Hem kızlar hem erkeklere sorum hemcinsleriminki daha önemli ama🙃
Yaşım genç 19 yaşındayım 20 lere geliyorum işte.
Küçükken bir deri kemik derlerdi iştah açıcı suruplar falan sonra ben ani bişekilde geliştim.
Kilo aldım.
Popomda bacaklarımda karın bölgemde baya yırtılma gibi çatlaklar var hatta olmaz dedim ama göğüslerde bile çok az bile olsa var. Spor yaptım karın gitti saldım hamur oldum ama fiziğim düz ben beğeniyorum kusurlarımı ama partnerim beğenir mi birlikte olacağım insan eşim vs. Kusur mudur sağlıkta bu bence doğal ama takıyorum işte kırmızı değiller beyaz görünüyorlar ve bende aşırı beyaz olmasam da beyaz tenliyim. Önerileriniz nelerdir bu kusur mudur sizce
Yaşım genç 19 yaşındayım 20 lere geliyorum işte.
Küçükken bir deri kemik derlerdi iştah açıcı suruplar falan sonra ben ani bişekilde geliştim.
Kilo aldım.
Popomda bacaklarımda karın bölgemde baya yırtılma gibi çatlaklar var hatta olmaz dedim ama göğüslerde bile çok az bile olsa var. Spor yaptım karın gitti saldım hamur oldum ama fiziğim düz ben beğeniyorum kusurlarımı ama partnerim beğenir mi birlikte olacağım insan eşim vs. Kusur mudur sağlıkta bu bence doğal ama takıyorum işte kırmızı değiller beyaz görünüyorlar ve bende aşırı beyaz olmasam da beyaz tenliyim. Önerileriniz nelerdir bu kusur mudur sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende senin yaşında biri olaraktan diyorum kusur falan değil
Bencede değil sevindim bu şekilde bakmana. Bide erkeklerde de var bu boy uzaması belde herhangi yerde. Ben çokta seviyorm çünkü o bölgede aslında nasıl büyüdüğünü falan anlıyorsun o yüzden çatlıyor. Doğal güzel bir şey ama bazen insan böyle kusursuz olabilmek istiyor. Yinede temiz güzel bir şey doğal işte
Ben spor yapınca göğüs kaslarım yırtılmışti benzer bir örnek bu ve bence doğal izler olduğu için daha da hoşuna gidebilir sevgili vs için
Ben bunu erkek arkadasıma vs soramıyorum beni içten içe düşünmemesi için ahassjj keşke öyle düşünse herkes. Benimde öyle karnımda ve göğüslerde spordan yırtlma var yaptıktan sonra oldu çünkü
Ama bazı erkekler böyle düşünmez bunu da belirtim
Şey diyeceğim sana ben spora gidiyordum karın vs tenis jimnastikte çok yapardım gelişmeye yakın çağlarda. Karnımda bazen doğum yapmıs gibi hissediyorum çatlaktan dolayı ama spordan bide bırakınca hamura dönmekten oldu o bölge bide aşırı çatlak olan bölgeden korkum var baya var çünkü
Nerede baya var
Popomda bide üst bacak üst tarafta var ya ben gelişirken bir anda geliştim onsan böyle oldu
Aşırı varsa mide bulana bilir :(
Kasıklara bitişen yerde onları beğenmiyorum ama popodaki nasıl büyüdüğünü gösteriyor😂 yinede tenimden bir iki tık beyazlar hosuma gitmiyor
Ama delik deşik derin değilki çatlaklarım
Bilmiyorum sen öyle diyince bazı kişilerde gördüklerim aklıma geldi baya kötü oldum sendekileri görmedim ama benzerdir
Ve cildim diğer kadınlar gibi cıvık değil diri bir cildimiz var genetik olarak dokunsa bile hissetmez popomdakileri diğer yerler sadece üst bacak kısmında üst yerde olanlar göz böyle batıyor
Ay nasıl bilmiyorm senin dediğin benzer bulursam link atarım sana
Önemli olan görüntüsü
Gizliden çıkar mısın takip atayım mesajdan benzer link atarım buradan seviyem yetmiyor
Olur
Bekliyorum
Seven kişi dert etmez merak ettim
Bak çatlakları çok mu fazla
Popoda bide üst bacak en üst taraf da göze batıyor alt karnımda var ama dediğim ilk iki yerde aşırı fazla ama delik deşik değil normal çatlak bariz ortada. Bence doğal bişey ya yaptırıcam da ama doğallığı gidiyor insanın
Hmm
Asla kusur değil ama görebikir miyim eğer seni çok rahatsız ediyorsa krem kullan
İnancıma aykırı ya sanal vs sevmem fotoğraftır karakterime de ters bişey
1 kere görsem ne olurdu ya
Olmaz hocam günah😂
Çok merak ettim
Yapabileceğim bişey yok🙃
Üzdü be doktoran niye çekiniyorsun ki
Niyet önemli olan
İşte o yüzden dedim zaten farklı niyeim olsa öyle derdim
Ne doktorusunuz normalde
Cildiye uzmanım
Anladım soru soracaktım ama istediğim alan değl saolun teşekkür ediyorum iyi geceler
Neydi sorun acaba merak ettim
Gerçekten kötü duruyor spor yaptinmi
Geçmedi ki aksine alt karnımda bir iki tane var spor bırakınca daha çok ortaya çıktı ama spor yaparken daha çok çatlağım oldu
Kasik iclerinde de var mı
Yok üst bacakta en üst yerde bide göbek bölgesinin alt kısmında özel bölgeye yakın olan yerde sporu bırakınca hamur oldum
Sen baya hassas bir tene sahipsin sanirim
maalesef
Aslinda bir kadini ayni zamanda cekici de yapan bisey
Tabiki doğal yani
Bide elinde olan bişey değil suanda her ergenliğe geçen erkek kız çocuklarında oluyor. Bir anda büyümek vs. Utanmam çekinmem ama tuhaf bakan olsa dövebilirim😂
Kesinlikle oyle. Kusursuz olmuyorki zaten goguslerde de var mı peki
Az var göze batacak şekilde değil
Cok hos ya. Bence fizik kusurlariyla guzel oluyor. Bana takip atsbilirmisin merak ettim seni
Kendimi paylaşmam ki
Yok paylas diye demedjm merak ettim sadece seni. O yuzden dedim
Sevgilimdr senin gibi takmiyom senin nasıl ki görmeden yorum yapamam ama takma
Adın şerife
Yo😂 kimki bu serife
Yo demen ve gülücük atmandan belli şerifesin işte
Detay ver değil miyim anlıyayım
Yok o sun konya da yaşıyorsun
Kullanıcı mı burada bu şerife kullanıcı adımız farklı
Nasıl yani ne diyorsun tam anlamadım
Aç kendini mesaj atıp sorcam
Yaz bakalım