Yaş 24 hiç sevgilim olmadı teklif eden yok.
Kilo ver demeyin şu anda zaten diyetteyim fazla kilomda yok zaten 5 kilo fazlam kaldı onuda veririsem tamam.
Ama yüzüm güzel değil.
Ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yaş 24 hiç sevgilim olmadı teklif eden yok.
Kilo ver demeyin şu anda zaten diyetteyim fazla kilomda yok zaten 5 kilo fazlam kaldı onuda veririsem tamam.
Ama yüzüm güzel değil.
Ne yapacağım?
Öncelikle çok güzelsin.🌸 Kendini sev, çünkü senden başka kimse sevmez seni. Kendini sevmek için ne yapabilirsin.. Mesela kendinle daha çok vakit geçir. Yalnız alışverişe, kahve içmeye gidebilirsin. Cilt bakımı yapmıyorsan yeni yeni ürünler maskeler deneyebilirsin. Kıyafet tarzını da değiştirebilirsin.
Fevkalade güzel, harikulade hoş ve olağanüstü sexsisiniz. Maşallah derim. Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
@Rivenss A-nana ve ba-cına kadar uzanırım ve uzatırım i-bne seni kıskanma. Şayet yorumun varsa soruya yorum yap başkasının yorumuna değil. Yoksa bir dahaki sefere halana, teyzene, yengelerine, kız kuzenlerine, karına ve karın yoksa gelecekteki karına vede sevgiline kadar uzanırım ve uzatırım. Lan ya ço-cupu senden iyi kavad oldu, tüm ailendeki kadınları çift taraflı verdin pe-zevenk seni
Hiç fena bir yüzün yok. Sadece yüz güzelliğine bakarak teklif edilse sana ederdim. 😂 Ortamında sorun olabilir. Dogru kisi denk gelmemis olabilir, sen fazla mesafeli olabilirsin ama güzellik kesinlikle sebep değil gibi gorunuyor
çirkin biri değilsin bence ama olay sadece güzellik de değil... şimdiye kadar biri olmadıysa bu davranışların tavrın vs ile de alakalı olabilir yani belki seni beğenen olmuştur ama böyle bir durum varsa yaklaşamamış olabilir
Cevap
100Cevap
Şimdi seni gören mesaj kutunda kendini bulacak gadası
Spor yaparak
Öncelikle zaten güzel bir kadınsın teklif etmeyenler belki soğuksundur ondan korkuyorlardır. Dışarıdan nasıl göründüğünü bilmiyorum ancak sen de birinden hoşlandığında ona açılabilirsin belki özgüven problemleri yaşıyorsun bunu içinde çözmen en iyisi
Sen çirkin degilsinki
Ama yine de tarzimda değişiklik yapicam diyorsan daha doğal saç ve makyaj yapmani oneririm
Giyimlerinde soft renkler kumaslar ve şık ince takilar kullanabilirsin
Geri kalan enerji meselesi
Ozguvenli olursan kendine herseyi yakistirirsin mesela erkeği de elbiseyi de ve böyle bircokseyi)
Radarına girebilen biri olduğunda sen gidip konuşmayı denemelisin. en önemli şey kendinin farkında olup kendine güvenmen..
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊👍
Bacım normal bir tipin var.
Sana objektifce söylüyorum normal birisin öyle çirkin değilsin sevgili bulursun yüzüne bakılmayacak birisi değilsin ha güzel miyim dersen orasına yorum yapamam ama kesinlikle çirkin biri değilsin yani takılmamalısın sana en objektif ve doğru yorum bu ötekiler ya abazandır ya zevksizdir.
onu allah veriyor canım bana verdi bana bakan bir daha bakıyor o açık giyinmeklede olmuyor o iş güzelleşemezsin o makyajlada olmaz bende 0 makyaj var bende erkek olsaydım bende suratına bakmazdım bu hal ne 24 yaşında evde kalmışsın bacım hadi iyi günler sanaaa güzelliğimden zırnık vermezler sana
Güzelsin bence gayet sadece gülümsemen ve ayran enerjin yükselmeli bunu da bağırsak sağlığına dikkat ederek yapabilirsin bağırsak ikinci beyindir.
Kilolu görünmüyorsun belki de seni rahatsız eden bir kaç detay vardır onlardan da kurtulmak kolay. Ayrıca gözüme gayet güzel geldin neden güzel olmadıgını hissediyorsun anlatmak ister misin? Genel olarak cok kırılan bir kadın böyle hissder.
Seninle aynı kaderi paylaşıyorum yakısıklıyım , aşçıyım , bilişimciyim, bir kadına kraliçe gibi davranıyorum ne istediğimi biliyorum , ilgim alakam eksik olmuyor hele ki seversem vay haline ama gel gelelim belli bir yıldır aralarda olsa da adam gibi bir ilişki kuramadım iletişiim mezunu olsam bu kdar güçlü iletişim kuramam insanlarla bu konuda ciddiyim. kaderde yok demekki.
Erkekler güzel bulduklarina teklif etmeye cesaret edemezler canım 😃
Kilo fazlalığın yok ki veresin, gayet ideal duruyo. Ayrıca taktikle olabilecek bir şey değil ki bu, doğru insanı doğru zamanda bulman lazım sadece, o kadar.
Ayrıca, hoş da bir kadına benziyosun 👍
Daha ne kadar güzelleşecen ki zaten bütün levelleri açmışsın
Bir şey yapmana gerek yok kalbin güzelse gerisi boş
lan daha nasıo güzelleşeeksin bence sende ters etki bende senin gibiydim sonra bi gün çok. zaman geçtikten sonra dediki. can biz hep bu çocuk bize bakmaz sevgilsi vardıe diye düşündügümüz için. teklif etmedik sendekide bence öyle millet bu kız bize bakmaz diye diye sap kalıyorsun
Güzel desinler diye demagoji yapma yöntemi filtre ve kırmızı rujla
Doğru tespit ☺️
Remini ile herkes güzel. Remini ile netleştirmişsin yüz hatlarını ve filtre var tabi
Remini filan kullanmadım ona benzettiysen sen epey bir kullanıyorsun demekki.
Goz kalemi ve ruj var sadece cildimede iyi baktığım için pürüzsüz.
Hadi diyelim ki kullanıyorum en fazla ne kadar çirkin olabilirim.
İrem derici kullansa ise yarayacakmi sanki dünya estetik yaptırdı yine birşeye benzemedi galiba sende öylesin kıskanç.
Açık açık kullanıyorsun boş yapma göz hatlarından belli yani neyini saklamaya çalışıyorsun.
Kıskanç😊
Saç modelini ve rengini değiştirsen her şey düzelir
Bence cok mistik bir yuzun var sempatik kilolida segilsin gayette guzelsin sakin kafana takma daha garkli skntilar cekrrsin
Genelde güzeller kendini beğenmez cirkinlerde dünyanın yedi harikasından biri zanneder 🙂Niye böyle yaa 😅
Kötü değilsin ki bence fiziğin de iyi gibi duruyor. Muntemelen pek sosyal değilsin ondan kaynaklı
Çevrem yok ama sosyallesirim kafelerde filan otururum
Giriyorum ama olmuyor küçük yerde yaşıyorum nüfusta az baya bir ondanmi kaynaklı acaba hergún aynı insanlarla karsilasiyorum
Mesela obezken teklif alırdım bu yaşadığım yerde kılı verdim yüz hatlarım oturdu kimse yanaşmıyor.
Abartarak anlattım ama gerçekten çok çirkindim.
58 kiloydum ve 153 boya göre fazlaydi.
Şu anda 52-53 civarındayim hedefim 48 kilo.
Diyete devam ediyorum.
Instagram'dan atayım sana eski hallerimi.
@bilgesussever
Belki seni dışardan sert gördükleri için yanaşmaya cesaret edemiyorlardır. tipin normal çirkin falan değilsin. yüzüne bakılmayacak biri asla değilsin. Biraz kilolu gibi duruyosun ama çok değil. versen fıstık gibi olursun.
Gayet güzel bir kızsın sadece yanlış saç rengi kullanıyorsun bende koyu kahveler sana inanılmaz yakışır ve doğal güzelliğin ortaya çıkar.
Sevgili bulamamanın güzelliğinle bir ilgiai yok bence. Asosyelsindir.
İnsan içine cikiyorum arkadaş çevrem olmasada
Eskiden çirkin ve sismandim hergún tanismak isteyen olurdu çok tuhaf
Pp ile bu resmin farkı ne bilmiyorum ışık mi açı mı yoksa makyaj mu ama burada daha güzel cikmissin
Zayıfladım
Kaç kilo birde saçlar boyanmis sanırım
Pardon profildeki ben degilim beğendiğim bir kızı koydum
Ordamisiniz
Neden cvp vermiyorsunuz
Kimler ne tiple sevfili yapıyo sen hala şu yüzüne bahane arıyosun
Kanka valla bende çözemedim
Dediğin gibi kötü değilsin iyisin baya iyisin
Neden teklif eden yok kriterlerin mi yüksek acaba
Teklif eden ciddi anlamda yok
Cafede oturdum yarım saat önce ben masada otururken kaçamak kaçamak iki oglan baktı.
Ben masadan kalktım arkamı bir döndüm dik dik bana bakıyorlardı beni konuşuyorlardı..
Hep böyle oluyor ama yanaşan olmuyor.
Yaşadığım yer küçük hep aynı suratlar önceden çok çirkin bir kızdım ama teklif alırdım.
Galiba basım hep dik yürürüm.
Genelde burada şişman ve bakımsız kızların sevgilisi oluyor güzel kızların yanında binde bir erkek görüyorum
İmkan nasıl vereyim ki bakmıyor arkamdan giderken bakıyor en çok.
Yüzüme baksa bakissak bende ona bakarım kaynasiriz aw. jddj sana imkan vermiyorum çünkü buradan kimseyi istemiyorum
Politikaya atılsan başarılı olacağına eminim 😀
Gayet güzelsin niye beğenemedin kendini bir türlü ben onu anlamadım 😅
Bilmiyorum ben anlamam bu işlerden daha tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olur
Aşırı makyaj yapmayarak vücudunu sevmiyorssqn spor yaparak ,
Zaten güzelsin daha nasıl güzel olabilirsin ki sendeki bence takıntı..
Ego tatmin ediyor tabii ki haydi yüreğin varsa gel gel takılalım
Ablacım ego mu tatmin ediyorsun anlamadım ki
şu ana kadar gizli olmadan fotoğraf paylaşan bayan görmedim
Sevgilinin olmama sebebinin tipinle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Daha neyini guzelleseceksin masallah Allah sevdiklerine seni sevenlere bagislasin
Güzelleşemezsin. Sorun tipinde değil, beyninde.
Önce kendini sevmeyi öğrenmelisin
Yıllardır yalnizm teklif eden yok birtane teklif aldım.
Onuda begenmedim
Bence bunu kafaya taktığın için bu moral bozukluğun yüzüne vurmuş önce pozitif olmalısın
Balikesir höşmerimi guzellestirir derler
Diyetteyim diyette olmasam yerdim balikesirliyim bu arada
Gayet güzel saçmalama istersen senden çekiniyordur ondan teklif yok kesin sevgilisi vardır diye
Sanırım dikkat çekmek için atılmış bir post sanırım
Hayır Allah uzun ömür versin.
Blami versin olacakti
Gerçekten teklif eden yok bakan çok ama teklif eden yok
Yüzün güzel teninde güzel bakan çok dediğin yoldan geçenler onlar herkese bakar cevrende erkek var mı ?
Evet herkes bakiyor ama yalnizm hiç arkadas çevrem yok.
Tuhafsiniz böyle yakiniyorsunuz gel tanışalım arkadaş olalım dediğimdede cevap olmuyor
Ya ben reelde teklif almak istiyorum ama olmuyor
Doğrudur neyse o zaman iyi günler
Reelde teklif alabildjn mi
Merhabalar
Zaten güzelsin tatlısın sana çirkin diyen mi var ki
Evet çirkin diyen çok oluyor Instagram'da kızlar diyor özellikle...
Sevgilimde hiç olmuyor
Ben sana samimiyetle söylüyorum çok güzelsin
Sen onlara bakma çok güzel çok hoş çok tatlı ayrıca çok seksisin ☺️☺️
Hiç mi teklif eden yok evlilik mi istiyorsun
Gerçekten hiç teklif eden yok.
Flört filan istiyorum evlilige hazır degilim
?
Orada mısın
Bilgesu
Bilgesu sen çok güzelsin çok seksisin
Daha nasıl güzelleseksin acaba nankör olma diğer kızlar ne yapsın
Yahu teklif eden yok
Güzelliğinden Cesaret edemiyorlar red edilirim diye yoksa maşallah bir yerini kası hatta sana dm den yürüyorum
Yürüyemedim yolda ayağım kırıldı dm. kapali
Ama çok yalnizm gerçekten aslında dikkat de çekiyorum ama.
Teklif eden olmuyor kafayı yiyeceğim.
Şu an burada kaç adam dizilsi tatlım daha he olsun dalga geçme lütfen Allah çarpar bak 🤪
Dudaklara bak abi ya sen kaldır nazar değmesin
Profildeki kız ben değilim alt fotoğraftaki kız benim ona yorum yaptin demi
Alttaki ne yaptm
Senin hiç mi Allah korkun yok be bu güzelliğe laf edilir mi
Saçmalama o erkek arkdasn mı
Değil
Uzun hikaye hızlı olmasan anlatirdim
Güzel olup da yüzüm güzel değil diyen kızlar ne yaşıyor acaba 😂 güzelsin işte ne istiyon
Sevgilim olmuyor
Ben olurum kabul ediyor musun
Tipin zaten güzel. Daha ne istiyon, Allah'tan belanı mı istiyon?
güzelsin zatendaha doğal dudak makyajı yapsan daha güzel durur bence
Sevgili olmanın güzellikle alakası yok asosyal birisin. Ne çirkinler evlendi.
Yavrum kendini oldugun gibi sev. Yoksa en iyi doktora gidip estetik yaptirsan bile yine bi kusur bulacaksın
kendine çok büyük haksızlık ediyorsun zaten çok güzelsin makyajsız bile
Olmadımı? Geçenlerde instada fotonda biri vardı sarıldığın noldu
İnternetten tanışmıştım kizlarsoruyordan ayrıldım kendini bir şey sanıyordu
Güzelsin i denmesine mi ihtiyacın var çenin öfffffff senden çok var ortalamasın
kaşınıyorsun, bi kaşıyan çıkar. ben hiç uğraşamam
Bence sade güzel bir tipin var, diyet demişken boy kilo olarak nasılsın.
Tütüütütütü maşallah yüzünde çok güzel ama biraz içine kapanık biri gibisin ondan ola bilir
Yüzün güzel ayrıca kilolu değilsin bence
Kilolusun diyenler oluyor
Kaç kilosun ki ayrıca boyun kaç
Boyum kısa 153 kilom 53
Gayet iyi fiziğin bence kilo da verme kendine güven
Profildeki ben değilim alttaki fotoğraftaki kız benim demi ona yorum yaptin
Evet ona göre yapt7m ppdeki kızdan güzelsin o net
Tesekkur ederim ama o kziida çok seviyorum çok guzel
Ben pek beğenmedim onu doğrusu
Eski halim çok kiloluydu yüzümde çok güzel değildi ergenlik döneminde yedim acaba cesaret mi edemiyorlar anlamadım ki...
Fotoğraftaki kızı boş ver onu ben beğeniyorum sen begenmesende olur.
O yıllarda tanışmak isteyen oluyordu tuhaf bir sekilde
Yok be fena değilsin makyajı değiştir olmadı
@Mantikalemi gayette güzelsin, çok doğal, saf ve duru bir güzelliğin var 😊
Gayet iyisin de haksizlik yapma
filtre artı full makyaj bunu anlayamayız ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?