Ameliyathanede çalışmış biri olarak birde plastik cerrahide... Hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum bir zaman görsel olarak güzel gelebilir ama zaman ilerledikçe pişman olup küçültmek istersin.
Evet ama hani dogal olunca daha cok sorun oluyor düşme falan ama 90b hani böyle cok dik gözükmesi falan cok sırıtır hani cok büyük göğüslerde kötü duruyor bence 85b ideal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O çok büyük olur sana gadası
80 iyidir
Sen ne biliyorsun?
Sen bilirsin yaptırıp pişman olunca sızlanma
Niye abuk sabuk yorum yapıyorsun o zaman
Kaderdaşım bende öyleyim ya sütyenlere tonlarla para harcıyorum ekstra dolgulu takıyorum
Yapacak bir şey yok napalım
Ameliyathanede çalışmış biri olarak birde plastik cerrahide...
Hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum bir zaman görsel olarak güzel gelebilir ama zaman ilerledikçe pişman olup küçültmek istersin.
Peki teşekkürler
Ahahahaha yaptırsanda gülsek, şu anda da gülüyorum ama
ahahaha öyle mi kendini zeki sanan hanzo
Ahahaha seni gidi gşdi)))))
Neden gizlendin?
Öke seviyorum
Anandır tahta şimdi defol
cevap alamayınca nasıl da dalgaya vuruyor hanzo:)
Erkek annendir:) Sana mesaj atsaydım hiç tahta mahta demezdin:)
Tabi tabi seni gören aşık oluyor ama burada sevabına bize laf yetiştirşyorsun)))
90b ne be anneninkiler gibi.. Sen 75 c 80 c veya d yaptıracaksın adaha zayıf ince bel iri memeler..
Kendini nasıl beğeniyorsan nasıl mutlu olacaksan öyle yaptır
Abla yaptırcaksan 90 b yaptırma fazla cidden 85b 80b daha iyi olabilir
Ne dezavantajı oluyor?
Bel agrısı yapar bazı kıyafetlerde estetik durmaz kendimden biliyorum abla ama sen bilirsin yinede rahatsızsan bundan
Askılılarla nasıl duruyor sence?
Yani yaptıracagın içim dik güzel olurda benim gözüme pek hos gelmiyor cok büyük göğüsler zaten 90b ve üzeri kişilerde pek memnun olmuyor
Büyük olduğu için mi güzel gözükmüyor sende?
Evet ama hani dogal olunca daha cok sorun oluyor düşme falan ama 90b hani böyle cok dik gözükmesi falan cok sırıtır hani cok büyük göğüslerde kötü duruyor bence 85b ideal
Hiç askılıyla ya da tşörtle bir fotoğrafın var mı?
huu
Biraz abartili olur bence 85denesen daha iyi
Ah yanımda olsan keşke
Olay ne
Gayet ideal çokta buyuk olması iyi değil