Büyük burun bütün güzelliği götürür mü?

Hayır, büyük burun bütün güzelliği götürmez. Güzellik, öznel bir kavramdır ve herkesin güzellik algısı farklıdır. Bazı insanlar için büyük burun, güzelliğin bir parçasıdır. Hatta bazı ülkelerde büyük burun, güzelliğin bir sembolü olarak kabul edilir. Güzellik, yüz hatlarının uyumluluğu, cildin pürüzsüzlüğü, saçların parlaklığı, gözlerin ışıltısı gibi birçok faktörden oluşur. Büyük burun, bu faktörlerin bir parçası olabilir veya olmayabilir. Ancak, büyük burun, güzelliğin bütününü bozmaz. Büyük burunlu birçok ünlü insan vardır. Bu ünlüler, büyük burunlarına rağmen güzellikleriyle tanınırlar. Örneğin, Angelina Jolie, Julia Roberts, Sofia Vergara gibi ünlülerin büyük burunları vardır. Ancak, bu ünlüler, büyük burunlarına rağmen güzellikleriyle tanınırlar. Sonuç olarak, büyük burun bütün güzelliği götürmez. Güzellik, öznel bir kavramdır ve herkesin güzellik algısı farklıdır. Büyük burun, güzelliğin bir parçası olabilir veya olmayabilir. Ancak, büyük burun, güzelliğin bütününü bozmaz. Büyük burunlu kişilerin, büyük burunlarını kabul etmeleri ve kendilerine güvenmeleri önemlidir. Büyük burun, güzelliğin bir parçası olabilir ve kişinin özgüvenini artırabilir.
Kişiden kişiye değişir ama yakışmıyor genellikle göz önünde olunca çok ilk dikkat çekilen yer orası olur. Burun bir insanın yüzünü çok değiştirir. İnsanlar burunlarını yaptırdıklarında yüzü çok değişiyor o yüzden en dikkat çekici en fark edici yer burundur kimisinde güzel durur kimisinde itici durur bu yüzünün tipine bağlı benimde orta mesela ama benimde iyi duruyor.
Cevap
23Cevap
Güzellik bence yüz şekli çene göz şekli ve orantılı hatlarla alakalı mesela küçük burnu olup da güzel olmayan çok insan var o yüzden güzellik bütündür mesela aşırı düşük göz kapağı ya da aşırı büyük bir ağız bazen kötü olsa da burun kurtarılabilir ve ayrıca herkes o kadar estetikli ki doğallık daha güzel
bi kız güzelse bence kusurlar ona farklı bi hava katabilir, büyük bi burnu olan güzel bi kız görmüştüm
O ben olabilirim 😅
bence de o kesin sendin kkldskl
Bazı burunlar gerçekten güzel duruyor insanın yüzünde büyükte olsa eski burnum daha mı iyiydi diye kendimi sorguluyom bazen estetiginde abartilisi itici
Benim de burnum büyük yamuk ve kemerli bence bu düşünce büyüdükçe değişiyor eskisi gibi kendini kötü görmüyorsun bir kere kendini değiltiremezsin kendini sevmeyi öğren
Bence götürmez bak çok dikkat çekici aktörlerin burunları mutlaka kusurlu ve ayrı bi estetik katıyor
Alakası yok güzel olan her türlü güzeldir burnu kötü olup güzel olan çok kız gördüm
Benim de burnum buyuk ama umurumda değil herkesin bir kusuru var
Gereksiz büyükse evet. Ama kimilerine yakışıyor da.
herkes hokka burunlu olmak zorunda değil karakteristik bir yüze büyük burun gayet güzel yakışabilir.
Jennifer Aniston’ın burnu büyük ama aşırı çekici bir kadın.
Yakışanlar da oluyo ama kadına küçük daha naif durur
Yok hayır burnum güzel değil yüzüme uyumlu gerçi ama ben beğenmiyorum kemerli ve biraz geniş ama güzelsin diyenler çok
Hayir kimisine kusur olarak gelen aslında kusur değil de burnu çekiciliğini yansıtır evet burnu kemerli olup yakıştığını düşündüğüm cok insan var küçük burun herkese yakışmaz bu tamamen insanın yüz altlarıyla ilgilidir
Herkesin sincap olmasından iyidir bence. Burun çok takılmaya değer bir uzuv değil. Sağlık sorunu dışında pek uğraşmamak bana daha doğru geliyor.
Yok ya çok gördüm küçük burunlu olup çirkin olan bütün burunlu olup güzel olan mesela Melisa Aslı Pamuk burnu büyük ama aşırı güzel biri Seyda erdoganin burnu küçük ama mesela bana güzel gelmiyor
bence karakter katiyor. asiri bi bozukluk varsa gercekci olalim insan bu devirde mutlu olamiyor, ancak o zaman yapilir
Yoo bazı insanları çok güzel gösteriyor bu benim fikrim
İçi sümük dolu şeye neden önem verir ki bir insan!
Kişinin yüzüne göre değişir
Kişiden kişiye değişir
En İyi Cevap