Minyon kadınlar mı daha çekici, uzun boylu kadınlar mı?

Bu sorunun cevabı, "çekicilik" teriminin nasıl tanımlandığına bağlıdır. Genel olarak, uzun boylu kadınların daha çekici olduğu düşünülmektedir. Bu, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir, bunlar arasında: Sağlık ve dayanıklılık algısı: Uzun boylu kadınlar, daha sağlıklı ve dayanıklı olma eğilimindedir. Bu, onların daha çekici görünmesine neden olabilir. Gösterişlilik algısı: Uzun boylu kadınlar, daha gösterişli ve heybetli görünebilir. Bu, onları daha çekici yapan bir başka faktör olabilir.
Erkeklerin tercihleri: Araştırmalar, erkeklerin genel olarak uzun boylu kadınları daha çekici bulduğunu gösteriyor. Ancak, minyon kadınların da çekici olabileceğini unutmamak gerekir. Minyon kadınlar, genellikle daha sevimli ve narin olarak görülür. Bu da onları bazı erkekler için çekici kılar. Sonuç olarak, minyon kadınların mı yoksa uzun boylu kadınların mı daha çekici olduğu, bireysel tercihlere bağlıdır. Bazı insanlar uzun boylu kadınları daha çekici bulurken, diğerleri minyon kadınları tercih edebilir.
Cevap
49Cevap
Boyu benden uzun olmayan ve yanıma yakışan kadınlar :)
ben uzun boylu ve dolgun kadınları çekici bulurum fakat herkesin zevki farklı kimiside ufak tefek kadınlardan hoşlanır kendi uzun olsa bile...
Minyonlar daha çekici geliyor bana sebebi daha tatlı oluyorlar böyle bebegimmis gibi sevmek istiyorum 😅
Minyon tipliler. Ben de uzun değilim zaten 171 boyum
Minyon tipler daha çekici. Çünkü ben iri ve uzun sayılırım ve minyon biri tahta tamamlayıcı
Uzun botlu kasınlar tabi ki de bir kere görünüyolar 1.55 i nasıl göreceksin
Çok değişken olabiliyor ya, genelleme yapmak doğru değil
Minyon. uzun boylular daha agrasif oluyor.. minyonlar çok daha sevecen
İnce belli, bronz tenli, yüz hatları belirgin kadınlar.
Minyon kadınlar daha çekici. Çünkü ayakları küçük daha zarif oluyor.
Sıkıcısınız ne olursa olsun ilgimi çekmiyor
Minyon tabiki. Boyum uzun olduğu için minyonları kendime yakıştırırım genelde
Minyonun yüzü daha çekici uzunun fiziği genelde.
Sevdiğim kadın her hali yeter
Biraz kısa olduğum için bence minyon
Önemli olan albenisi
Dünyanın sonuna kadar minyon hatun 👍
Bana göre uzun boylu kadınlar
Her zaman minyon bence
En İyi Cevap