+1 yılDHT yüksekliğinden oluyor, testosterone'un güçlü formuna çeviriyor vücut. Bu meret ya aşırı kıllanma yaptırıyor ya da kelliğe neden oluyor erkeklerde. Likopen zengini besinler DHT nin artmasını önlüyor mesela karpuz, havuç vb. Bunları yiyerek bir gözlemle istersen. DHT nin artmasının altında obezite, gizli bir enfeksiyon ya da stres yatabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir yani inanın hiç bilmiyorum ben endokrine gidemiyorum çünkü yaşım tutmuyor sistemde kadın hastalıklarına gitmeyi düşünüyorum ama doğru olur mı
En İyi Cevaplar
dermatolojiye gideceksin sonra onlar seni hormon için gerekli yere yönlendirirler ardından tedavinle beraber epilasyona da gidersin lazerle tüm vucut ve hallolur sorunun.
011 Yorumla
Soran+1 yılDirekt ordan randevu alamıyorum ki
Soran+1 yılDirekt kadın hastalıklarına gitsem olmaz mı
Soran+1 yılDahiliyeden mi gireyim
Soran+1 yılYa valla anlamıyorum iki tarafta farklı konuşuyor lütfen net bişey söyleyin
Soran+1 yılPeki tamam
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence doktora gidin hormonlardan olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılGidicem kadın hastalıklarına
Bebeğim testesteron miktarın artmaya başlamış. Bi kutu androcur 100mg alıyorsun yanına 2 kutu estrafem 2mg alıyorsun. Androcur dan günde bir tane içiyorsun. Estrafem sabah akşam.
016 Yorumla
Soran+1 yılKadın hastalıklarına gidicem ama doğru bir bölüm mü sizce
Soran+1 yılYaşım yeni 18 oldu daha 17 gösteriyorum
Soran+1 yılYa endokrindne gidemiyorum ki devlette hemen randevu verilmiyor başka doktorun yönlendirmesi gerekiyor
Soran+1 yılVar ama şehir merkezine çok uzak ben düşündüm kadın hastalıklından gireyim sizce bakar mı çoğu bakmaz diyor ama
- +1 yıl
Yani benimki de şehir dışında. Senin öncelikli olarak endokrine görünmen şart. Bak 3 saatlik yoldan yeni geldim doktorun polikliniğinin önünde bekliyorum. Seninkisi hormonel olduğu için kadın doğuma gidersen test falan cart curt 2 defa git gel yapacaksın o da seni endokrine şutlicak.
Soran+1 yılŞimdilik cildiyeden randevu aldım ana olmadı üniversite hastanesine gidicem
Soran+1 yılAbla ben nüfusta daha 17 olarak gösteriyorum ama 18 yaşımdayım geç kayıt olmuşum. Cildiyeden ben randevu alamıyorum neden bilmiyorum ama bende dahiliye için çıkmıyor galiba doktorum engel koymuş anlamadım bende kadın hastalıklarına ya da cildiyeye gitmeyi düşünüyorum sence hangisi
Soran+1 yıl1 yıldır biranda elimde değil çıkmaya başladı bununla ilgisi olabilir mi acaba
- +1 yıl
Kıl olayı farklı bişey canımın içi. Normalde senin kolunda ve bacağında çıkması gereken kıl, erkek hormonlarının tavan yapması yüzünden her yerinden çıkıyor. Bak arkadaşlarımın göğüsleri jilet gibi pürüzsüz ama benim göğüslerimin arasında şeffaf yumuşak çok çok kısa tüyler var. Hani sendede ya pürüzsüz ya da şeffaf tüyler olması normal beklenen bir şey. Ama kıl çıkması? Bu işteki terslik bu
Soran+1 yılAnladım o zaman şimdilik kadın hastalıklarına gideyim sorarım da gerekirse doktora bakar mı sizce
+1 yılYa bunda kötü birsey yok olabilir doktora git hormon testi yapsin sana bazen eegenlikte başlar ve evlenip dogum yaptiginda bu tuyler dökülür normale döner
017 Yorumla
Soran+1 yılHer yerimde olması çok kötü ama
- +1 yıl
Olabilir her yerinde zaten hormonsal oldugu icin cok takilip stres yapma bir doktora git baktin birsey yok dedigim gibi evlendiginde dökülür
Soran+1 yılHangi doktora gidicem ki çok kafamı karıştırdılar
- +1 yıl
Cildiye doktoruna görün yani dermotoloji sana test yapar ve varsa tedavi verir sana üzülme sakin icin rahat olsun gecici bir durum inan bana
Soran+1 yılCiddiye mii? O bakar mı ben ordan randevu bulamıyorum ama kadın hastalıklarına gitsem o yönlendirmez mi
- +1 yıl
Kadin hastaliklarinada gidebilirsin hangisini bulursan kadin hastaliklari eğer cozum bulamazsa zaten yonlendirir seni
Soran+1 yılCildiyeden aldım ama bazıları yanlış diyor
- +1 yıl
Nasil yanlis diyor
Soran+1 yılOrası bakmaz hormonal bir durum dedi bir abla ben gittim başka bölüme gönderdi boşuna gitme dedi
- +1 yıl
Tamamda guzelim yani ya cildiye bakar ya da kadin hastaliklari cildiyeye git ve anlat durumu gerekirse yonlendirir seni
Soran+1 yılEvet aldım şimdi 10 gün sonra 29 unda var randevum kadın hastalıklarından
- +1 yıl
Hmm iyi en azindan doktor elinden bilgi sahibi olursun olmadi seni yonlendirir geçmiş olsun stres yapma uzulme olur mu her şey düzelir 🙂
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️ inşallah iyi olur yorumlardan sonra çok moralim bozuldu artık psikolojik olarak da kendimi erkek gibi hissetmeye başladım 😄
- +1 yıl
Yaa boş ver yorumlari erkek gibi hissetmekte iyidir ne cektigimizi az cok anlarsın şaka bir yana da sen moralini bozma 😉
Soran+1 yılHahaha tamam 😅 teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim bak ne guzel guluyorsun boyle ol takma kafana 😃
Soran+1 yılTamam 👍 tekrar teşekkür ederim ☺️
+1 yılSeviliyosun haberin olsun doktora diyceksin hocam vucudumda aşırı kıl var ne yapmam gerekiyo bitti
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviliyor muyum 😅 hangi doktora diyeceğim işte bunu dahiliyeden randevu alamıyorum, kadın doktoruna gitmeyi düşünüyorum bazıları o bakmaz diyorlar
- +1 yıl
Cildiye bakmazmı
Soran+1 yılBilmiyorum ki ben ikisinden de aldım aralılarla önce kadın hastalıklarına gidicem sonra cildiyeye
- Güzellik & Bakım konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bi ilaç kullanıyor musun? Sürekli kullandığın bi ilaç var mı yani? Hormonal bi dengesizlik var gibi görünüyor?
010 Yorumla
Soran+1 yılYok ilaç kullanmıyorum yani normalde bişey yoktu zaten bende çocukken de erken kıllanma varmış doktor dedi sorun olmaz demişti ama her tarafımda var
- +1 yıl
Lazer epilasyon çözüm olabilir ama öncesi doktora gitmende fayda var
Soran+1 yılKadın hastalıklarına gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Mutlaka gitmelisin bence de. Eski sevgilimde de vardı. Ama onda kullandığı ilaç yan etki yapmıştı
Soran+1 yılYa bende de yaparsa
- +1 yıl
Hayır başka bir rahatsızlığı için doktorun verdiği ilacın yan etkisi olarak vücudunda kıllar çıkmıştı onda
Soran+1 yılKadın hastalıklarına gitmeyi düşünüyorum doğru mu
- +1 yıl
Evet doğru. Gerekirse kons atar o
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Geçmiş olsun
Genetik bozukluktan dolayi olabilir, hormon testi yaptir yapabilcegin bisey var mı bak olmadı lazere basla
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölüme gideceğim bilmiyorum endıkrinden direkt randevu alamıyorum
+1 yılHormonal bir sorun. Doktora gitmekten çekinmeyin. Birde soğuk bir ortamda mi calisiyorsunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır çalışmıyorum öğrenciyim ve hangi doktora gidicem ki endokrine gidemiyorum yaşım tutmuyor sistemde
- +1 yıl
Cildiye sizi gerekli yerlerle sevk eder
Soran+1 yılİnşallah öyle olur kadın doktoruna gidecektim ama çok karasız kaldım biri üniversite hastanesine git dedi çok uzak toplu taşıma ile gidebilirim anca
- +1 yıl
İhmal etme bence.
Soran+1 yılKadın hastalıklarına gidicem
Hormon bozukluğu var sende. Sana ostorjen tedavisi uygularlar
017 Yorumla
Soran+1 yılYaa korkuyorum hangi bölüme gidicem endokrindne giremiyorum
Soran+1 yılYoo gayet de kadınsı hislerim var yaa çok korkuyorum bide bazıları dahiliye ve kadın hastalıklarına git demiş hangisine gidicem ben kafam karıştı
Soran+1 yılAma endokrinolojiden direkt randevu alamıyorum devletten nasıl yapacağım
Soran+1 yılKesin dahiliyeyi mi şu an randevu bulamadım haftaya bulabilirim dahiliyeden kadın hastalıklarından alsam olur mu bide ben daha 18 yeni oldum yani sistemde daha küçük gözüküyorum tek başıma gitsem tedavi ederler mi
Soran+1 yılO zaman dahiliyeye gidicem kesin olarak demi oda haftaya var yani çok var daha ama
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılİnşallah da yukarıda biri kadın doktoruna git demiş kafam karıştı valla
Soran+1 yılYa öyle yazmıştı ama biri. Allah aşkına lütfen bana ne yapacağımı söyler misiniz ben bilmiyorum çok moralim bozuldu artık
- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılHormonların dengesiz olduğu içindir merak etme tedavisi mümkün
07 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölüme gitmeliyim
- +1 yıl
Endokrin
Soran+1 yılOrdan gidemiyorum direkt
- +1 yıl
Kadın bölümüne git
- +1 yıl
Utanılacak bir şey yok
Soran+1 yılBazıları dahiliye demiş ama kadın mı dahiliye mi
- +1 yıl
Hangisine randevu alabirsen
Hormonlarınq bktırdın mı bence sorun etme takılıncak utanılcak bişey değil
047 Yorumla
Soran+1 yılBaktırmadım nereye gidicem bilmiyorum
Soran+1 yılÇok iğrenç çünkü hep böyle mi olucak ilerde sevgilim olucak her yerim kıllı valla midem bulanıyor
Soran+1 yılHangi doktora gitmeliyim endokrindne direkt randevu alamıyorum
Soran+1 yılTamam dahiliyeden randevu alıcam ama saçım da çok fazla dökülüyor umarım yan etki olmaz
Soran+1 yılOff iyice korkmaya başladım
Soran+1 yılKorkuyorum buradakiler testesteron yüksekliği vardır dediler kormaya başladım ama
Soran+1 yılTamam da ilerde evlenince her yerim kıllı hiç güzel olmayacak
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılKısa ya 1 hafta sürmüyor
Soran+1 yılEvet işte
Soran+1 yılÖyle oldu
Soran+1 yılHayır koltuk altım, kollar, bacak ve genital bölgem
Soran+1 yılDiğer yerleri eldivenle alıyorum ama göğüs uçlarımda bile simsiyah uzun kıllar oluyor
Soran+1 yılMaalesef alıştım artık
Soran+1 yılİnan çok değil annem bazı kadınlarda oluyor dedi ama ben aldıkça arttı bu kadarı temizlemek bile zor oluyor
Soran+1 yılÇok oluyor işte, yüzümde bile birazcık var
Soran+1 yılYani bilmiyorum doktora gidicem ya öğrenirim en doğrusunu
Soran+1 yılHayır
+1 yılDüzenli olarak kendinize bakım yapın
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama azalma olmuyor
+1 yılHormonel sıkıntılar var galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum ki
- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılHormon tedavisi ile düzeltiyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılKadın hastalıklarına mı gidiyim
- +1 yıl
Ben endokrinoloji diye biliyorum.
Soran+1 yılEndokrinolojiye gidemem direkt randevu vermiyor çünkü,
+1 yılLazer ya da agda olabilir yanlis sampuan olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir doktora gidicem kadın hastalıklarına gitmeyi düşünüyorum dahiliyeden randevu alamadım
- +1 yıl
Evet kadin hastaliklari gorsun o yönlendirir zaten
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Dermatolog da olabilir rica ederim
+1 yılFiziğin güzelse çok sorun olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılFena değil ama iğrenç bence kılların çok olması
- +1 yıl
Alacaksın yapacak bir şey yok. Ben çıtı pıtı zayıf seviyorum birazda olsa kadınsı kıvrımları varsa kıl tüy iz leke hiç sorun olmuyor
Soran+1 yılBaşka erkekler böyle düşünmüyordur ama
- +1 yıl
Zevk meselesi bu yavrum çok takma kafana kılsız tüysüz olupta senin yanında sönük kalacak çok kız vardır.
Soran+1 yılBen yinede temiz diğer kızlar gibi olmak istiyorum pürüzsüz
- +1 yıl
Epilasyon ozaman tek çare
+1 yılEpilasyona gidebilirsin mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok utanıyorum ama gerçekten çok kıl var vücudumda
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke en büyük derdimiz bu olsa
10 Yorumlahormonlarına baktır
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın hastalıkları bakar mı endokrinden randevu alamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazer yaptır en azından incelir
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılJilet vurma sakın
Soran+1 yılÇok yaptım jiletle artık tahriş oldu vücudum
Cevap sahibi+1 yılJilet kalınlaştırıp çoğaltır
Soran+1 yılEvet öyle oldu maalesef
Cevap sahibi+1 yılKullanma tüy dökücü krem kullan
Cevap sahibi+1 yılBi tpklsne
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılEee?
Soran+1 yılNe?
Cevap sahibi+1 yılTpklsene demiştim
Soran+1 yılNedenn
Cevap sahibi+1 yılSen bi şey yap
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılTamam ama gizlisin
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılDeğilim gizli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVajina bölgesinde bir anormallik var mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama yokya hayır
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok. Hormonal değil. Doğal babadan genetik. Zararsızdır ama rahatsız eder.
Soran+1 yılDoktora gidicem yinede
Cevap sahibi+1 yılGit tabii
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhepsini söyle. ya da yaz ver.
00 Yorumla
+1 yıldoktora da aynı şekilde söyle ben doktorum
07 Yorumla
Soran+1 yılKadın hastalıklarından randevu almayı düşünüyorum bakarlar mı
- +1 yıl
kadın hastalıklardan ziyade endokrin bölümüne gitmeni tavsiye ederim senin hormonal bi durum muhtemelen
Soran+1 yılAma ordan randevu alamıyorum ki dahiliyeden randevu vermiyorlar yaşım 17 gösteriyor daha yeni 18 oldum
- +1 yıl
18 olmuşsan verir artık
Soran+1 yılYok daha tam olmadım
Soran+1 yılÇocuk kısmına gitmek istemiyorum çocuk endokrin var
- +1 yıl
endokrin görmesi daha iyi ama tam 18 olmadıysan ya 18 ini beklemen lazım ya da çocuk endokrine gidersin. kadın doğuma gidebilirsin ama onun branşı degil anlar da endokrin kadar iyi olmaz
+1 yılYapma ya
03 Yorumla
Soran+1 yılValla ya
- +1 yıl
Ulaş sana
Soran+1 yılNedenn
+1 yıldoktora git
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölüme bide saçım çok dökülüyor
+1 yılPeki fizik nasil gormekngerek birde
00 Yorumla
+1 yılHadi canım
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeme arası kalça arası kadinlarda kıl oluyorrrmu
017 Yorumla
Soran+1 yılBende var işte 😫 çok utanıyorum ya
Cevap sahibi+1 yılValla bir an düşününce çok iğrenç gelir ya
Soran+1 yılOff ya evet iğrenç
Cevap sahibi+1 yılTüy dökücü falan sursen yine cikarmi
Soran+1 yılÇıkıyor işte jilet kullanıyorum birde artık cildim de tahriş olmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılJilet vursan sakal gibi gurlesir ne yapıyorsun valla bir an önce bir çözüm bulman lazım düşünsene kocan arayı açıyor kıllarla dolu🤮
Soran+1 yılYaa deme böyle daha 18 yaşımdayım çok uzun zamandır genital bölgemi jiletle alıyorum yani ağda Bile tutmuyor çok moralim bozuk artık. 😫
Cevap sahibi+1 yılBen senin için dedim kötü degilmi kendini karşındaki kişinin yerine koysana
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılGenetik mi acaba sizde ailede var mı
Soran+1 yılBilmiyorum halalarım biraz kılıymış ama
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittinmi
Soran+1 yılHayır hangi bölüme gidicem bilmiyorum bide daha yeni 18 oldum
Cevap sahibi+1 yılArastirsana biraz hiç dusunmedinmk
Cevap sahibi+1 yılBuldunmu hangi doktormus
Soran+1 yılKadın hastalıklarına gidicem
Cevap sahibi+1 yılorada o branş bile bakmazsa seni yonlerdirir zaten utanma başka zamana birakma
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGögus aranda dami var
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz var ve siyah yani öyle ince kıl değil
Cevap sahibi+1 yılBisey sorcam ama burada sormasam
Soran+1 yılSorun burada
Cevap sahibi+1 yılburada sormaym ya musade etsn
Cevap sahibi+1 yılolur mu
Cevap sahibi+1 yılYazmadnz cvp
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTamam olur
Cevap sahibi+1 yılÇktm
Soran+1 yılMesaj gönderilmiyor