Güzellik & Bakım Göğüslerinizdenn memnun musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Büyük olanlar küçük, küçük olanlar büyük istiyor genelde. Dökülün bakalım:) Güncellemeler+1 yıl Herkes uyuyor mu:) Göğüslerinizdenn memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Açıkcası gayet memnunum. 2 88 Yorumla Soran +1 yıl Peki. Büyük olmasından mı küçük olmasından mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne büyük ne de küçük. Dekolte falan çok güzel duruyor kullandığımda. Yorumla Soran +1 yıl Kaç ki bedenin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Marka ve kalıbına göre 85 ya da 90 c cup Yorumla Soran +1 yıl Hanımefendi 85-90C küçük mü oluyor?:)) Yani çok anlamam rakamlardan ama 70-75B falan küçük olmuyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne küçük ne de büyük dedim ama ben. Çamaşıŕ mağazasına gidersenin 85 ya da 90 bedenlerin büyük olmadığını görürsünüz. Yorumla Soran +1 yıl O kadar uzun boylu değil ama googledan baktım gayet dolgun gözüküyorlar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dolgun ama büyük değil. Yorumla Soran +1 yıl Bence büyüklüğü değil dolgunluğu önemli zaten. Öyle olmuyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük göğüsler sarkmaya meyilli, sırt ağrısı yapar. Dolgun ve dik olmalı. Yorumla Soran +1 yıl Evet, o zaman makul oluyor 85C. Sarkmasından iyidir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarkmazlar zaten, düzenli spor yapıyorum. Yorumla Soran +1 yıl Pekala. His durumu büyüklüğüne göre değişiyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Soran +1 yıl Yani mesela küçük olanlar daha az, büyük olanlar daha mı çok hissediyor? Yorumla Soran +1 yıl Pek müsait değil misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu pek bilemem ki ben 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki. Niye gizlisin bu arada? Yorumla Soran +1 yıl Matmazeller uyuyor mu acaba? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli olmazsam profilimi yıkarlar. Ben uyanık olduğuma göre onlar da uyanıklat 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın, ama ben çok merak ettim ya. Profilini yıkmadan gelsem?:)) Yorumla Soran +1 yıl huu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Ama neden? Yorumla Soran +1 yıl Keşke kırmasan ki beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz. Boyle bir soruda tanısmak istemem kimseyle Yorumla Soran +1 yıl Böyle bir soruda tanışmamış kabul edeceğime söz veriyorum:) Yorumla Soran +1 yıl Amaaaaaaa Yorumla Soran +1 yıl İplenmiyor muyum yoksa gerçekten işlerin mi var:) Yorumla Soran +1 yıl Gideyim mi peki?:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya spora gidiyorum. Her zaman burada olmuyorum ki Yorumla Soran +1 yıl E tamam da soruyu bir beğeniver o zamaaan. Kimse görmez herkesi sildim. Yorumla Soran +1 yıl Yazabilir miyim peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla Soran +1 yıl Ama kutun kapalıııı:) Yorumla Soran +1 yıl Kutun kapalı huuu:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğenileri atan sen misin🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl E hele şükür anladı :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gıcıklık yapma ya Yorumla Soran +1 yıl Gıcığın önde gideni kim acabaa:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben masumum 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yavaş koş da sallanmasınlar :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak, gıcıklık yapma. Sallancak kadar buyuk degiller. Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum internetten baktım 85-90 C epey epey dolgun :D :D Yorumla Soran +1 yıl Hazır yokken yazayım cevap da veremez oooh. Şimdi dizlerinin üzerinde eğildiii ve dolgunlar sarktııı. Kalktııı ve dimdik oldulaaaar, bir daha eğildi bir daha sarktılaaaar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarkmiyorlar 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok canııım hem dolgunlar hem sarkmıyorlar öyle mii:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla oyle Yorumla Soran +1 yıl O kadar sıkı mı yoksa sütyenden mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay sanane Yorumla Soran +1 yıl Ay öyle mi olduuuuuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eveett 🥰🥰 Yorumla Soran +1 yıl Bananeeee. Hem spordan bi fotoğraf gelmedi alındım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atmam ki Yorumla Soran +1 yıl Yemem ki Yorumla Soran +1 yıl öhöm öhöm buradan da günaydın dolgunların sahibi Yorumla Soran +1 yıl Yokken yine yazayım da kızmasıııın. İş yerinde aceleyle oraya buraya koşarken dikkat et :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geberticem ama seni 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hiç göremedik de be bi iş kombiniyle:)) Yorumla Soran +1 yıl Bak bak hiç pas veriyor mu:)) Yorumla Soran +1 yıl öhöm öhöm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyfendi buyrun 😊 Yorumla Soran +1 yıl İş yerinden bi foto gelseydi keşkeeeee :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelmez 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Niyeymiiiiş? Hoşsohbet kadını merak ettim amaaaa Yorumla Soran +1 yıl Ses deneme 1-2-3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan yazmana gerek var mi ki acaba 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl E napim her şeyi ordan soramıyorum :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan da sorma o zaman ama aşk olsun ya 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ama yüzyüze gibi diğer yer kızarsın diye:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızarım tabi 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kızma kızma insanın canı çekiyor kadın da güzel olunca:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa 🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl E sohbeti hoşuma gitmeyen, kanımın kaynamadığı kadının dolgunlarını napim ama değil mi:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende haklısın tabi 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl E yaaaani yoksa ortalıkta çıplak gezen bile çok da pek umrumuzda değil. Kalbimize, kanımıza girmeyen gözümüze de giremez:) Yorumla Soran +1 yıl Burayı pek istemiyor galiba matmazel:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle beyfendi 😊 Yorumla Soran +1 yıl Pekala silelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence buraya ihtiyacın var mı, Yorumla Soran +1 yıl Artık yok, orası daha güzel:) Yorumla Soran +1 yıl Mesajlar da silinmiş, oh ne güzel Yorumla Soran +1 yıl Artık konuşmayacaksak söyleyebilirsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden ötürü sildim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben konuşmayacağız sandım. Yorumla Soran +1 yıl Yazarsan iyi olacak gibi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulamıyorum ki seni Yorumla Soran +1 yıl Oh oh silmiş bir de:)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Açıkcası gayet memnunum.
Peki. Büyük olmasından mı küçük olmasından mı?
Ne büyük ne de küçük. Dekolte falan çok güzel duruyor kullandığımda.
Kaç ki bedenin?
Marka ve kalıbına göre 85 ya da 90 c cup
Hanımefendi 85-90C küçük mü oluyor?:)) Yani çok anlamam rakamlardan ama 70-75B falan küçük olmuyor mu?
Ne küçük ne de büyük dedim ama ben. Çamaşıŕ mağazasına gidersenin 85 ya da 90 bedenlerin büyük olmadığını görürsünüz.
O kadar uzun boylu değil ama googledan baktım gayet dolgun gözüküyorlar.
Dolgun ama büyük değil.
Bence büyüklüğü değil dolgunluğu önemli zaten. Öyle olmuyor mu?
Büyük göğüsler sarkmaya meyilli, sırt ağrısı yapar. Dolgun ve dik olmalı.
Evet, o zaman makul oluyor 85C. Sarkmasından iyidir.
Sarkmazlar zaten, düzenli spor yapıyorum.
Pekala. His durumu büyüklüğüne göre değişiyor mu?
Nasıl yani?
Yani mesela küçük olanlar daha az, büyük olanlar daha mı çok hissediyor?
Pek müsait değil misin?
Bunu pek bilemem ki ben 🙄
Hmm peki. Niye gizlisin bu arada?
Matmazeller uyuyor mu acaba?
Gizli olmazsam profilimi yıkarlar. Ben uyanık olduğuma göre onlar da uyanıklat 🤣🤣🤣
Haklısın, ama ben çok merak ettim ya. Profilini yıkmadan gelsem?:))
huu
Olmaz 😊😊
Ama neden?
Keşke kırmasan ki beni
Olmaz. Boyle bir soruda tanısmak istemem kimseyle
Böyle bir soruda tanışmamış kabul edeceğime söz veriyorum:)
Amaaaaaaa
İplenmiyor muyum yoksa gerçekten işlerin mi var:)
Gideyim mi peki?:(
Ya spora gidiyorum. Her zaman burada olmuyorum ki
E tamam da soruyu bir beğeniver o zamaaan. Kimse görmez herkesi sildim.
Yazabilir miyim peki?
tamam
Ama kutun kapalıııı:)
Kutun kapalı huuu:)
Beğenileri atan sen misin🤣🤣
E hele şükür anladı :D :D
Gıcıklık yapma ya
Gıcığın önde gideni kim acabaa:)
Ben masumum 🤣🤣
Yavaş koş da sallanmasınlar :D :D
Bak, gıcıklık yapma. Sallancak kadar buyuk degiller.
Bilmiyorum internetten baktım 85-90 C epey epey dolgun :D :D
Hazır yokken yazayım cevap da veremez oooh. Şimdi dizlerinin üzerinde eğildiii ve dolgunlar sarktııı. Kalktııı ve dimdik oldulaaaar, bir daha eğildi bir daha sarktılaaaar
Sarkmiyorlar 🤣🤣🤣
Yok canııım hem dolgunlar hem sarkmıyorlar öyle mii:)
Valla oyle
O kadar sıkı mı yoksa sütyenden mi?
Ay sanane
Ay öyle mi olduuuuuk
Eveett 🥰🥰
Bananeeee. Hem spordan bi fotoğraf gelmedi alındım
Atmam ki
Yemem ki
öhöm öhöm buradan da günaydın dolgunların sahibi
Yokken yine yazayım da kızmasıııın. İş yerinde aceleyle oraya buraya koşarken dikkat et :D :D
Geberticem ama seni 🤣
Hiç göremedik de be bi iş kombiniyle:))
Bak bak hiç pas veriyor mu:))
öhöm öhöm
Beyfendi buyrun 😊
İş yerinden bi foto gelseydi keşkeeeee :))
Gelmez 🤣🤣
Niyeymiiiiş? Hoşsohbet kadını merak ettim amaaaa
Ses deneme 1-2-3
Buradan yazmana gerek var mi ki acaba 🤣🤣
E napim her şeyi ordan soramıyorum :))
Buradan da sorma o zaman ama aşk olsun ya 🥺
Ama yüzyüze gibi diğer yer kızarsın diye:))
Kızarım tabi 🤣
Kızma kızma insanın canı çekiyor kadın da güzel olunca:))
Yaaa 🙈🙈
E sohbeti hoşuma gitmeyen, kanımın kaynamadığı kadının dolgunlarını napim ama değil mi:))
Sende haklısın tabi 🤣🤣🤣
E yaaaani yoksa ortalıkta çıplak gezen bile çok da pek umrumuzda değil. Kalbimize, kanımıza girmeyen gözümüze de giremez:)
Burayı pek istemiyor galiba matmazel:)
Aynen öyle beyfendi 😊
Pekala silelim
Sence buraya ihtiyacın var mı,
Artık yok, orası daha güzel:)
Mesajlar da silinmiş, oh ne güzel
Artık konuşmayacaksak söyleyebilirsin.
Senden ötürü sildim.
Ben konuşmayacağız sandım.
Yazarsan iyi olacak gibi.
Bulamıyorum ki seni
Oh oh silmiş bir de:))