Türk erkekleri artık kadınlara ilgi duymayı bıraktılar erkeklere de iyi duyuyorlar arsızlaştılar sen insanları artık sarışın esmer diye sakın ha nitelendirme erkek kadın diye nitelendir 🤣
O zaman daha tüyde oluyorsun güvercin gibi düşün onlar da sarı doğarlar sonradan siyahlaşırlar rengini alırlar merak ettiğim bunlar mı gerçekten ya Ne değişik bir kadınsın
Siz TC kızları için de sert ama pi*ç tipli hayır gelmiyceği tipinden belli olan biri olsun , eciş bücüş biri olsun , tehditkar tipe sahip olsun kaba tipli olsun yaratık tipli olsun klasik parazit TC erkeği tipinde olsun yeterli
En rahat erkek seçen kız milletisiniz ondan yok şu boyda olsun , yok totosu şöyle olsun yok kilosu şu kadar olsun siz nesiniz lan inceciksiniz MEMENİZ YOK TOTONUZ yok CÜCESİNİZ SİZE HAYIRDIR 180 190 erkek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Türk erkekleri artık kadınlara ilgi duymayı bıraktılar erkeklere de iyi duyuyorlar arsızlaştılar sen insanları artık sarışın esmer diye sakın ha nitelendirme erkek kadın diye nitelendir 🤣
O zaman daha tüyde oluyorsun güvercin gibi düşün onlar da sarı doğarlar sonradan siyahlaşırlar rengini alırlar merak ettiğim bunlar mı gerçekten ya Ne değişik bir kadınsın
Yalan biz çekik gözlü seviyok en fazla yabancı gelinlerde Özbekler 1 sırada.
Dünyanın her yerinde sarışın kadınlara talep daha fazladır.
Amerika'da da sarışınlar daha çok ilgi görüyor
Genel olarak her renk sevilir fark etmez ama sonda dedigin daha yakin gibi
alakası yok, ben esmer seviyorum, tamamen tercih meselesi.
Esmer seven az genelde
Kıllıyı bulduk kaldı kılsız
Hiç fark etmiyor ki nefes alana bam bam
Maalesef öyle tiplere siz şans veriyosunuz
Siz TC kızları için de sert ama pi*ç tipli hayır gelmiyceği tipinden belli olan biri olsun , eciş bücüş biri olsun , tehditkar tipe sahip olsun kaba tipli olsun yaratık tipli olsun klasik parazit TC erkeği tipinde olsun yeterli
Yav zaten çoğunuz max 1.75
Lan 180 nim ben , yav zaten siz kızların boyu da 165 e anca geliyor hayırdır lan
Sizin boyunuz ne kadar ki sanki , takmışsınız boya ruh hastasısınız işte
Bi karaktere bakmayın zaten
Sert mizaçlı olmayan eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekler sempatik babyface bir erkekle cinsellik yaşar mısın
Sevgili olur musun
En rahat erkek seçen kız milletisiniz ondan yok şu boyda olsun , yok totosu şöyle olsun yok kilosu şu kadar olsun siz nesiniz lan inceciksiniz MEMENİZ YOK TOTONUZ yok CÜCESİNİZ SİZE HAYIRDIR 180 190 erkek
😂
İnceciksiniz etli butlu değilsiniz
Ulan var ya klasik TC kadını işte
190 titan gibi adamı ne yapıcan 😂 180 im
Dürüst ol bak sert mizaçlı olmayan eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekler sempatik babyface bir erkekle cinsellik yaşar mısın
Cevap versene 😆 niye susuyon çok merak ettim sende aynısın dimi sende dediğm tip erkeklerle sevgili olmuyosun seks yapmıyosun , söyle
Niye sustun mesela merak ettim
sarışınla eğleniyorlar esmerle evleniyorlar
Ben sanırım azınlıkta diye ilgi gösteriyorum
Bembeyaz ten siyah saç seviyom
Geneli öyle sarışın seviyor
alakası yok
ben saça değil yüze bakıyorum
Evet seviyor
Yok sevmiyor
Esmer...
Sarışın 1.75 boy
Azınlık ta bence