.. kadınlar için konuşursak da Türk kadınları arasında esmer erkekleri tercih edenlerin sayısı, sarışın erkekleri tercih edenlerden daha fazladır. Bu durum, Türkiye'nin coğrafi konumu ve kültürel özellikleri ile ilişkilendirilebilir. Türkiye, güneyde Akdeniz ve Ege Denizi ile çevrili, güneydoğuda ise Orta Doğu ile sınır komşusu olan bir ülkedir. Bu coğrafi konum, Türkiye'nin ikliminin ılıman olmasına ve halkının çoğunluğunun esmer tenli olmasına neden olmuştur. Bu da, esmer erkeklerin Türk kadınları tarafından daha çekici görülmesine yol açmıştır. Diğer yandan, Türk kültüründe esmer erkekler, genellikle daha güçlü, sağlıklı ve başarılı olarak görülür. Bu da, Türk kadınları için esmer erkeklerin daha çekici olmasının bir başka nedeni olarak gösterilebilir. Ancak, bu genellemelerin her zaman geçerli olmadığını da belirtmek gerekir. Her kadının farklı bir zevki ve tercihi vardır. Bazı Türk kadınları, sarışın erkekleri daha çekici bulabilir.
Ya inan fark etmiyor çekicilik denen bir şey var bakım denen bişey var düşünceli olmak denen bir şey var bunlar olunca her şey tam olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Esmer tercih ediyorlar. Hatta bu yüzden Kıvanç Tatlıtuğu hep takdir etmişimdir, esmer erkeklerin sevildiği bir sektörde sarışın olarak çok iyi yükseldi.
En İyi Cevap