Güzelliğini/yakışıklılığını neye borçlusun?

Yani, bana göre bu Allah ın sınavıdır. Allah dostu olan H. Muhammed i bile çirkin diyen olmuş güzel diyen de olmuş. Fakat ben bunu şuna bağlıyorum Allah herkesi bir şeylerle sınar. Kimi zenginlik verir kimine fakirlik. Kimine çirkinlik kimine güzellik. Kimi yanarak ölür kimi göçük altında kimiyse suda boğularak ölür.. Genlerle alakalı lakin 'Tanrı' ile de alakalı bir durum.
Merhaba.
Kendimi sevip beğeniyorum. Fakat güzellik ve yakışıklılık değişken bir olgu olup göreceli bir kavramdır. Kişiden kişiye göre renkler ve zevkler her zaman farklılık gösterir. Önemli olan kişinin kendisini sevip beğenmesidir.
Cevap
34Cevap
Yüce rabbime
Yakışıklı değilim. bu yüzden de kimseye borçlu değilim maalesef genetik olarak bazı insanlar şanssız oluyor. bu yüzden de kendimi şanslı görmüyorum
Genetik çok iyi fiziğim var . Yüzüm de fena değil ama bunlar sonradan olacak şeyler değil genetik hep
Güzellik göreceli bir kavramdır güzelim şuna buna borçluyum demiyorum kendimi güzelsem de çirkinsemde seviyorum .
Allah'ıma borçluyum genetiklikte var tabi rahmetli anneannem'e benziyormuşum dedem hep bu yüzden ne zaman yan yana gelsek türküler söyler.😌
Güzelliğini veya çirkinliğini kime borclusun diye deseydin daha iyiydi şu an bu sitedekilerin yüzde doksanı benim gibi çirkin
Annem tarfına bence anneme değilde teyzelerime benziyorum
güzelik asalet soydan gelir gerisi yalandan denir güzelik soydan ona borçluyuz
Bakım yapıyoruzz.. Erkekler bakımlı olunca bir çok kızdan daha güzel oluyor :D
Aileden gelme genetiktir bu genelde biraz da Allah yarattı öyle.
Hiçbir şeye borcum yok. Yakışıklı değilim çünkü 😅
Bana Allah bir şey vermedi borçlanayım Allah kulunu eşit yarattı da beni aradan çıkardı😔
Burun ve dudaklari anneme dişlerimi gozlerimi cildimi babama 🌸
Saçlarıma borçuluyum, saçlarım yüzümü kendimi daha iyi gösteriyor. Bence insanı güzel/yakışıklı yapan şeyde saçtır karakterden sonra :)🤍
Ben zaten güzeldim de sevdiğim erkekle daha çok güzelleştim onun sevgisiyle 💖
Allah vergisi tatlım 😅 Aynı zamanda kocamın yakısıklılığıda öyle.🧿🪬
Seksi vücuda borçluyum süt gibi kendine bakim
Dediğin gibi Allah vergisi
Allah böyle yaratmış ben napıyım
Babama çekmişim saçlar başlar yüz yapım da annem
En İyi Cevap