<3
Bu sıralar sadece çene bölgemde sivilce çıkıyor. Psikolojik veya fizyolojik özel bir sebebi olabilir mi?
<3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence stresli durumdaysan ondan olabilir.. birde genellikle şekerli şeyler tüketmekten oluyor bende de bazen var maalesef ama şu sıralar yok dikkat ediyorum.. geçmiş olsun bence doktora gitmeyi dene ayrıca o kadar da kötü görünmüyor bence :) cildin güzel yani
@baris_lonelyforever Çok teşekkür ederim🎁🌸 Bu sene ikinci defa YKS'ye giricem. Biraz stresli geçiyor günlerim yani..
@Bidolutatlılık Rica ederim ve başarılar şimdiden 🦋🦋
@baris_lonelyforever Çok teşekkür ederim 😃 Senin gibi iyi kalpli birinin dileklerinde yer aldığım için çok şanslıyım 🌸🦋
Yüzünü tuzlu suyla yıka. Gözeneklerin açılır. Limonlu su iç cildin güzelleşir. He bir de öğünü azalt. Öğünü azaltırsan yani aç kalırsan vücudun gençleşir.
Teşekkür ederim <3
Çenede tekrarlayan sivilce oluşumunun en önemli nedeni ciltte kir, yağ ve makyaj kalıntılarının birikmesidir. Bunun önüne geçmek için cildinizi, cilt tipinize uygun bir temizleyici ile her gün düzenli olarak temizlemelisin
<3
Çene bölgesi hormonlarla alakalıydı diye hatırlıyorum
Teşekkür ederim <3
Cevap
9Cevap
Çok yağlı veya tuzlu yiyecekler tükettiğin için olabilir. Psikolojik bir sebepten dolayı çıktığını düşünmüyorum ben ya.
Stresli dönemden geçiyor olmalısın gadası
Maalesef öyle
25 yaşına dek hormonal ve beslenme düzeni, strese bağlı daha sık çıkan sivilceler, günlük kaliteli cilt temizliği ve doğru beslenme ile önlenebilir. Makyajda ise bb krem sürerek görünmez hâle getirebilirsin.
Teşekkür ederim :D
Yok valla canları nerede istiyorsa orada çıkıyorlar, bi bakmışsın yarın kulağının arkasında çıkmış. Bi sebep ve gayeleri olmamakta 😁
Yastık yüzünün temizliğine dikkat et, ellerini yüzüne sürme, yağlı ve baharatlı çöl tüketme, stres ve dönemsel olabiliyor.. havlu kullanma kağıt havlu ile sil yüzünü.. yayılmaya başlarsa doktora git
Pasaklı da olduk :(
Hayir günlük değişmek lazim ondan dedim
Haklısın ablacım.. öptüm <3
Genellikle stres yapınca orada çıkıyor, stresten uzak dur. Böyle diyince stresten uzak kalınıyor ya ayrıca yediklerine dikkat et.
Dinlerim ben merak etme <3
🖤
Hmmm bol bol su iciyormusun ondanda olur
Hatta limondan eksi seylerden uzak dur
Teşekkürler <3
Sadece çene bölgesi için konuşamam ama sivilce üzerine stres kaygı bozukluğu uyku bozukluğu yeme alışkanlıklarının değişmesi ya da yeme bozuklukları bunların etkisi var diye biliyorum
Senin yaşlarında herkeste sivilce olur genelde.
Bazı ilaçlar, aşırı hormon üretimi, temizliğe önem vermemek gibi sebepler de sivilce oluşumuna zemin hazırlar
Çene bölgesinde çıkan sivilcelerin sebebi hemen her türlü olumsuzluk olabilir.
Sivilcenin çıkması için bazı sebepler de vardır bence psikolojik bir durum yok 🤔
Sen nasıl 18 yasındasin
Nasıl yani
Bilmem biraz büyük gösteriyormuşum öyle derler
Ya bana böyle şeyler demeyin korkuyorum :D
Hırlısı var hırsızı var abi. Haksız mıyım :D
Yarımdı yüzüm :( hjsdgad
Öyle olsun istedim çünkü 😂
Genelde regl olacağın zamanlar çıkarlar
Hormonal bir sebeptir.
Belki bir alerji sorunu olabilir
Hormon sorunu.
Kadınlar da belli dönemlerde çıkıyor normaldir
Stresli bir dönemdeysen maalesef oluyor.
Reglin yaklaşıyor olabilir
Stres olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?