Güzellik & Bakım Yüzümü toz soda ile yıkıyorum, sorun olur mu sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aynen biraz ısınıyo Yüzümü toz soda ile yıkıyorum, sorun olur mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cildini ciddi bir şekikde kurutur ve tahriş edersin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilim insanları: şampuan krem vs cildinizi kimyasallardan uzak tutunGizli üye: toz soda ile yıkıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dkdkxkdkkdksks Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saçmalama kız yapma öyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Baya temizliyo Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Yakarsın yüzü lavaboyu bile açıyor o Yorumla Soran +1 yıl Aynen biraz ısınıyo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden çamaşır sodası mi yani 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Evet güzel temizliyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bir cildin var Allah bilir Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 2 sefer yıkadım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yıllardır ne kullandiysam düzelmedi cilt sağlığım senin nasıl oluyor da öyle oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden yaptın öyle bi şey başka bir sey mi bulamadin Yorumla Soran +1 yıl Yok var aslında maske temizleme jeli falan . Geçenlerde toz soda ile balkon brandası yıkamıştık baktım çok güzel temizledi bembeyaz yaptı. Ordan esinlendim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esinlendigin şey bi insan değil ama balkon Seni de mi beyaz yapacağını düşündün Yorumla Soran +1 yıl Sanırım daha temiz yapacağını düşündüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah akıl fikir versin Inşallah benim cildim de sağlığına kavuşur böyle şeyler denemeden Yorumla Soran +1 yıl Mxmxkxkxkz neden senin cildinde ne var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genel cilt sorunları Yorumla Soran +1 yıl Cilde en iyi gelen su sanırım 😅 ünideki hoca demişti dkdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Su bile iyi gelmiyor bana onun bile fazlası cildi bozuyor Yorumla Soran +1 yıl Yok artık Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Niye yapıyon 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Temizlediğini gördüm Yorumla İrrae +1 yıl İçini de temizler belki denersin Yorumla Soran +1 yıl Nckxkxkxkxkxkxmxm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cildini ciddi bir şekikde kurutur ve tahriş edersin
Bilim insanları: şampuan krem vs cildinizi kimyasallardan uzak tutun
Gizli üye: toz soda ile yıkıyorum
Dkdkxkdkkdksks
😂😂😂
Saçmalama kız yapma öyle
Niye
Baya temizliyo
Yakarsın yüzü lavaboyu bile açıyor o
Aynen biraz ısınıyo
Neden çamaşır sodası mi yani
Evet güzel temizliyo
Nasıl bir cildin var Allah bilir
😅😅 2 sefer yıkadım ya
Yıllardır ne kullandiysam düzelmedi cilt sağlığım senin nasıl oluyor da öyle oluyor
Neden yaptın öyle bi şey başka bir sey mi bulamadin
Yok var aslında maske temizleme jeli falan . Geçenlerde toz soda ile balkon brandası yıkamıştık baktım çok güzel temizledi bembeyaz yaptı. Ordan esinlendim 😅
Esinlendigin şey bi insan değil ama balkon
Seni de mi beyaz yapacağını düşündün
Sanırım daha temiz yapacağını düşündüm
Allah akıl fikir versin
Inşallah benim cildim de sağlığına kavuşur böyle şeyler denemeden
Mxmxkxkxkz neden senin cildinde ne var
Genel cilt sorunları
Cilde en iyi gelen su sanırım 😅 ünideki hoca demişti dkdkdk
Su bile iyi gelmiyor bana onun bile fazlası cildi bozuyor
Yok artık
Ballı süt ile yıka
Tahriş olur.