Ortalama bir tipim var ama güzelleşmek istiyorum. Renkli lens alsam saçımı boyasam estetik felan yaptırsam güzel olur muyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Profesyonel İpuçları ile Doğal Şekilde Güzel Görünmenin Yolları
Kadınlar için oldukça hareketli ve gittikçe değişen güzellik algısı olan bir dünyada yaşıyoruz. Kadınlar ise kafalarında güzelleşmek için neler yapabilirim sorularıyla araştırma yapmaktadırlar. Estetikten yana değil doğallıktan yana olan kızlar ise güzel görünmenin yollarını aramaktadırlar. Profesyonel ipuçları ile doğal şekilde güzel görünmenin yollarını merak edenler için bazı tavsiyeler;
- 1. Yeterli Su İçin
- 2. Düzenli Egzersiz Yapın
- 3. Yeterli Bir Şekilde Uyuyun
- 4. Yeşil Çay İçin
- 5. Cildinizi Düzenli Olarak Nemlendirin
- 6. Her Gün Güneş Kremi Kullanın
- 7. Kaşlarınızı Alın
- 8. Dudak Bakımını Düzenli Gerçekleştirin
- 9. Saçınızı İhmal Etmeyin
- 10. Bir Cilt Bakım Rutini Oluşturun
- 11. Yüzünüze Masaj Yapın
1. Yeterli Su İçin

Cilt sağlığında önemli bir nokta olan su tüketimine özen göstermelisiniz. Vücudunuzun günlük ihtiyacı olan suyu mutlaka içmelisiniz. Yeterince su içmek, toksinleri vücut sisteminizden atmanıza ve cildinizi içeriden nemli ve bakımlı tutmanıza yardımcı olur. Ayrıca vücutta sağlıklı bir oksijen kaynağı sağlayarak cildinizin parlamasını destekler.
2. Düzenli Egzersiz Yapın

Düzenli egzersiz yapmak kan dolaşımını hızlandırdığı bilinmektedir. Zinde ve sağlıklı hissetmenizin yanı sıra hızlanan kan dolaşımınız sayesinde cildinizin sağlıklı ve parlak görünmesini sağladığı bilinmektedir.
3. Yeterli Bir Şekilde Uyuyun

Düzenli bir uyku sağlıklı bir cildin vazgeçilmezi diyebiliriz. Yeterli bir şekilde uyuduğunuza emin olmalısınız. Yorgun/bitkin görünmek, sabah koyu gözaltlarına merhaba demek istemiyorsanız güzellik uykunuzu almalısınız.
4. Yeşil Çay İçin

Yeşil çay bilindiği üzere antioksidanlar açısından oldukça zengindir. Yeşil çay içmeniz toksinleri vücudunuzdan uzaklaştırarak cilde fayda sağlar. Doğal bir güzelliğe sahip olmak için yeşil çay içmeye özen göstermelisiniz.
5. Cildinizi Düzenli Olarak Nemlendirin

Bilinenin aksine her cilt tipinin günlük olarak nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Sadece kuru ciltlerin nemlendirici kullanması gerektiğini düşünmek büyük bir hata diyebiliriz. Her gün cildinize uygun bir nemlendirici uygulamanız cildinizi yumuşak ve esnek tutmanıza yardımcı olacaktır.
6. Her Gün Güneş Kremi Kullanın

Dört mevsim boyunca güneş kremini cilt bakım rutininizden asla çıkartmamanız gerekmektedir. UVA ve UVB ışınları cildinize zarar verebilir. Bu ışınlar eken yaşlanma ve güneş lekelerine yol açarak güzelliğinize gölge tutabilir. Daha güzel ve sağlıklı bir görüntü için mutlaka her gün cildinize uygun bir güneş kremi sürmelisiniz.
7. Kaşlarınızı Alın

Kaşlar kadınların ifadelerini belirleyen en çarpıcı noktalardan biridir diyebiliriz. Düzgün ve biçimli alınan kaşlar ile daha çekici ve güzel görünmeniz mümkündür. Biçimli kaşlar ile doğal güzelliğe merhaba diyebilirsiniz.
8. Dudak Bakımını Düzenli Gerçekleştirin

Dudaklar yüzün en dikkat çekici bölgeleri arasındadır. Bu yüzden dudak bakımına özen göstermeniz doğal ve pürüzsüz dudaklar ile ışıldamanızı sağlar. Dudaklarınıza düzenli peeling yapmak onları pürüzsüz gösterecek, nemlendirmeniz de daha dolgun ve güzel gözükmesini destekleyecektir.
9. Saçınızı İhmal Etmeyin
Kadınların en büyük aksesuarları saçları diyebiliriz. Işıldayan saçlarınız ile doğal güzelliğinizi taçlandırmanız mümkündür. Bu sebeple sağlıklı ve bakımlı saçlar için saç tipinize uygun bir bakım oluşturmalısınız.

10. Bir Cilt Bakım Rutini Oluşturun

Cildin kadınların güzellik örtüsü olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ne kadar sağlıklı ve pürüzsüz bir cildiniz var ise o kadar doğal ve kusursuz görünmeniz mümkün olur. Güzel gözüken bir cilt için de cilt tipinize uygun yüz yıkama jeli, nemlendiri ve cildinizin ihtiyacına uygun serumlar ile bir cilt bakımı oluşturmalısınız.
11. Yüzünüze Masaj Yapın

Yüzünüze yapacağınız masaj ile kan dolaşımını başlatarak cildinizin daha parlak ve güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca yüzünüze masaj yapmanız ince çizgilerinizin görüntüsünü azaltacak ve cilt kırışıklıklarının önüne geçecektir. Düzenli masaj yaptığınız zaman yüzünüzdeki değişimin ve güzelliğin fark edilmemesi mümkün değil.
Bakımlı Olmak Güzel Olmak için Yeterli midir?
Bakımlı olmanın güzel olmak için yeterli olup olmadığı oldukça tartışılan konular arasındadır. Bu soruyu cevaplarken toplum arasında oldukça popüler olan bir sözü : ‘’Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.’’ hatırlatmak isteriz. Bakımlı olmak güzelliğinizi ortaya çıkartacaktır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle renkli lens takma çok yapay duruyor. Doğallıktan yana ol. Bakımlı ol her zaman kıyafetlerin bakımlı temiz ve özenli olsun saçlarını kısaltabilirsin istersen boyatabilirsin ve küpe takviyesi yap derim küpe çok güzel gösteriyor. Ve internetten araştır yüz Egzersizi yap
40 Yorumla
Kendini güzel bulmakla başla sen bulduktan sonra herkes bulur
41 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bulsam da değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar şeye gerek yok güzelleşmek için. günde yarım saatten biraz fazla zaman geçirirsen kendine bakmakla gayet güzelleşirsin. örnek olarak saçlardan bahsedeyim. renkli olmasa şart değil, güzel taranmış şekil verilmiş veya maşa düzleştirici gibi bir aletle şekil verilmiş temiz bir saç seni bir adım öne çıkarcaktır. şu anki halinden memnun değilsen öncelikle modelini değiştirmeni öneririm. gözler konusuna gelince karşıdan bakınca makyaj yok dedirtcek kadar az ama nokta atışı yapabileceğin makyajı öğren yüzün için. fondöten filan değil kastım, göz makyajından bahsediyorum. estetik için de keza aynı şey geçerli, yüz hatların çok kötü değilse hiç bulaşma derim. ben bunları senin motive olmanı, kendini iyi hissetmen için yazmadım ama bunları çok basitçe yapıp biraz özgüven kazansan gerisi gelcektir emin ol. sağlıkla kal
53 Yorumla
Soran+1 yılHala ortalama kalırım ben aynalardan ayrılmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsakıncası yoksa özelden yaz, daha çok yardımcı olabilirim sanırım
- +1 yıl
Makyöz müsünüz?
- Saç Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılolursun olursun. arabayı bile önden tempra olarak sokuyorsun arkadan lamborghini olarak veriyorlar. estetiğe kadar kafaya koyduysan güzeleşirsin merak etme
110 Yorumla
Soran+1 yılBurnumu yaptırdım kemer silindi fakat istediğim fındıklıkta değil 2. ameliyat daha da zor
- +1 yıl
geçenlerde burun ameliyatı sonrası komplikasyondan dolayı bir genç kız öldü haberin var değil mi?
Soran+1 yılYa burun ameliyatı arabaya binmek gibi binmezsen kaza riski yok ama yaptırırsan da riskleri alcaksın
- +1 yıl
sen hiç arabaya binmeyeceksin sonucunu çıkartıyorum buradan :)
Soran+1 yılDiyorum ya ben bir kere yaptırdım zorlu bir sürecti ve degmedi acıkcası keske daha detaylı arastırsaymısım
- +1 yıl
bence hiç yaptırmasaymışsın :) gerçi burnunu da merak ettim şimdi.
Soran+1 yılAynen hiç yaptırmayıp çok çok iyi bir doktora gitseymisim keske 2. ameliyat zor cunku
- +1 yıl
keşke hiç yaptırmasaydın diyorum sen keşke daha iyi bir doktora gitseydim diyorsun. :)
atsana yüzünün ya da burnunun resmini özelden merak ettim.
Soran+1 yılKendimi begensem gizli olmazdım
- +1 yıl
ya belki ben beğeneceğim alala :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
40Cevap
+1 yılEskiden bende güzel olmadığımı düşünürdüm. Suratında sürekli sivilceler çıkardı ama bir zaman sonra aslında bakımsız bir kız olduğumu anladım. Cildime iyi bakmadığımı fark ettim. Meğersem kendime yakışmayan şeyleri giyiniyormuşum. Nasıl makyaj yapılacağını bilmiyormuşum. Ama zamanla kendime bakmayı öğrendim. Çirkin kadın yokmuş bakımsız kadın varmış. Şimdi bir sürü erkek var ama ben hala bekarım. Hala bir sevgilim yok. Yani anlayacağın olay güzellikte de değilmiş. Anladım. Bahtın güzel olmalıymış. Bu arada estetik de yapsan kendine bakmadığın zaman bir şey değişmez. Bir süre sonra yine çirkinleşebilirsin. Bakımlı olmayı öğrenmeli kendine yakışanı bilmelisin. Saçlar çok önemli. Kendine ne tarz bir saçın yakıştığını öğren mesele. Ayrıca estetik dediğin şeyde çok matah bir şey değil. Bütün kadınlar birbirine benzedi. Bence erkeklerde bu durumdan rahatsız.
20 YorumlaGüzellik göreceli bir kavramdır kime göre? Ortalama!!
Lens deneyebilirsiniz
Saçınızı boyatabilirsiniz
Ya da cerrahi olmayan bir çok işlem deneyebilirsiniz
Aslında en önemlisi kendinizle barışık olup mutlu olmak güzelliğin sırrıdır...
Pozitif olun
Her şeyin iyi taraflarını görmeye çalışın
En önemlisi sizi mutsuz eden size iyi gelmeyen insanlardan uzaklaşmak
Bu tip insanlar sizi mutsuz ettikçe kendinizi kötü hissedip kendi güzelliğinizi arka plana atacaksınız
Geçici çözümler her zaman para ve zaman kaybı yaşamanıza ve anlık mutluluklar yaşamanızı sağlayabilecektir..30 YorumlaBöyle düşünmen gerçekten çok üzücü. Yargılamıyorum yanlış anlama sadece nedir bu güzellik algısı kime göre neye göre? Hangi saç rengi ya da hangi göz rengi burun şekli, dudak kalınlığı? Böyle böyle liste uzayıp gidiyor. Neden kadınlar artık psikolojik olarak bu düşüncelere giriyor ki? Bak tabii ki kendimizi nasıl istiyorsak o şekilde olmalıyız bende bazen saçımın rengini değiştiriyorum veya bazen lens takmak isteyebilirim ya da ileride kendim için estetik yaptırabilirim bunlarda problem yok, ama burada nasıl güzel olabilirim diye sormana üzüldüm açıkçası çünkü eminim zaten güzelsindir bir şeyi yapıyorsan sadece kendini iyi hissedeceksen yap. Başka insanlara güzel görüneyim diye değil 💜
30 YorumlaGünümüzün kadınlara dayattığı ekonomi üstüne kurulmuş bu algının ekmeğine tereyağ sürüyoruz. Hepimiz özel ve güzeliz, erkeğinden kadınına hepimizin ayrı bir güzelliği karakteristik tiplemesi var. Tabiki herkes bakımlı olmalı tertipli giyinip temiz olmalıdır ama kendini öz halinle sevip kabullenmen kadar güzel hissettiren birsey yoktur. Günümüz estetik anlayışına göre insanları tektipleştirmelerine karşıyım ve birisi seni sevdiğinde herseyini görüp sevicek, evet beni ben olduğum icin tercih etti diyebiliceksin, estetik sonrasi biri seni sevdiginde daha çok dışına bakıp ona göre odaklanıp sevmiş olucak. Bu benim görüşüm umarım dikkate alırsın
11 Yorumla
+1 yılBu dedikleriniz sizi güzelleştirmez. Aksine yapma bir canlıya dönersiniz. En iyisi kendi doğal güzelliğinize bakım yapmak. Örneğin cilt tipiniz sağlıklı değilse güclendirin, saçınızin dokusu bozuksa bakım yapın, papatya suyuyla rengini açın, tırnaklara bakım yapın oje sürün, doğal yağlar ve parfümler kullanin. Bunları yaptıkça kendinizi daha iyi hissedeceksiniz
10 Yorumla
+1 yılneden daha fazla güzel olmak istiyosunki? az ilgi gördügün icinmi yoksa kendini bedeninde iyi hissetmedigin icinmi? ilkiyse baskalari icin kendi suanki halinden asla vazgecme elbet bu halinle seni seven zaten cikar karsina o yüzden kendini bu halinle begen bu halinle sev ve daha cok bakim yap daha cok su ic güzel beslen bu ikincisi icinde gecerli. sacini boyayabilirsin tabi kendin icinde degisiklik olur renkli lens dersen orada kararsiz kaldim bence gözün icin biraz zararlida olabilir. estetige gelince kesinlike estetik gibi islere bulasma cidden ilerleryen yaslarda güzel durmuyo bunuda ünlülerden görebiliriz <3 kendini oldugun gibi sev <3
00 Yorumla
+1 yılÖyle çirkinleşirsin ne yap biliyormusun hergün yüzünü sabun ile yıka katı sabun ile sabunu yüzüne maske gibi sür beklet sonra yıka her sabah ve öğlen bir kabın içine buz koy (fazla) ve soğuk su koy kaba yüzünü daldır içine parlatır yüZünü saçlarını boyama saçlarını uyumadan önce bol su ile tara saçını ör ve yat saç ne kadar nemli olursa o kadar güzel olur sağlıklı beslen yani cips falan fazla yemeki vücudun yağlanmasın makyaj yapma makyaj yaparsan yüzün topaklanır gerçekten sen benim dediklerimi yap bak aradaki farkı anlarsın
20 Yorumla
+1 yılNeden uğraşıyorsun ki? Seni seven biri olacaktır elbet, öyle yüzüne bakilmayacak bir tipde değilsindir... sanırım
Ama farkli olmak istiyorsan saçlarını beline kadar uzat, bakım yap saçlarına, kimsede beline kadar saç yok olanlarda nadir ve saçlar bir güzelde tamamlayici unsurdur. Sonra göz çevresine yapacağın makyajla farklilastirabilirsin. eller ve ayak bakımı yapabilirsin tırnaklarına ojeler mesela... bunlar bir kadinin unsurları bence...00 Yorumla
+1 yılfarklı tarzlar dene saçlarını istediğin renklere boya istediğin renk lensi kullan istediğin gibi makyaj yap kıyafet olarak her tarzdan kıyafetin olsun ama sana yakışan şeyler bir süre böyle takıl değiştir süreki daha sonra yavaşça kendi tarzını bulacaksın kendini nasıl güzel buluyorsan öyle ol
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Lens alma itici duruyor yapay bakıyor, saçlarını boyayabilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılNe renk olabilir
Soran+1 yılBen seviyorum renkli gözü
knk saçmalamaaa. sana güzel gelmiyor olabilir ama başkalarından seni çokkk güzel bulanlar elbette var. ayrıca her insanın ayrı bir güzelliği vardır. boşuna başka şeyler güzelleşsin diye eskidende mükemmel görünen görünüşünü mahvetme.
10 YorumlaYa bakim guzel biseyde.. lense filan gerek yok bence.. olmadigin biri gibi olmaya gerek yok bence
13 Yorumla
Soran+1 yılOlmadığım değil aksesuar gibi düşün yakısıyosa neden yapmayayım
Soran+1 yılMutlu oluyorum ben
+1 yılGüzel düşünürsen yüzün gülüyorsa kalbn temizse zaten güzelleşir sin güzellik gelip geçici çok istiyorsan da fiziksel olarak ta spor yapabilirsinillahi ağırlık kaldırmak değil koşu mesela sonra su iç bol bol yüzünü soğuk suyla yıka nemlendirici kullan fazla makyajdan kaçın hafif ve soft yap makyajını yapacaksan herzaman sağlıklı olman dileğiyle kendine iyi bak.🌸
00 Yorumla
+1 yılBen lens olayını beğenmiyorum açıkcası bana fake geliyor. Saçını ten rengine uygun boyarsan farklı bir havan olabilir. Mesela beyaz tenliysen turuncu kızıl arası bir renk güzel olur. Ama kumral falan isen bence boyama derim. Ortalama bir güzellikteysen zaten ufak makyaj hileleri ile bunu aşabilirsin diye düşünüyorum:)
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz birisin anlaşıldığı kadariyla ve özgüvenin kaynağını güzellikde görüyorsun.
Eğer lensle kendini beyeniyorsan, lens tak neden olmasin
Kendini nasil guzel mutlu hiss ediyorsan onu yap.
Ama bunu unutmaki insanin özgüveni kendini sevmesiyle alakali, kendini değerli görmesiyle alakali. Yani lens tak da ama kendini lenssizde sev😍
Ve instagramdaki sosial mediadaki kadinlara bakip asla özenme, hepsi illuziyadan ibaret sosial media⚡️20 YorumlaBende senin gibi düşünüyordum saçımı boyadım biraz abartmadan sonra lens aldım. Ne oldu biliyor musun makyajsız önsöz kendimi beğenmedim artık kendimi çakma güzel gibi hissettim ve en sonunda lensi attım makyajı azalttım sacimdaki boyadan kurtuldum ve mutluyum şimdi öz güzellik en iyisi az bir şey cildine önem ver her şey olur ztn
10 YorumlaMakyaj yap, ruj sür, saç parlatıcı kullan, saçını saç düzleştirici ile düzleştir, saçını tara, güzel parfüm sık, kaşlarına kalem sür, dişlerini fırçala.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak istediğim kadar fındık değil demişsin ama fındık gibi olunca çok güzel olacak diye bir şey yok. Güzelleşmek için yüz yogası, yakışacak kaş şekli saç modeli, spor, kendine yakışan renkler, takı kullanabilirsin
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılLisede bir arkadaşım vardı renkli lens takıyor ve saçlarını boyatti öncekinden eser yok
10 Yorumla
+1 yılEstetik yerine makyaj ve bakım yaparak istediğin görünümü elde edebilirsin
10 Yorumla
+1 yılErkekler güzelliğe bakmıyor ki. Hiçbir değişmeyecek emin ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMavi lens tak saçlarını sarıya boya dudakları şişir onlar gibi ol. Aynı fabrikadan çıkmış gibiler bunların hepsi sakın yapma igrenc cünkü.
04 Yorumla
Soran+1 yılBence güzeller ya
Cevap sahibi+1 yılSana öyle geliyor git kime istersen sor bugüne kadar hepsi itici dedi. Bende dahil. Güzel bir spor yap fit bir vücudun olsun saçına da küçük bir ışıltı attır yeni bir imaj yarat yeter. Lens, boya, estetik hepsi gereksiz
Soran+1 yılİtici itici diyorlar ama bir okadar da takipçileri var kaldı ki belli olmayan güzelestetikler var bence göze hoş geliyolar
- +1 yıl
Bende bi ara çekici buluyordum sana o güzel gelen tipleri. Sonra bi baktımki şimdi trans seksual erkekler bile o görünümü yarata biliyor kendinde😀 bunu bi düşün🥶 Sana tavsiyem doğal dolğu yaptira bilirsin, mesela ben çene dolğusu yaptiriyorum yüzüm daha güzel gözikuyor ve kendimi önceden yan profilden beğenmezdim şimdi beğeniyorum. Yani bi şeyler yaptira bilirsin ama dozunda👍🏻
+1 yılOlmaz. Spor yap fit vücuda sahip ol. Ve kıyafetlerin ile baş döndürebilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yıl1.63 49 kilo o bile vasat ya aglıcam
- +1 yıl
Yooo bence sen gereksiz abartiyorsun. Herkesin kusurları vardır. Ve onlarla mutlu olmaya bak. İlk sen sev ki karşısida sevsin. Sen sevmeden olmaz😉
Soran+1 yılKarsımdaki kim ben kendime aşık olmak istiyorum
- +1 yıl
O zaman ol!!!
+1 yılnişantaşında estetisyenler var tavsiye edebilirim
14 Yorumla
Soran+1 yılSöyler misin
- +1 yıl
miaplast var mesela arda bey çok başarılı selamımı söylersin
Soran+1 yılGüzellik uzamanı mı dr mu
- +1 yıl
doktor
bakımlı ol ve fit ol yeter
22 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyorr sıradan görüntüden çok sıkıldım
+1 yılÖncelikle kendini sev !!! Sonra seni en güzel şekilde seveni sev kadın erkek farketmez o zaman dünyanın en güzel kadını sen olacaksın bu tür şeylere ihtiyacın olmadığını anlyacaksın
10 Yorumla
+1 yılideal kilona ulas, en önemlisi kendine uygun sac şekli ve rengini bul, sac her iki cins için de çok büyük değişim kaynağıdır. Tarzın da büyük bir önem kazanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapay olma kendi dogalliginla güzelleş lens takma itici duruyor
10 YorumlaBende öyle düşünüyodum kendim için ama saç modelimi ve rengimi değiştirince özgüven geldi tarzını ve makyaj tarzınıda değiştirebilirsin estetik veya herhangi bi işleme gerek yok bence
00 YorumlaBence daha kötü olursun daha da güzelleştiğin için insanlar senle konuşur ve bu sahte samiyyete girer bence doğal hallinle daha iyiysin başkalarini sen beğen onlar seni değil
10 YorumlaBence estetiğe gerek yok kendini her halinle beğenmelisin ha kendinde değişiklik yapmak istiyorsan saçını boyatmak daha mantıklı bir fikir ki sonrasında pişman olursan geri dönebilirsin☺️
00 YorumlaEstetik ile olur ama cidden gereksiz
12 Yorumla
Soran+1 yılBurun bir kere oldum ama doktor salaklığı hala iri bir burnum var
İçin kalbin güzel olsun öyle kısmetse olurda ki varoşlar gibi kendine estetik yaptırıp 45 yaşındaki teyzeleri dönme rica ediyorum
00 Yorumla
+1 yılOrtalama biz güzelliğin varsa estetiğe gerek yok bence, temiz ol ve özellikle cilt ve saç bakımına önem ver
02 Yorumla- +1 yıl
Yağmur. Hesabı yeni açtığım için
- +1 yıl
xper seviyem yetmiyor
Önemli olan iç güzellik
12 Yorumla
Soran+1 yılYüzyılın yalanı
+1 yıleee yani tabi aslinda her kiz güzeldir
116 Yorumla
Soran+1 yılDogru doktoru bulamamıstır sadece 😂😂
- +1 yıl
canim her kiz dogustan guzeldir
Soran+1 yılBu dediğine kendin inandın mı skxkxmzm
- +1 yıl
tekrar diyorum her kiz guzeldir ama bakimsiz olabilir
Soran+1 yılÇok üzgünüm değildir
Altın oran diye bişey var yüzü o orana yakın olana güzel diyoruz- +1 yıl
kac yasindasin
Soran+1 yıl21 olucam martta
- +1 yıl
sevgilin de yok dimi
Soran+1 yılSevgili istemiyorum zaten iltifat edenlere inanasım gelmiyo
- +1 yıl
sevgilisiz dayanabiliyormusun
Soran+1 yılEvet erkek olmadan da yasayabilirim 😂😂
- +1 yıl
öylede ama ask acisini cekersin
Soran+1 yılBen kendimi daha iyi hissetmek ve özgüvenli olmak için bakım yaptırmak istiyorum
- +1 yıl
cinsellik sorunun olmuyormu
Soran+1 yılOlmuyorrr
- +1 yıl
gercekmi diyorsun
+1 yılKendinle baris ve kendini çok sev o zaman çok guzel olursun.
11 Yorumla- +1 yıl
formül iyi
+1 yıluyku ve su çok önemli. boşuna güzellik uykusu dememişler
00 Yorumla
+1 yılEstetik mi... yalvarırım yapma iyice tek tip oldunuz yapma
10 Yorumla
+1 yılSen çirkin değilsin insanlar güzel bakmayı bilmiyor
00 YorumlaBence öyle bir şeye gerek yok en iyisi doğal güzellik.
00 Yorumla
+1 yılNeden güzel olmak istiyorsun ki?
İnsanların sana bakmasını mı istiyorsun.00 YorumlaZaten güzelsinn yetersiz görüyorsan öz bakım çok önemli bir faktör bence
00 Yorumla
+1 yılHarika bir yer biliyorum.. Yeniden yaratılmak istersen..
00 YorumlaAllah’ın vermediği güzelliği Kul dan mı bekliyorsun
00 YorumlaAyarlarınla oynama derim :))
12 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldım ve bir kere bu yasta olucam zirvede bırakmam lazım
Saç Bakım konusunda 609 cevap paylaştı. Essege altın esmer vur
02 Yorumla
Soran+1 yılEsmer değil semer+türkan şoray filiz akın ın estetiksiz hallerine bak
+1 yılhayir ya kendin ol doğal yolları kullan
10 Yorumla
+1 yılOlursun evet...
14 Yorumla
Soran+1 yılDudak mı burun mu peki
- +1 yıl
İkisini de bir görmem lazım ne bileyim hangisi daha diğerinden estetik duruyor ama ille de yaptıracaksan görmeden burun derim çünkü en çok dikkat çeken yer yüzün tam ortasında bir gözler iki burun ama burun daha büyük...
- +1 yıl
...
Soran+1 yılBurnumu bir kez yaptırdım ama istediğim gibi küçük olmadı 2. ye korkuyorum ama cok da istiyorum
+1 yılOlabilir bilemeyiz ki görmedenn
10 YorumlaEn once akil al sen birinden
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılyani işte olursun ya olursun
00 Yorumla
+1 yılYapma abi lutfen renkli lens takmayin igrenc
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Deneyip görmeden birsey diyemeyiz
00 Yorumla
+1 yılEnerjin nasıl çekici misin?
00 YorumlaModifiye Şahin'e benzersin bence fazla sırıtır 😅
00 YorumlaOlursun
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi
+1 yılsilikon taktır
10 Yorumla
+1 yılŞart mı
12 Yorumla
Soran+1 yılbir kere yasıcaz hakkını verelim hiçbişey içimizde kalmasın ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Doğal olmak daha iyi bence
Bakıyım resmine
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen su halinle daha guzelsin canim
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!