Düz kahkül
Perçem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kakül, yakışana güzel ama herkese yakışmıyor. Perçem, her kadına yakışıyor. Yakışmayan görmedim.
Tercihim kakül ama benim saçlarım ince olduğu için çok aralıklı duruyor. Saçlarım eskisi kadar gür değil. Önceden kullanır idim. Gayette yakışıyordu.
Yüz hatlarına tipe göre değişir ya. Mantıksız bir soru olmuş. Kimine kahkül daha çok yakışır kimine perçem. Kimine hiçbiri yakışmaz. Kimine her ikisi yakışır.
Ya evet genel fikir almak için sordum zaten perçem birkaç kez denedim zaten anlık hevesle düz kesim denemek istiyorum ama ince telli saça gider mi sence anlım vs geniş bide
Yakışabilir dene En kötü uzar gider
Teşekkür ederimmm
Bizim ülkede henüz kahkül ve perçem kesmesini bilmeyen kuaförler var.
Ya evet perçemi defalarca kestirdim çoğu ilk kestirdiğimde faciayı uzadıkça topraldım
Şimdi buraya muhalefet olmaya da gelirler. İyi para verseydiniz de iyi yerde yaptırsaydınız diye ama kimse kusura bakmasın ben kaç tane berbat kahkül ve perçem ile dolaşan sanatçı gördüm. Cidden berbatlar.
Aynen öyle
Cevap
24Cevap
Düz kahkül
Perçem
Kendimi bildim bileli hep perçemli kullandım. Bir aydır kahküllüyüm, kahkül diyorum.
Bence baya uzunca bir süre perçem kullandım düz kahkül denemek istiyorum şu an ama ince telli saça gider mi sence
Benim saçlarım ince ve gür de değil ama çok güzel oldu. Ben bayıldım bu halime 😂 Bir ara yapmak istemiştim ama kuaför saçın ince olmaz dedi aynen böyle vazgeçmiştim şimdi evde kendim kestim. bizde kahküle karşı bi önyargı var, herkes tutturmuş olmaz yok sana yakışmaz felan diye ama çok güzel oldu.
Anladımmm teşekkür ederimm
Perçem severim ama aslı tencere kahkül çok yakışıyor
İnce telli saça gider mi sence
Benimde ince telli oluyor merak etme hatta daha soft duruyo. Kalın değil az Bi tutamla yapsın
Tammadırr teşekkür ederimm
Rica ederim
Yüz tipine göre değişir ama perçem hemen hemen her yüze gider.
Sağ ol aşkım
Yüz yapısına göre değişir ama bana göre perçem.
Uzun yıllar hep perçem kullandım şimdi düz kahkül yaptırmak istiyorum ince telli saça olur mu sence
Çok kararsızım ya yinede teşekkürler
Aynen haklısın saç kadınlar için çok önemli
Kişiden kişiye değişir yüz yapısına göre vb. Attığın iki foto arasından perçemli olan kız daha güzel.
İkisinin arasında perçem ama ikisi de değil ya. dalgalo uzun severim kıvırcık , düzü uzun da olabilri
Perçem bence, ben perçem kadınıyım. Keza şuanki saç şeklimde perçemli
isim olarak aynı şey sanıyordum bunu görene kadar dksşlxşalx ama perçem kesinliklee
İki fotoğraf arasında inceleme yaptığım zaman perçem fotoğraf türünü tercih ederim
Kişiden kişiye değişir ama genelde perçem daha hoş duruyor.
İkisini de kullandım.
Bir kadina hersey yakisir net.
Teşekkürler
İkisi de yüz tioine bağlı. Benim yüzüm biraz uzun oval gibi olduğundan kahkül daha iyi. Perçem yaptığımda yüzüm daha da uzun göründüğü için yakışmıyo.
perçem bi bana mi kötü geliyor
Çoğu kişi perçem dedi ya
Yüz yapısına göre değişir kesinlikle
Yüz yapısına göre değişir
Yüz tipine göre değişir
Perçem kullanıyorum onu seçeyim
Ben perşembe daha hoş buluyorum bayanlarda
Perçem çok güzel
Kadınına göre değişir
Kadına göre değişir
#Mirliva
Yüzü yuvarlaksa perçem ince uzunsa kahkül
Genele vurursak perçem
Perçem... bende kestircem. kendime
perçem
Peki ince telli saça düz kahkül gider mi sence
Sağ ol
Kadına göre değişir
#Hükümdar
Perçem. Kakül kötü görünüyor.
Yüz şekline göre her ikisi de yakışıyor
Perçem
İkisi de yakışıyor
Perçem
Kişiye göre değişir
Kahkül
Bana perçem yakışıyor
Kakül
Percem
Perçem
Teşekkür ederim canım
Percem
düz kahkül
Perçem
Yakışıyor çünkü
Perçem
perçem,
Perçem
Perçem daha iyi
Perçem..
perçem
Perçem
Başa örtülü
Onu sormadım
Olsun en çok o yakışıyor söylemek istedim
Bence yakışmıyor
Ben öyle düşünüyorum araştırmalar da erkeklerin yüzde 70 nin yakıştırdığınız gösteriyor
Üf Arabistan’daki erkek mi yaptı araştırmayı
😅yok Tr
Hem olsun canım yüze 30 luk kısımda az değil yani idare eder
Katılmıyorum
Neye katılmıyorsun 😅araştırmayı kadına değil erkeğe sorarak yapıyorlar
Baş örtülüler kel mi
Onlar da kakül ya da perçem kesebilir
Olabilir tabiki kocasına en güzel şekilde hazırlanabilir
Of sana mı kaldı ya
Tamam abi sen baş örtülü namuslu kız bul
Ben başı örtülü olmayan için öyle bir söylemde mi bulundum da böyle bir şey yadınız. Lütfen kelimelerinize dikkat edin
İkiside güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?