Dış görüşünüzü beğeniyor musunuz?

Herkese iyi geceler 👋
Fazlasıyla💅🏻
Benim kendimi beğenmem değilde karşımdaki kişilerin beğenmesi bence daha hoş olur
Cevap
92Cevap
hecbir şeyimi beğenmiyon abla kisayin cirkinin cahilin işçiyin vaziyet bekâr ölecen. etrafımda heç kız yok. azıcıkta utangacin açık gezen kız gördüm mü gözümü çeviriyon. namazli abdestliyin, günde bir cüz kuran okurun, pazartesi perşembe orucu tutarın çıplak kızları gördüm muydu gözümü çeviriyon yoksa üç harfliler tebelleş oluyor değişik değişik heç bilmediğim laflarla konusturuyollar hocaya gettik musga yazdı
Hayır ben dış görünüşümü hiç beğenmiyorum ama karakterimi seviyorum ki bu benim için yeterli zaten.. önemli lan benim kişiliğim aynı şekilde bir kadın beni sevecekse de beni ben olduğum için sevmeli karakterimi ve kalbimi sevmeli.. dışım için sevilmek ya da insanların bana iyi davranmasını istemezdim ben
Saçlar uzunken, kahverengi kovboy çizmelerimle ve kartal logosu olan kemerimle birlikte, gri/siyah jean standartıyla Barış Akarsu gibi takılırdım.
Pandemi de beni diğer herkes gibi eşofmanlı Sedat Peker tribine soktu mk.
Lan bırak 💃
Bırakamıyom dal başşak rahatlığa fena alıştı hihih. Şalvar alıp giyebilir isyaaaağğğnıma isyan ekleyebilirim.
Kendimle barışık bir insanım kendimi olduğum gibi seviyorum ama boyum birazdaha uzun olsun isterdim 🌺
Boyun ne kadar ablacığım? Bende kısayım 🙂
@Medicinedoctor00 boyum 1.60 canım 1.70 filan olmak isterdim
Senin boyun kaç gülüm peki?
Benden daha uzunsun ablacığım ben 1.56'yım sjsjsj
Allah için bana cevap verirmisim bir şey diyeceğim acil herşeyi bir kenara bırak yazsana bana bekliyorum acil bir konu var supe
Beğeniyoruz en azından oval surat yağlı göbekli ya da kısa boylu vs değilim ha olsamda bir şey değişmezde yani buda bir şey diyoruz.
Ruh halime göre değişiyor. Kendimi beğendiğim oluyor. Kendimi beğenmediğimde oluyor.
Benim begenmemin bi önemi yok ben sadece bakimli olmakla mukellefim
Bir gün beğeniyorum bir gün beğenmiyorum, her gün değişiyor
Evet ya minyon falan Ama seviyorum kendimi dis goruntumu
Begeniyorum ya.. yuzum yakisikli ve omuzlarimda genetik olarak uzun 😂
Boyun kac kiz 😂
Şu an için değil, kendimi toparladığımda terminatör olucağıma eminim💪🏻
Hayır tabiki şu profilime baksana ya kurudum gittim yeminle 🥴
Bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum auraya daha çok inanıyorum ben
Keten gömlek kumaş pantolon (beyaz gömlek). Beyaz vans ayakkabı saçların elektriklenmesin alınmış deden kalma tarihi bir saat üstüne birde siyah damla şeklinde güneş gözlüğü bu kombin bana acayip çok özgüven veriyor
Dış görünüşümü beğenmiyorum diyemem ama fiziksel çekiciliğimin olmadığının farkındayım
Şu an ki halimi hiç begenmiyorum.
Askerde olduğum için saçım sakalım hep gitti
Eh iste giderimiz var gibi diyorum. Ne bilim bazen cok hosuma gidiyor bazen de bu ne armut suratli tip diyorum, galiba bir yere giyinip kusaninca sac bas yapinca hos oluyom ama evde salinca kotu geliyor gozume kdfjgkd
Beğeniyorum ama daha uzun olabilirdim
159
🦋🦋🦋🥳
Bir çok arkadaşım bana yakışıklısın diyor ama ben aynaya baktığımda kendimi normal görüyorum sadece ten rengim aşır beyaz olduğunda
En İyi Cevap