Ama tavsiyem ölçülü olmak. Bir iki beden okey ama fazlası çok yapay duruyor bence. Ayrıyeten büyük göğüs de sıkıntı. Benim vücuduma ve yapıma göre göğsüm çok büyük. Duruşum dahil her şeyi etkiliyor. Büyük göğsün giyimi de zor bence.. çoğu şey absürt duruyor. Ben de vaktim ve imkanım olsa kesinlikle küçültmek isterdim
ben alttan kestirmedim ucundan kesti iz yok bende. ilk 2 ay tabiki hissin olmuyo dogal olarak ama 2 aydan sonra eski haline donuyo. en zor zamanı ilk 3 gundu doktor masaj yaparken cok agrıyodu 2 ay boyunca masaj yaptım otursun diye ama her doktorun taktigi farklı oluyomus. yaptıralı 2 yıl oldu su an kendi memem gibi dokusu vs
uclarındaki hassasiyetten bahsediyosun sanırım. dedigim gibi 2 ay his kaybı oldu sonra duzeldi ama ben ucundan kestirdigim icin bu kadar uzun surmustur
tamam iste o duzeliyo hayatım 1 bilemedin 2 aya hatta belki alttan kestirirsen his kaybı bile olmaz dedigim gibi ben ucundan kestirdigim icin boyle gecici bi his kaybı yasamıs olabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şahsen evet fitness, tekvando, boks, kick boks, gym zamanında düzgün yaptıran Efraim hocam ve Emre hocam sağolsun.
Özgüvenini etkileyen bir şeyse ve seni iyi hissettirecekse yaptır…
Teşekkürler
Ama tavsiyem ölçülü olmak. Bir iki beden okey ama fazlası çok yapay duruyor bence. Ayrıyeten büyük göğüs de sıkıntı. Benim vücuduma ve yapıma göre göğsüm çok büyük. Duruşum dahil her şeyi etkiliyor. Büyük göğsün giyimi de zor bence.. çoğu şey absürt duruyor. Ben de vaktim ve imkanım olsa kesinlikle küçültmek isterdim
memnun degildim yaptırdım. aldıgım en iyi karardı
Kaç bedenden kaça evrildi?
75-80a kullanıyodum hatta a bol bile geliyodu zaman zaman. su an 85b cok buyuk yaptırmadım tam istedigim kıvamda oldu
75Adan 85Bye epey büyümüş olmalı. Hiç sarkma oluyor mu?
kas altına yapılan implantta sarkma olmadıgı soyleniyo ama daha yaslanmadım tabi o kadarını bilemem
Pekala his durumu nasıl? Eşim hissizleşebileceği ihtimalini düşün diyor. Uçların ve altlarının
ben alttan kestirmedim ucundan kesti iz yok bende. ilk 2 ay tabiki hissin olmuyo dogal olarak ama 2 aydan sonra eski haline donuyo. en zor zamanı ilk 3 gundu doktor masaj yaparken cok agrıyodu 2 ay boyunca masaj yaptım otursun diye ama her doktorun taktigi farklı oluyomus. yaptıralı 2 yıl oldu su an kendi memem gibi dokusu vs
Anladım. Tabiki ameliyatın sancıları olacaktır ama yataktaki durumundan tereddütteyiz.
ilk 1-2 ay dikkatli olursunuz onun dısında pek bir seye etki etmiyo
Etkisi değil balım his hissi. Sonrasında eşinleyken his nasıl oluyor? Yani öncekine göre kayıp oldu mu
uclarındaki hassasiyetten bahsediyosun sanırım. dedigim gibi 2 ay his kaybı oldu sonra duzeldi ama ben ucundan kestirdigim icin bu kadar uzun surmustur
Anladım. Pekala eşinde durumlar nasıl değişti?
evli degilim
E nerden anladın his kaybı olmadığını
hic kendi meme ucuma dokunmuyo muyum 😂
Ya tamaaaam ben ondan bahsetmiyorum yahuuuu:) Cevaplar silinir diye yazmadım da, okşandığında ya da emildiğinde diyoruuum
tamam iste o duzeliyo hayatım 1 bilemedin 2 aya hatta belki alttan kestirirsen his kaybı bile olmaz dedigim gibi ben ucundan kestirdigim icin boyle gecici bi his kaybı yasamıs olabilirim
Canım hiç yaşamadıysan nasıl anladın düzeldiğini:)
meme ucuna sadece baskası mı dokunabilir ben dokunup anlayabiliyorum hem sonrasında partnerim de oldu
Anladım anladım peki. Görünümü nasıl oldu 85B'ye geçince?
belim daha ince gorunuyo memem buyudu diye vucudum daha orantılı duruyo
Askılı ya da tşörtle nasıl bir görüntü oluyor?
ust bedenim degisti haliyle meme buyudugu icin ama cok daha guzel bi goruntu var aynada her gun kendimi izliyorum
Gayet memnunum 😁😁😁
Göğüslerim normal
Ufak mı büyük mü memnun değil misin?
sen memnun musun
Soruyu okumadın mı
Ölçüsü kac ve dik duruyor mu
memnunum
pek memnun degılım
Neden peki?
buyukler kucuk olmasını ısterdım
Ben de tam tersi asşdlmasd. Kaç ki bedenin?
Nasıl ki göğüslerin
Kare şeklinde
Bakabilir miyim
Anneninkilere bak
Beni evlatlık aldığını bilmiyordum
bi meme için annesini satan adam kendisi de satar defol
Ben kimseyi satmadım ki haha ergenüs ama istiyordan seni satayım saatlik ne kadar
ananı sat
Hahaha
Senin kücükmi