Güzellik & Bakım 2 ay Yüzüm hiç olgunlaşmıyor neden acaba? golddmannn92 Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 24 yaşındayım yüzüm hala 18-19 yaşımdaki halimle aynı sakal bile bıraksam çocuk tipteyim hala , stres vs az olduğu içinmi böyle sizce Yüzüm hiç olgunlaşmıyor neden acaba? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
mustafaaydas002 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% 2 ay Ben daha beterim kardeşim o nasıl olacak yaşımdan büyük gösteriyorum. 0 0 Yorumla
zeynepaydas Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Bence çok tatlı yüzün var 1 6 Yorumla golddmannn92 2 ay Teşekkürlerr 🙂 sakalsız daha güzel oluyor gibi Yorumla zeynepaydas 2 ay Rica ederim bence her halin iyi Yorumla golddmannn92 2 ay Rica ederim güzellik seni Yorumla golddmannn92 2 ay teşekkür ederim * Yorumla zeynepaydas 2 ay Rica ederim 🥰 Yorumla golddmannn92 2 ay bu tatlı adam fazla büyük ama 190 fazla abartı duruyor 😀 Yorumla
ihtiyarrkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay gayet yaşını gösteriyorsun 1 1 Yorumla golddmannn92 2 ay kanka burada hafif olgun duruyorum ama normalde öyle değilim cidden Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Daha ne kadar olgun olacaksın 1 38 Yorumla golddmannn92 2 ay kanka pek olgun olduğumu düşünmüyorum yüzüm çocuksu hala mesela çoğu arkadaşımın yüzü kartlaştı ama benim hala aynı Yorumla golddmannn92 2 ay öyle kart bi yüzüm olduğunu sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kartlasmak nasıl oluyor bilmiyorum ama ileriki yaslarda zaten olgunlasacaksin o zaman genç gorunmuee ihtiyacin olacak iyi bir şey küçük goirnmek Yorumla golddmannn92 2 ay zaten hoşuma gidiyor 😂 ama bi sorayım dedim bizde genetik sanırsam herkes gencecik duruyor Yorumla Cevap sahibi 2 ay Daha ne olsun ne güzel işte ne mutlu sana Yorumla golddmannn92 2 ay e şimdi 190 boy var o kadarda olgun durması yeterli Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yeterince buyumussun Yorumla golddmannn92 2 ay öyle çelik gibi adam olduk Yorumla Cevap sahibi 2 ay Celik iyidir ömürlük olur Yorumla golddmannn92 2 ay paslanmayızda her zaman dinamikk Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yanmaz yapışmaz Yorumla Cevap sahibi 2 ay Dayanikli Yorumla golddmannn92 2 ay ımm evett baya seviyosun çeliğii Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kullanislilik açısindan iyidir yani Yorumla golddmannn92 2 ay aa ben kullanılabilirmiyim şimdi öyle kötü hissettim bi kdkd Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yok ben çelik malzeme olarak diyorum deminden beri çelik tencereeden yola cktim Yorumla golddmannn92 2 ay hahah klasik kadın akıl yemeğe mutfağa gittii Yorumla Cevap sahibi 2 ay Olabilir evet sağlam olması iyidir her şeyin hayatta insanında da eşyanın da Yorumla golddmannn92 2 ay güzel düşünüyosun bende sağlam hatun severim özellikle karakter olarak Yorumla Cevap sahibi 2 ay Saglamizda Elhamdulillah bu zamanda bunun kıymetini bilmiyorlar Yorumla golddmannn92 2 ay Imm şükrüde imanıda biliyor maşallah sana Yorumla golddmannn92 2 ay ama ben çok iyi biliyorum merak etme benim gibi sağlam adamlar bilir Yorumla Cevap sahibi 2 ay Neden bilmeyeyim şaşıracak bir şey olmuş sanırım bu da musluman ülkede hemde çağ gercekten degismis Yorumla golddmannn92 2 ay maalesef öyle şaşırılmaması gerekiyor haklısın Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sağol maşallah demeyi ihmal etmedigin için Yorumla golddmannn92 2 ay arkadaş olsak olur mu konuşuruz belki Yorumla golddmannn92 2 ay ihmal edermiyim hiç maşallahı hak ediyosunn Yorumla Cevap sahibi 2 ay Erkekten arkadaş olmuyomus Yorumla golddmannn92 2 ay neden manitamı oluyomuşş Yorumla Cevap sahibi 2 ay Benim kız arkadaşım dahi yok Yorumla golddmannn92 2 ay senin gibi akıllı kafa bir insanın nasıl yok şaşırdım Yorumla Cevap sahibi 2 ay En iyisi erkek ayrı kadın ayrı dursun en sagliklisi bu gibi Yorumla golddmannn92 2 ay yani bilemedim istersen arkadaş oluruz ama Yorumla Cevap sahibi 2 ay Akilli olduğum için yok belkide Yorumla golddmannn92 2 ay belkide Yorumla Cevap sahibi 2 ay Abla dersen olur Yorumla golddmannn92 2 ay tamam istek at Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yazdigmizu geri alamıyor muyuz ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben daha beterim kardeşim o nasıl olacak yaşımdan büyük gösteriyorum.
Bence çok tatlı yüzün var
Teşekkürlerr 🙂 sakalsız daha güzel oluyor gibi
Rica ederim bence her halin iyi
Rica ederim güzellik seni
teşekkür ederim *
Rica ederim 🥰
bu tatlı adam fazla büyük ama 190 fazla abartı duruyor 😀
gayet yaşını gösteriyorsun
kanka burada hafif olgun duruyorum ama normalde öyle değilim cidden
Daha ne kadar olgun olacaksın
kanka pek olgun olduğumu düşünmüyorum yüzüm çocuksu hala mesela çoğu arkadaşımın yüzü kartlaştı ama benim hala aynı
öyle kart bi yüzüm olduğunu sanmıyorum
Kartlasmak nasıl oluyor bilmiyorum ama ileriki yaslarda zaten olgunlasacaksin o zaman genç gorunmuee ihtiyacin olacak iyi bir şey küçük goirnmek
zaten hoşuma gidiyor 😂 ama bi sorayım dedim bizde genetik sanırsam herkes gencecik duruyor
Daha ne olsun ne güzel işte ne mutlu sana
e şimdi 190 boy var o kadarda olgun durması yeterli
Yeterince buyumussun
öyle çelik gibi adam olduk
Celik iyidir ömürlük olur
paslanmayızda her zaman dinamikk
Yanmaz yapışmaz
Dayanikli
ımm evett baya seviyosun çeliğii
Kullanislilik açısindan iyidir yani
aa ben kullanılabilirmiyim şimdi öyle kötü hissettim bi kdkd
Yok ben çelik malzeme olarak diyorum deminden beri çelik tencereeden yola cktim
hahah klasik kadın akıl yemeğe mutfağa gittii
Olabilir evet sağlam olması iyidir her şeyin hayatta insanında da eşyanın da
güzel düşünüyosun bende sağlam hatun severim özellikle karakter olarak
Saglamizda Elhamdulillah bu zamanda bunun kıymetini bilmiyorlar
Imm şükrüde imanıda biliyor maşallah sana
ama ben çok iyi biliyorum merak etme benim gibi sağlam adamlar bilir
Neden bilmeyeyim şaşıracak bir şey olmuş sanırım bu da musluman ülkede hemde çağ gercekten degismis
maalesef öyle şaşırılmaması gerekiyor haklısın
Sağol maşallah demeyi ihmal etmedigin için
arkadaş olsak olur mu konuşuruz belki
ihmal edermiyim hiç maşallahı hak ediyosunn
Erkekten arkadaş olmuyomus
neden manitamı oluyomuşş
Benim kız arkadaşım dahi yok
senin gibi akıllı kafa bir insanın nasıl yok şaşırdım
En iyisi erkek ayrı kadın ayrı dursun en sagliklisi bu gibi
yani bilemedim istersen arkadaş oluruz ama
Akilli olduğum için yok belkide
belkide