Güzellik & Bakım Güzelliğini/yakışıklılığını kime veya neye borçlusun? Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Anne / Baba Makyaj / kuaför Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güzelliğini/yakışıklılığını kime veya neye borçlusun? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. kimseye. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. Annem ve babam sağolsun beni çok güzel yapmışlar fabrikalar sağlam 😂😂😂 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😂😂 Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben yakışıklı olduğumu düşünmüyorum. Bir iki arkadaş moralimi düzeltmek için söylemişti zamanında sağolsunlar o kadar:) 1 0 Yorumla
darling23 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Allaha borculuyum. Annem babam beni yaratmadı sonuçta 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 541 cevap paylaştı. This is a gift from god 💅🏻 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Babama borçluyum çünkü tip olarak ona benziyorum. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah'ın vergisine 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Anneme borçluyum 🙂 2 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😊👍 Yorumla
Alazaltuğsipahi Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Annem sağolsun tıpatıp kopyasiyim 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Ellerinden operim annenin 🙏Annesinin güzel kızı 😊 Yorumla
The_Cursed_Girl Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Genlerime ve kendime iyi bakmama borçluyum 1 4 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Annene değil yani mi? Genlerini ancak ve ancak annen ve baban verebilir 😊 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Genler anne ve babadan geçer zaten, bunu anlarsınız diye düşündüm Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Yok biz kalın kafalı olduğumuz için bildiğimiz dilden konuş ki anlayalım 😎 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Öyle demek istemedim.. Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Rabbime borçluyuz 1 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah'a 1 0 Yorumla
sizesoeumvarr Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Guzel degilim. Cirkinim ve yasamak istemiyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kimseye.
Annem ve babam sağolsun beni çok güzel yapmışlar fabrikalar sağlam 😂😂😂
😂😂
Ben yakışıklı olduğumu düşünmüyorum. Bir iki arkadaş moralimi düzeltmek için söylemişti zamanında sağolsunlar o kadar:)
Allaha borculuyum. Annem babam beni yaratmadı sonuçta
This is a gift from god 💅🏻
Ebeveyn den gelen yakışıklık
Babama borçluyum çünkü tip olarak ona benziyorum.
Allah'ın vergisine
trakyalı oluşuma
Anneme herhalde
Anneme borçluyum 🙂
😊👍
Annem sağolsun tıpatıp kopyasiyim
Ellerinden operim annenin 🙏
Annesinin güzel kızı 😊
Genlerime ve kendime iyi bakmama borçluyum
Annene değil yani mi?
Genlerini ancak ve ancak annen ve baban verebilir 😊
Genler anne ve babadan geçer zaten, bunu anlarsınız diye düşündüm
Yok biz kalın kafalı olduğumuz için bildiğimiz dilden konuş ki anlayalım 😎
Öyle demek istemedim..
Yakisikliligim doğuştan geliyor
Rabbime borçluyuz
Allah'a
Rabbime..
Guzel degilim. Cirkinim ve yasamak istemiyorum.
Genlere..