Genellikle 2-3 günde bir, bazen ise her gün duş alıyorum. 3 günde bir kaşlarımı alıyorum, sakallarımı da uzatmayı sevdiğim için genellikle 2 haftada bir kesiyorum. En geç ayda bir ise saçlarımı kısaltıyorum. Onun haricinde birkaç kez cilt bakımı da yaptırdım, ama herhangi bir faydasını görmedim, aksine siyah noktalarımı daha da belirginleştirdi. O yüzden bıraktım.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cilt bakımlarını rastgele yapıyorlar çünkü. Cilde uygun ürünler seçilmiyor. Normalde kendim yaparım cildime uygun ürünlerle ve çok fazla ürünü karıştırmam en büyük hatadır bence tepkimeye girebiliyorlar cildimde hiçbir sorun yokken hadi bi bakım yaptıraym dedimde yüzümn içine etmişlerdi. Toparlanana kadar neler çektim. Kendin bulup kendin yapacaksın en güzeli. Çokta abartmamak lazım sonuçta çoğu ürün doğal değil bakım yapacağım derken cildinin yapısını bozan insan çok fazla. Kadınlar gibi düzensiz değişken hormonlarınız olmadığı için yüzü sabah akşam temiz tutsanız eve gelince cildi mutlaka temizleyip nemlendirseniz doğru ürünü kullansanız yeterli olur.
Peki sence ben bakımsız mıyım?
Yani 2 3 günde bir duş benım icin yeterlı değil ne erkek ne kadında bence her gün alınması gerekıyor. Görmedende yorum yapamam bi insana belkı yüzüne bakınca yağ yağ dolanıyorsun bilemem yani 😀 her gün yıkanmak her gün kıyafetlerini değiştirmek deo ve roll on kullanmak sürekli misler gibi kokmak bunlarda bakıma dahil
Zaten asla ter kokmam, gerekirse günde 5-6 kez roll on sürerim. Şu anda yaz tatilinde olup genellikle evde olduğum için de kıyafetlerimi fazla değiştiremiyorum, ama okul zamanı yurdun dışında ( okulda vs. ) her gün farklı bir elbise giyiyorum. Yurtta genellikle aynı eşofmanla ve üstüne de aynı ceketi veya tişörtü giyerek dolaşıyorum.
Ama 2-3 günde bir duş almama rağmen neredeyse hiç kirlenmiyorum. Yani öyle kirlenen, ter kokan, saçları kepeklenen biri olsam ben de her gün duş alırım.
Bu kokmuyorum kelimesi titizlik göstergesi mi sence bence değil tabiki kirlenıyorsun. Ikı bakkala cıksa insan dışarısı nasıl toz pislık söyle bi dısarıdan eve gelınce pamuga gül suyu döküp yüzünü sil sonra pamuga bak anlayacaksn ne demek istediğimi markete bile gitsen öyle. Duşu ter kokmak ya da saçı kepeklenince girilen bir yer olarak göruyorsan bir şey diyemeyeceğim.
Yani tamamen öyle görmüyorum, ama her gün girmek, sonrasında saçlarımı kurutup şekillendirmek de bana sıkıcı geliyor.
Günde 5_6 defa sürülmez deodorant duş alındıktan sonra sürülür, tekrar sureceksen terlememis olman lazım.
Zaten duş aldıktan sonra da sürüyorum, ama onun haricinde gün içinde terlediğim zamanlarda da sürüyorum.
Terlemiş kısma deodorant sürmek çare değil.
Bakim cilt bakimi sac sakal dis temiz giyinmek vbdir yuzunde siyah nokta varsa bakimli gormezler
Yüzümdeki siyah noktalar o kadar belirgin değil, hatta makyaj yapan kızların birçoğunun yüzünde bir süre sonra çok daha fazla siyah nokta oluşuyor.
Bilemiyorum bende de var yuzum hassas o yuzden dokunamiyorum bakimsiz gibi gozuksem bile zorunluluk benimkisi ☹️
Yani sence bu durumda ben bakımlı mıyım, bakımsız mıyım?
Kiyafetlerinde temizse temiz giyiniyorsan ayakkabinda temizse bakimlisin
Kıyafetlerimin, ayakkabılarımın temizliğine çok dikkat ederim