• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Saç Bakım

Nasıl güzelleşirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Yapay Zekaya Sor

Ortalama bir tipim var ama güzelleşmek istiyorum. Renkli lens alsam saçımı boyasam estetik felan yaptırsam güzel olur muyum

Nasıl güzelleşirim?
Estetik Soruları Güzellik Soruları Lens Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KSMakale
    KSMakale Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Profesyonel İpuçları ile Doğal Şekilde Güzel Görünmenin Yolları

Kadınlar için oldukça hareketli ve gittikçe değişen güzellik algısı olan bir dünyada yaşıyoruz. Kadınlar ise kafalarında güzelleşmek için neler yapabilirim sorularıyla araştırma yapmaktadırlar. Estetikten yana değil doğallıktan yana olan kızlar ise güzel görünmenin yollarını aramaktadırlar. Profesyonel ipuçları ile doğal şekilde güzel görünmenin yollarını merak edenler için bazı tavsiyeler;

• 1. Yeterli Su İçin
    • 2. Düzenli Egzersiz Yapın
    • 3. Yeterli Bir Şekilde Uyuyun
    • 4. Yeşil Çay İçin
    • 5. Cildinizi Düzenli Olarak Nemlendirin
    • 6. Her Gün Güneş Kremi Kullanın
    • 7. Kaşlarınızı Alın
    • 8. Dudak Bakımını Düzenli Gerçekleştirin
    • 9. Saçınızı İhmal Etmeyin
    • 10. Bir Cilt Bakım Rutini Oluşturun
    • 11. Yüzünüze Masaj Yapın

1. Yeterli Su İçin

Nasıl güzelleşirim?

Cilt sağlığında önemli bir nokta olan su tüketimine özen göstermelisiniz. Vücudunuzun günlük ihtiyacı olan suyu mutlaka içmelisiniz. Yeterince su içmek, toksinleri vücut sisteminizden atmanıza ve cildinizi içeriden nemli ve bakımlı tutmanıza yardımcı olur. Ayrıca vücutta sağlıklı bir oksijen kaynağı sağlayarak cildinizin parlamasını destekler.

2. Düzenli Egzersiz Yapın

Nasıl güzelleşirim?

Düzenli egzersiz yapmak kan dolaşımını hızlandırdığı bilinmektedir. Zinde ve sağlıklı hissetmenizin yanı sıra hızlanan kan dolaşımınız sayesinde cildinizin sağlıklı ve parlak görünmesini sağladığı bilinmektedir.

3. Yeterli Bir Şekilde Uyuyun

Nasıl güzelleşirim?

Düzenli bir uyku sağlıklı bir cildin vazgeçilmezi diyebiliriz. Yeterli bir şekilde uyuduğunuza emin olmalısınız. Yorgun/bitkin görünmek, sabah koyu gözaltlarına merhaba demek istemiyorsanız güzellik uykunuzu almalısınız.

4. Yeşil Çay İçin

Nasıl güzelleşirim?

Yeşil çay bilindiği üzere antioksidanlar açısından oldukça zengindir. Yeşil çay içmeniz toksinleri vücudunuzdan uzaklaştırarak cilde fayda sağlar. Doğal bir güzelliğe sahip olmak için yeşil çay içmeye özen göstermelisiniz.

5. Cildinizi Düzenli Olarak Nemlendirin

Nasıl güzelleşirim?

Bilinenin aksine her cilt tipinin günlük olarak nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Sadece kuru ciltlerin nemlendirici kullanması gerektiğini düşünmek büyük bir hata diyebiliriz. Her gün cildinize uygun bir nemlendirici uygulamanız cildinizi yumuşak ve esnek tutmanıza yardımcı olacaktır.

6. Her Gün Güneş Kremi Kullanın

Nasıl güzelleşirim?

Dört mevsim boyunca güneş kremini cilt bakım rutininizden asla çıkartmamanız gerekmektedir. UVA ve UVB ışınları cildinize zarar verebilir. Bu ışınlar eken yaşlanma ve güneş lekelerine yol açarak güzelliğinize gölge tutabilir. Daha güzel ve sağlıklı bir görüntü için mutlaka her gün cildinize uygun bir güneş kremi sürmelisiniz.

7. Kaşlarınızı Alın

Nasıl güzelleşirim?

Kaşlar kadınların ifadelerini belirleyen en çarpıcı noktalardan biridir diyebiliriz. Düzgün ve biçimli alınan kaşlar ile daha çekici ve güzel görünmeniz mümkündür. Biçimli kaşlar ile doğal güzelliğe merhaba diyebilirsiniz.

8. Dudak Bakımını Düzenli Gerçekleştirin

Nasıl güzelleşirim?

Dudaklar yüzün en dikkat çekici bölgeleri arasındadır. Bu yüzden dudak bakımına özen göstermeniz doğal ve pürüzsüz dudaklar ile ışıldamanızı sağlar. Dudaklarınıza düzenli peeling yapmak onları pürüzsüz gösterecek, nemlendirmeniz de daha dolgun ve güzel gözükmesini destekleyecektir.

9. Saçınızı İhmal Etmeyin

Kadınların en büyük aksesuarları saçları diyebiliriz. Işıldayan saçlarınız ile doğal güzelliğinizi taçlandırmanız mümkündür. Bu sebeple sağlıklı ve bakımlı saçlar için saç tipinize uygun bir bakım oluşturmalısınız.

Nasıl güzelleşirim?

10. Bir Cilt Bakım Rutini Oluşturun

Nasıl güzelleşirim?

Cildin kadınların güzellik örtüsü olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ne kadar sağlıklı ve pürüzsüz bir cildiniz var ise o kadar doğal ve kusursuz görünmeniz mümkün olur. Güzel gözüken bir cilt için de cilt tipinize uygun yüz yıkama jeli, nemlendiri ve cildinizin ihtiyacına uygun serumlar ile bir cilt bakımı oluşturmalısınız.

11. Yüzünüze Masaj Yapın

Nasıl güzelleşirim?

Yüzünüze yapacağınız masaj ile kan dolaşımını başlatarak cildinizin daha parlak ve güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca yüzünüze masaj yapmanız ince çizgilerinizin görüntüsünü azaltacak ve cilt kırışıklıklarının önüne geçecektir. Düzenli masaj yaptığınız zaman yüzünüzdeki değişimin ve güzelliğin fark edilmemesi mümkün değil.

Bakımlı Olmak Güzel Olmak için Yeterli midir?

Bakımlı olmanın güzel olmak için yeterli olup olmadığı oldukça tartışılan konular arasındadır. Bu soruyu cevaplarken toplum arasında oldukça popüler olan bir sözü : ‘’Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.’’ hatırlatmak isteriz. Bakımlı olmak güzelliğinizi ortaya çıkartacaktır.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Noshamenohating
    Noshamenohating Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 79%
    +1 yıl

Kesinlikle renkli lens takma çok yapay duruyor. Doğallıktan yana ol. Bakımlı ol her zaman kıyafetlerin bakımlı temiz ve özenli olsun saçlarını kısaltabilirsin istersen boyatabilirsin ve küpe takviyesi yap derim küpe çok güzel gösteriyor. Ve internetten araştır yüz Egzersizi yap

4
    0 Yorumla
  • müzeyyen0
    müzeyyen0 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Kendini güzel bulmakla başla sen bulduktan sonra herkes bulur

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ya bulsam da değilim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

o kadar şeye gerek yok güzelleşmek için. günde yarım saatten biraz fazla zaman geçirirsen kendine bakmakla gayet güzelleşirsin. örnek olarak saçlardan bahsedeyim. renkli olmasa şart değil, güzel taranmış şekil verilmiş veya maşa düzleştirici gibi bir aletle şekil verilmiş temiz bir saç seni bir adım öne çıkarcaktır. şu anki halinden memnun değilsen öncelikle modelini değiştirmeni öneririm. gözler konusuna gelince karşıdan bakınca makyaj yok dedirtcek kadar az ama nokta atışı yapabileceğin makyajı öğren yüzün için. fondöten filan değil kastım, göz makyajından bahsediyorum. estetik için de keza aynı şey geçerli, yüz hatların çok kötü değilse hiç bulaşma derim. ben bunları senin motive olmanı, kendini iyi hissetmen için yazmadım ama bunları çok basitçe yapıp biraz özgüven kazansan gerisi gelcektir emin ol. sağlıkla kal

5
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hala ortalama kalırım ben aynalardan ayrılmak istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sakıncası yoksa özelden yaz, daha çok yardımcı olabilirim sanırım

Yorumla
    • petiborlice
      petiborlice
      +1 yıl

Makyöz müsünüz?

Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.

olursun olursun. arabayı bile önden tempra olarak sokuyorsun arkadan lamborghini olarak veriyorlar. estetiğe kadar kafaya koyduysan güzeleşirsin merak etme

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burnumu yaptırdım kemer silindi fakat istediğim fındıklıkta değil 2. ameliyat daha da zor

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

geçenlerde burun ameliyatı sonrası komplikasyondan dolayı bir genç kız öldü haberin var değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya burun ameliyatı arabaya binmek gibi binmezsen kaza riski yok ama yaptırırsan da riskleri alcaksın

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

sen hiç arabaya binmeyeceksin sonucunu çıkartıyorum buradan :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diyorum ya ben bir kere yaptırdım zorlu bir sürecti ve degmedi acıkcası keske daha detaylı arastırsaymısım

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

bence hiç yaptırmasaymışsın :) gerçi burnunu da merak ettim şimdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen hiç yaptırmayıp çok çok iyi bir doktora gitseymisim keske 2. ameliyat zor cunku

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

keşke hiç yaptırmasaydın diyorum sen keşke daha iyi bir doktora gitseydim diyorsun. :)
      atsana yüzünün ya da burnunun resmini özelden merak ettim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendimi begensem gizli olmazdım

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

ya belki ben beğeneceğim alala :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

40

Cevap

• Mafyanınavukatı
    Mafyanınavukatı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Eskiden bende güzel olmadığımı düşünürdüm. Suratında sürekli sivilceler çıkardı ama bir zaman sonra aslında bakımsız bir kız olduğumu anladım. Cildime iyi bakmadığımı fark ettim. Meğersem kendime yakışmayan şeyleri giyiniyormuşum. Nasıl makyaj yapılacağını bilmiyormuşum. Ama zamanla kendime bakmayı öğrendim. Çirkin kadın yokmuş bakımsız kadın varmış. Şimdi bir sürü erkek var ama ben hala bekarım. Hala bir sevgilim yok. Yani anlayacağın olay güzellikte de değilmiş. Anladım. Bahtın güzel olmalıymış. Bu arada estetik de yapsan kendine bakmadığın zaman bir şey değişmez. Bir süre sonra yine çirkinleşebilirsin. Bakımlı olmayı öğrenmeli kendine yakışanı bilmelisin. Saçlar çok önemli. Kendine ne tarz bir saçın yakıştığını öğren mesele. Ayrıca estetik dediğin şeyde çok matah bir şey değil. Bütün kadınlar birbirine benzedi. Bence erkeklerde bu durumdan rahatsız.

2
    0 Yorumla
  • darkone
    darkone Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 41%
    +1 yıl

Güzellik göreceli bir kavramdır kime göre? Ortalama!!
    Lens deneyebilirsiniz
    Saçınızı boyatabilirsiniz
    Ya da cerrahi olmayan bir çok işlem deneyebilirsiniz
    Aslında en önemlisi kendinizle barışık olup mutlu olmak güzelliğin sırrıdır...
    Pozitif olun
    Her şeyin iyi taraflarını görmeye çalışın
    En önemlisi sizi mutsuz eden size iyi gelmeyen insanlardan uzaklaşmak
    Bu tip insanlar sizi mutsuz ettikçe kendinizi kötü hissedip kendi güzelliğinizi arka plana atacaksınız
    Geçici çözümler her zaman para ve zaman kaybı yaşamanıza ve anlık mutluluklar yaşamanızı sağlayabilecektir..

3
    0 Yorumla
  • belenka
    belenka Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Böyle düşünmen gerçekten çok üzücü. Yargılamıyorum yanlış anlama sadece nedir bu güzellik algısı kime göre neye göre? Hangi saç rengi ya da hangi göz rengi burun şekli, dudak kalınlığı? Böyle böyle liste uzayıp gidiyor. Neden kadınlar artık psikolojik olarak bu düşüncelere giriyor ki? Bak tabii ki kendimizi nasıl istiyorsak o şekilde olmalıyız bende bazen saçımın rengini değiştiriyorum veya bazen lens takmak isteyebilirim ya da ileride kendim için estetik yaptırabilirim bunlarda problem yok, ama burada nasıl güzel olabilirim diye sormana üzüldüm açıkçası çünkü eminim zaten güzelsindir bir şeyi yapıyorsan sadece kendini iyi hissedeceksen yap. Başka insanlara güzel görüneyim diye değil 💜

3
    0 Yorumla
  • Bearry
    Bearry Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Günümüzün kadınlara dayattığı ekonomi üstüne kurulmuş bu algının ekmeğine tereyağ sürüyoruz. Hepimiz özel ve güzeliz, erkeğinden kadınına hepimizin ayrı bir güzelliği karakteristik tiplemesi var. Tabiki herkes bakımlı olmalı tertipli giyinip temiz olmalıdır ama kendini öz halinle sevip kabullenmen kadar güzel hissettiren birsey yoktur. Günümüz estetik anlayışına göre insanları tektipleştirmelerine karşıyım ve birisi seni sevdiğinde herseyini görüp sevicek, evet beni ben olduğum icin tercih etti diyebiliceksin, estetik sonrasi biri seni sevdiginde daha çok dışına bakıp ona göre odaklanıp sevmiş olucak. Bu benim görüşüm umarım dikkate alırsın

1
    1 Yorumla
    • Leylanyr
      Leylanyr
      +1 yıl

👏🏻👏🏻

Yorumla
  • Sedefağaoğlu
    Sedefağaoğlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 64%
    +1 yıl

Bu dedikleriniz sizi güzelleştirmez. Aksine yapma bir canlıya dönersiniz. En iyisi kendi doğal güzelliğinize bakım yapmak. Örneğin cilt tipiniz sağlıklı değilse güclendirin, saçınızin dokusu bozuksa bakım yapın, papatya suyuyla rengini açın, tırnaklara bakım yapın oje sürün, doğal yağlar ve parfümler kullanin. Bunları yaptıkça kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

1
    0 Yorumla
  • gaammzzee66
    gaammzzee66 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

neden daha fazla güzel olmak istiyosunki? az ilgi gördügün icinmi yoksa kendini bedeninde iyi hissetmedigin icinmi? ilkiyse baskalari icin kendi suanki halinden asla vazgecme elbet bu halinle seni seven zaten cikar karsina o yüzden kendini bu halinle begen bu halinle sev ve daha cok bakim yap daha cok su ic güzel beslen bu ikincisi icinde gecerli. sacini boyayabilirsin tabi kendin icinde degisiklik olur renkli lens dersen orada kararsiz kaldim bence gözün icin biraz zararlida olabilir. estetige gelince kesinlike estetik gibi islere bulasma cidden ilerleryen yaslarda güzel durmuyo bunuda ünlülerden görebiliriz <3 kendini oldugun gibi sev <3

0
    0 Yorumla
  • Songül47692
    Songül47692 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Öyle çirkinleşirsin ne yap biliyormusun hergün yüzünü sabun ile yıka katı sabun ile sabunu yüzüne maske gibi sür beklet sonra yıka her sabah ve öğlen bir kabın içine buz koy (fazla) ve soğuk su koy kaba yüzünü daldır içine parlatır yüZünü saçlarını boyama saçlarını uyumadan önce bol su ile tara saçını ör ve yat saç ne kadar nemli olursa o kadar güzel olur sağlıklı beslen yani cips falan fazla yemeki vücudun yağlanmasın makyaj yapma makyaj yaparsan yüzün topaklanır gerçekten sen benim dediklerimi yap bak aradaki farkı anlarsın

2
    0 Yorumla
  • kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Neden uğraşıyorsun ki? Seni seven biri olacaktır elbet, öyle yüzüne bakilmayacak bir tipde değilsindir... sanırım
    Ama farkli olmak istiyorsan saçlarını beline kadar uzat, bakım yap saçlarına, kimsede beline kadar saç yok olanlarda nadir ve saçlar bir güzelde tamamlayici unsurdur. Sonra göz çevresine yapacağın makyajla farklilastirabilirsin. eller ve ayak bakımı yapabilirsin tırnaklarına ojeler mesela... bunlar bir kadinin unsurları bence...

0
    0 Yorumla
  • ppreambule
    ppreambule Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

farklı tarzlar dene saçlarını istediğin renklere boya istediğin renk lensi kullan istediğin gibi makyaj yap kıyafet olarak her tarzdan kıyafetin olsun ama sana yakışan şeyler bir süre böyle takıl değiştir süreki daha sonra yavaşça kendi tarzını bulacaksın kendini nasıl güzel buluyorsan öyle ol

1
    0 Yorumla
  • 35ksk96
    35ksk96 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Lens alma itici duruyor yapay bakıyor, saçlarını boyayabilirsin

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne renk olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben seviyorum renkli gözü

Yorumla
  • elifbee
    elifbee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 80%
    +1 yıl

knk saçmalamaaa. sana güzel gelmiyor olabilir ama başkalarından seni çokkk güzel bulanlar elbette var. ayrıca her insanın ayrı bir güzelliği vardır. boşuna başka şeyler güzelleşsin diye eskidende mükemmel görünen görünüşünü mahvetme.

1
    0 Yorumla
  • werroy
    werroy Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Ya bakim guzel biseyde.. lense filan gerek yok bence.. olmadigin biri gibi olmaya gerek yok bence

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmadığım değil aksesuar gibi düşün yakısıyosa neden yapmayayım

Yorumla
    • werroy
      werroy
      +1 yıl

Saygi duyuyorum ama b3nce gercektende gerek yok cok guzel olsan ne olacakki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mutlu oluyorum ben

Yorumla
  • pelinnss35
    pelinnss35 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Güzel düşünürsen yüzün gülüyorsa kalbn temizse zaten güzelleşir sin güzellik gelip geçici çok istiyorsan da fiziksel olarak ta spor yapabilirsinillahi ağırlık kaldırmak değil koşu mesela sonra su iç bol bol yüzünü soğuk suyla yıka nemlendirici kullan fazla makyajdan kaçın hafif ve soft yap makyajını yapacaksan herzaman sağlıklı olman dileğiyle kendine iyi bak.🌸

0
    0 Yorumla
  • Newyearsamebitch
    Newyearsamebitch Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben lens olayını beğenmiyorum açıkcası bana fake geliyor. Saçını ten rengine uygun boyarsan farklı bir havan olabilir. Mesela beyaz tenliysen turuncu kızıl arası bir renk güzel olur. Ama kumral falan isen bence boyama derim. Ortalama bir güzellikteysen zaten ufak makyaj hileleri ile bunu aşabilirsin diye düşünüyorum:)

0
    0 Yorumla
  • İamAnonimka
    İamAnonimka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Özgüvensiz birisin anlaşıldığı kadariyla ve özgüvenin kaynağını güzellikde görüyorsun.
    Eğer lensle kendini beyeniyorsan, lens tak neden olmasin
    Kendini nasil guzel mutlu hiss ediyorsan onu yap.
    Ama bunu unutmaki insanin özgüveni kendini sevmesiyle alakali, kendini değerli görmesiyle alakali. Yani lens tak da ama kendini lenssizde sev😍
    Ve instagramdaki sosial mediadaki kadinlara bakip asla özenme, hepsi illuziyadan ibaret sosial media⚡️

2
    0 Yorumla
  • Deryaxx1
    Deryaxx1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Bende senin gibi düşünüyordum saçımı boyadım biraz abartmadan sonra lens aldım. Ne oldu biliyor musun makyajsız önsöz kendimi beğenmedim artık kendimi çakma güzel gibi hissettim ve en sonunda lensi attım makyajı azalttım sacimdaki boyadan kurtuldum ve mutluyum şimdi öz güzellik en iyisi az bir şey cildine önem ver her şey olur ztn

1
    0 Yorumla
  • Forlove19
    Forlove19 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

Makyaj yap, ruj sür, saç parlatıcı kullan, saçını saç düzleştirici ile düzleştir, saçını tara, güzel parfüm sık, kaşlarına kalem sür, dişlerini fırçala.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bak istediğim kadar fındık değil demişsin ama fındık gibi olunca çok güzel olacak diye bir şey yok. Güzelleşmek için yüz yogası, yakışacak kaş şekli saç modeli, spor, kendine yakışan renkler, takı kullanabilirsin

0
    0 Yorumla
  • oztrkilggm
    oztrkilggm Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 731 cevap paylaştı.

Lisede bir arkadaşım vardı renkli lens takıyor ve saçlarını boyatti öncekinden eser yok

1
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Estetik yerine makyaj ve bakım yaparak istediğin görünümü elde edebilirsin

1
    0 Yorumla
  • Strong_Warrior
    Strong_Warrior Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Erkekler güzelliğe bakmıyor ki. Hiçbir değişmeyecek emin ol.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mavi lens tak saçlarını sarıya boya dudakları şişir onlar gibi ol. Aynı fabrikadan çıkmış gibiler bunların hepsi sakın yapma igrenc cünkü.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence güzeller ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana öyle geliyor git kime istersen sor bugüne kadar hepsi itici dedi. Bende dahil. Güzel bir spor yap fit bir vücudun olsun saçına da küçük bir ışıltı attır yeni bir imaj yarat yeter. Lens, boya, estetik hepsi gereksiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İtici itici diyorlar ama bir okadar da takipçileri var kaldı ki belli olmayan güzelestetikler var bence göze hoş geliyolar

Yorumla
    • İamAnonimka
      İamAnonimka
      +1 yıl

Bende bi ara çekici buluyordum sana o güzel gelen tipleri. Sonra bi baktımki şimdi trans seksual erkekler bile o görünümü yarata biliyor kendinde😀 bunu bi düşün🥶 Sana tavsiyem doğal dolğu yaptira bilirsin, mesela ben çene dolğusu yaptiriyorum yüzüm daha güzel gözikuyor ve kendimi önceden yan profilden beğenmezdim şimdi beğeniyorum. Yani bi şeyler yaptira bilirsin ama dozunda👍🏻

Yorumla
  • AKREP_BÌR_ADAM
    AKREP_BÌR_ADAM Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Olmaz. Spor yap fit vücuda sahip ol. Ve kıyafetlerin ile baş döndürebilirsin

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.63 49 kilo o bile vasat ya aglıcam

Yorumla
    • AKREP_BÌR_ADAM
      AKREP_BÌR_ADAM
      +1 yıl

Yooo bence sen gereksiz abartiyorsun. Herkesin kusurları vardır. Ve onlarla mutlu olmaya bak. İlk sen sev ki karşısida sevsin. Sen sevmeden olmaz😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karsımdaki kim ben kendime aşık olmak istiyorum

Yorumla
    • AKREP_BÌR_ADAM
      AKREP_BÌR_ADAM
      +1 yıl

O zaman ol!!!

Yorumla
  • HandsomeJack
    HandsomeJack Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl

nişantaşında estetisyenler var tavsiye edebilirim

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söyler misin

Yorumla
    • HandsomeJack
      HandsomeJack
      +1 yıl

miaplast var mesela arda bey çok başarılı selamımı söylersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzellik uzamanı mı dr mu

Yorumla
    • HandsomeJack
      HandsomeJack
      +1 yıl

doktor

Yorumla
  • mdean
    mdean Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

bakımlı ol ve fit ol yeter

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yetmiyorr sıradan görüntüden çok sıkıldım

Yorumla
    • mdean
      mdean
      +1 yıl

yeter asıl diğer türlü aşırı itici olursun

Yorumla
  • miyavcıkskafa
    miyavcıkskafa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Öncelikle kendini sev !!! Sonra seni en güzel şekilde seveni sev kadın erkek farketmez o zaman dünyanın en güzel kadını sen olacaksın bu tür şeylere ihtiyacın olmadığını anlyacaksın

1
    0 Yorumla
  • big_titted_barbie
    big_titted_barbie Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

ideal kilona ulas, en önemlisi kendine uygun sac şekli ve rengini bul, sac her iki cins için de çok büyük değişim kaynağıdır. Tarzın da büyük bir önem kazanıyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yapay olma kendi dogalliginla güzelleş lens takma itici duruyor

1
    0 Yorumla
  • Esmoşckl
    Esmoşckl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Bende öyle düşünüyodum kendim için ama saç modelimi ve rengimi değiştirince özgüven geldi tarzını ve makyaj tarzınıda değiştirebilirsin estetik veya herhangi bi işleme gerek yok bence

0
    0 Yorumla
  • 21alev21
    21alev21 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence daha kötü olursun daha da güzelleştiğin için insanlar senle konuşur ve bu sahte samiyyete girer bence doğal hallinle daha iyiysin başkalarini sen beğen onlar seni değil

1
    0 Yorumla
  • niss000
    niss000 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Bence estetiğe gerek yok kendini her halinle beğenmelisin ha kendinde değişiklik yapmak istiyorsan saçını boyatmak daha mantıklı bir fikir ki sonrasında pişman olursan geri dönebilirsin☺️

0
    0 Yorumla
  • mccap
    mccap Takip Et
    Bilge Yaş: 26
    +1 yıl

Estetik ile olur ama cidden gereksiz

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burun bir kere oldum ama doktor salaklığı hala iri bir burnum var

Yorumla
    • mccap
      mccap
      +1 yıl

Doğrudur ben tavsiye etmem zaten

Yorumla
  • Cdsinan23
    Cdsinan23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

İçin kalbin güzel olsun öyle kısmetse olurda ki varoşlar gibi kendine estetik yaptırıp 45 yaşındaki teyzeleri dönme rica ediyorum

0
    0 Yorumla
  • yagmursira
    yagmursira Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Ortalama biz güzelliğin varsa estetiğe gerek yok bence, temiz ol ve özellikle cilt ve saç bakımına önem ver

0
    2 Yorumla
    • LuciferTattoo
      LuciferTattoo
      +1 yıl

Yağmur. Hesabı yeni açtığım için

Yorumla
    • LuciferTattoo
      LuciferTattoo
      +1 yıl

xper seviyem yetmiyor

Yorumla
  • xmoonscn
    xmoonscn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Önemli olan iç güzellik

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yüzyılın yalanı

Yorumla
    • xmoonscn
      xmoonscn
      +1 yıl

Hayır değil

Yorumla
  • deli_keremcem
    deli_keremcem Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

eee yani tabi aslinda her kiz güzeldir

1
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dogru doktoru bulamamıstır sadece 😂😂

Yorumla
    • deli_keremcem
      deli_keremcem
      +1 yıl

canim her kiz dogustan guzeldir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu dediğine kendin inandın mı skxkxmzm

Yorumla
    • deli_keremcem
      deli_keremcem
      +1 yıl

tekrar diyorum her kiz guzeldir ama bakimsiz olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok üzgünüm değildir
      Altın oran diye bişey var yüzü o orana yakın olana güzel diyoruz

Yorumla
    • deli_keremcem
      deli_keremcem
      +1 yıl

kac yasindasin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

21 olucam martta

Yorumla
    • deli_keremcem
      deli_keremcem
      +1 yıl

sevgilin de yok dimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgili istemiyorum zaten iltifat edenlere inanasım gelmiyo

Yorumla
    • deli_keremcem
      deli_keremcem
      +1 yıl

sevgilisiz dayanabiliyormusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet erkek olmadan da yasayabilirim 😂😂

Yorumla
    • deli_keremcem
      deli_keremcem
      +1 yıl

öylede ama ask acisini cekersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben kendimi daha iyi hissetmek ve özgüvenli olmak için bakım yaptırmak istiyorum

Yorumla
    • deli_keremcem
      deli_keremcem
      +1 yıl

cinsellik sorunun olmuyormu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmuyorrr

Yorumla
    • deli_keremcem
      deli_keremcem
      +1 yıl

gercekmi diyorsun

Yorumla
  • BusraYavuzzz
    BusraYavuzzz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Kendinle baris ve kendini çok sev o zaman çok guzel olursun.

1
    1 Yorumla
    • Subayyyy51
      Subayyyy51
      +1 yıl

formül iyi

Yorumla
  • lollylypop
    lollylypop Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

uyku ve su çok önemli. boşuna güzellik uykusu dememişler

0
    0 Yorumla
  • ALY_134340
    ALY_134340 Takip Et
    +1 yıl

Estetik mi... yalvarırım yapma iyice tek tip oldunuz yapma

1
    0 Yorumla
  • hasonlinee
    hasonlinee Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Sen çirkin değilsin insanlar güzel bakmayı bilmiyor

0
    0 Yorumla
  • ADARCANN
    ADARCANN Takip Et
    +1 yıl

Bence öyle bir şeye gerek yok en iyisi doğal güzellik.

0
    0 Yorumla
  • huseyinntx
    huseyinntx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Neden güzel olmak istiyorsun ki?
    İnsanların sana bakmasını mı istiyorsun.

0
    0 Yorumla
  • Büşraucan
    Büşraucan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Zaten güzelsinn yetersiz görüyorsan öz bakım çok önemli bir faktör bence

0
    0 Yorumla
  • MagicFingers
    MagicFingers Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Harika bir yer biliyorum.. Yeniden yaratılmak istersen..

0
    0 Yorumla
  • Diyar2107
    Diyar2107 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Allah’ın vermediği güzelliği Kul dan mı bekliyorsun

0
    0 Yorumla
  • DrCEMO
    DrCEMO Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Ayarlarınla oynama derim :))

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sıkıldım ve bir kere bu yasta olucam zirvede bırakmam lazım

Yorumla
    • DrCEMO
      DrCEMO
      +1 yıl

Peki denemelisin ozaman

Yorumla
  • BekirD
    BekirD Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 609 cevap paylaştı.

Essege altın esmer vur

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Esmer değil semer+türkan şoray filiz akın ın estetiksiz hallerine bak

Yorumla
    • BekirD
      BekirD
      +1 yıl

Sen olduğun gibi kal böyle çok daha güzelsin

Yorumla
  • minapandanız
    minapandanız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

hayir ya kendin ol doğal yolları kullan

1
    0 Yorumla
  • Umutumbennn
    Umutumbennn Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Olursun evet...

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dudak mı burun mu peki

Yorumla
    • Umutumbennn
      Umutumbennn
      +1 yıl

İkisini de bir görmem lazım ne bileyim hangisi daha diğerinden estetik duruyor ama ille de yaptıracaksan görmeden burun derim çünkü en çok dikkat çeken yer yüzün tam ortasında bir gözler iki burun ama burun daha büyük...

Yorumla
    • Umutumbennn
      Umutumbennn
      +1 yıl

...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burnumu bir kez yaptırdım ama istediğim gibi küçük olmadı 2. ye korkuyorum ama cok da istiyorum

Yorumla
  • iamvillian
    iamvillian Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Olabilir bilemeyiz ki görmedenn

1
    0 Yorumla
  • BenLookie
    BenLookie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl

En once akil al sen birinden

0
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.

yani işte olursun ya olursun

0
    0 Yorumla
  • Nes2mvarhayatt4
    Nes2mvarhayatt4 Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 95%
    +1 yıl

Yapma abi lutfen renkli lens takmayin igrenc

0
    0 Yorumla
  • Serkan_87
    Serkan_87 Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 866 cevap paylaştı.

Deneyip görmeden birsey diyemeyiz

0
    0 Yorumla
  • Elmayanak01
    Elmayanak01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Enerjin nasıl çekici misin?

0
    0 Yorumla
  • wisyu21
    wisyu21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Modifiye Şahin'e benzersin bence fazla sırıtır 😅

0
    0 Yorumla
  • BayPanda
    BayPanda Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Olursun

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dimi

Yorumla
  • SiriusBlack_
    SiriusBlack_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

silikon taktır

1
    0 Yorumla
  • aşkıistanblue
    aşkıistanblue Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Şart mı

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir kere yasıcaz hakkını verelim hiçbişey içimizde kalmasın ben böyle düşünüyorum

Yorumla
    • aşkıistanblue
      aşkıistanblue
      +1 yıl

Doğal olmak daha iyi bence
      Bakıyım resmine

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence sen su halinle daha guzelsin canim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Nasıl güzelleşirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nasıl güzelleşebilirim? 76 cevap verildi
Nasıl güzelleşebilirim? 17 cevap verildi
Nasıl güzelleşebilirim? 130 cevap verildi
Nasıl güzelleşebilirim? 13 cevap verildi
Nasıl güzelleşebilirim? 28 cevap verildi
Nasıl güzelleşirim yaa? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨