Evde ipek kirpik nasıl çıkarılır?

Öncelikle çook geçmiş olsun. Gözünü görünce içim yandı. Senin için küçük bir araştırma yaptım.
makyaj. com sitesinde, "İpek kirpiklerini zararsız çıkarmak için yağ bazlı makyaj çıkartıcı kullanmalısın. Makyaj çıkarma suyunu önce çalkala, daha sonra yoğun bir şekilde pamuğa dök. Makyaj temizleme pamuğunu gözünün üzerinde 30 saniye kadar tut ve hafifçe elini yana kaydırarak pamuğu gözünden kaldır." diyor.
maklora. com sitesinde, "İpek kirpiklerinizi evde güvenli bir şekilde çıkarmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak ellerinizi iyice yıkayarak temizlediğinizden emin olun. Bu, kirpiklerinize ve gözlerinize bulaşabilecek mikropları önleyecektir. İpek kirpiklerinizi çıkarmak için özel olarak üretilmiş bir ipek kirpik çıkarıcı kullanabilirsiniz. Bu solüsyonlar güzellik mağazalarında veya online alışveriş sitelerinde bulunabilir. Çıkarıcı solüsyonu bir pamuklu çubuk veya temiz bir pamuk parçasına dökün ve ipek kirpiklerinizin üzerine nazikçe uygulayın. Kirpik yapıştırıcısını gevşetmek için birkaç dakika bekleyin. Kirpik çıkarıcı solüsyonu işlemeye başladığında, ipek kirpiklerinizi cildinizden nazikçe ayırın. Bunu yaparken dikkatli olun ve kirpiklerinize veya cildinize sert davranmayın. İpek kirpiklerinizi çıkardıktan sonra, kirpik çıkarıcı solüsyonun artıklarını ve yapışkanı temizlemek için ılık su ve hafif bir temizleyici kullanarak kirpiklerinizi yıkayın. İşlem sonrası cildinizi nemlendirmek için hafif bir nemlendirici kullanın. Bu, cildinizin tahriş olmasını önleyecektir.
İpek Kirpik çıkarıcı kullanarak çıkarmak tavsiye edilen ve güvenilir yöntemdir." diyor.
Sen de küçük bir araştırma yap istersen.
Bebek yağı olabilir ama biraz göz yakabilir. Yağ bazlı makyaj temizleme suyu da olabilir. Ben vazelin tercih ediyorum. Hatta sürüp bekliyorum, 1 2 saat sonra pamukla aşağı doğru silince kendi çıkıyor. Beklemek istemezsen kirpik köklerine vazelinle masaj yaparak da çıkarabilirsin. Dikkatli ol, acele etme yoksa kendi kirpiklerin de kopar.
Gözünde ağrı, kızarıklık varsa enfeksiyon kapmıştır. Göz damlası kullanman gerekebilir.
Acile gitsem olur mu yoksa göz doktoru mu görmesi lazım
Acile gidebilirsin ya da direkt eczaneye. Eczacılar biliyor neden öyle olduğunu genelde. Bakteri temizleyici bir damla yeterli olur.
Aa haklısın öyle yaparım teşekkür ederim
Rica ederim. Geçmiş olsun 🙏
Bence videolar seyret buradan anlatılsa bile zor olur anlaman ve en kısa sürede çıkar bence çünkü ağrı yapanların çoğu enfeksiyona dönüyor diye duydum
Cevap
5Cevap
Bence hiç evde kendin deneme daha beter olabilir yarını bekle nerede taktırdıysan git orada çıkarsınlar
O ne bilmiyorum ama kendi orijinal kirpiğimi bile elimle tutup çekebiliyorum. Tut çek işte
bilmiyorum ilaçla çıkıyo sanırım sen deneme kirpiğini falan koparırsın
tanıdım seni sen osun kız ay vallahi billahi sensin
Ne dihon knk
bana knk mı dedin sen?
Ben ojeyle bile uyuyamıyorum ağırlıktan Allah yardımcın olsun kardeşim
Google da farklı metotlar vardır eminim kimse yorum yapmadığı için yardımcı olayım dedim
Arkadaşım bebek yağıyla çıkarmıştı
Keşke bilgim olsa yardım edebilseydim üzgünüm
yağ bazlı makyaj çıkartıcı kullanmalısın. Makyaj çıkarma suyunu önce çalkala, daha sonra yoğun bir şekilde pamuğa dök. Makyaj temizleme pamuğunu gözünün üzerinde 30 saniye kadar tut ve hafifçe elini yana kaydırarak pamuğu gözünden kaldır.
Google'da böyle bişey buldum dene istersen
Gözlerin güzelmiş
Uyuman lazim
En İyi Cevap