Biliyosunuzki estetik son zamanlarda bayağı popiler. Bunun nedeni dolgun dudak ve küçük hokka gibi bir burnun güzelliği daha da ortaya çıkarması mıdır? Yani fotolardaki kadınlar daha ince dudaklara ve kemerli bir burna sahip olsalardı şuanki gibi güzel olurlarmıydı?
Şimdi herkesin gözleri yüz şekli ağız yapısı saç şekli vs farklı olduğu için herkese küçük burun dolgun dudak falan yakışmaz. Bu kızlara da o tip burun ve dudak gitmez başka birine dönüşürler ama çirkin olmazlar çünkü yüzleri güzel. Basit bir örnek verirsek güldür güldürdeki mesutun burnu uzun büyük dudakları da normal sen şimdi o adama böyle küçük burun dolgun dudak koyarsan sence olur mu yani 😄 O adam öyle güzel. Michael Jackson kendini ne hale sokmuştu zamanında 😒
Güzellik görecelidir derler. Ayrıca Allah çirkin şansı versin de derler. Yani mesele estetik değil istediğin kişinin kalbinden yakalayabilmek :) günümüz kadınları güzelleşmek için estetik işkencesi çekip tek tip burun, dudak ve yüz hatlarına sahip olmaya uğraşıyor. Birini bulup evlenince ve çocuk olunca adam kandırıldım diye boşanma kararı alıyor. Özetle yüzünüzle değil bağlantıyı kalpten kalbe kurun ki kopmak mümkün olmasın :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kalın dudaklarım yok ama bana yakışan bir burnum var. Gözlerim de iri ve gayet güzeldir hastası çoktur. 🙈 yanii diyorum kii asıl güzellik estetiksiz oz güvenli olandir 👍😉
Burun ve dudaklarin guzellikle hic bir alakasi yok. Burnu kemerli olup da cok seksi gorunen kadinlar var. Tamam belki burun yapisi cok kotuyse estetikle daha guzel bir yuze kavusabilir. Ama guzel olan bir kadin her turlu guzeldir zaten. Burnu kemerli olsa da guzeldir. Ki ben cok cok abartili olmadigi surece kemerli olan burunlari daha seksi ve karakterli buluyorum. Ayrica ince dudak da bazi kadinlara cok yakisiyor, cok cekici gosteriyor.
Valla dudaktan tut kaşlara çeneye burna yuz hatlarina gozleri badem ameliyatina kadar kirpiklere kadar lense kadar herseyi degistiriyorlar hersey sahte herkes estetikli. O yuzden kimse dogal guzelim demesin. Yuzune el degmemis hatunlara selam olsun.
Evet olurlardi. Bu kadar basit degil guzellik. Kadinlarin tenleri goz çene ve yuz yapilari da guzel. Estetik guzeli daha guzel hale getirir. Çirkin sifatsiz birini dolgun dudak ve kucuk burunla afet yapamassin.
dolgun dudak kısmına katılmıyorum ama burun, evet çok önemli. dudaklar ipince olmadığı sürece hayati önem taşımıyor. burunla beraber kaş, göz, alın büyüklüğü daha önemli detaylar.
En İyi Cevaplar