Harika bir soru işte cevabım;
Güneş kremi kullanımı mevsime ve aktivitelere bağlı olarak değişebilir. Güneş kremi genellikle yaz aylarında ve güneş ışınlarının yoğun olduğu günlerde açık havada bulunurken kullanılması önerilir. Ancak kış aylarında veya ev içinde de güneş koruması gerekebilir, özellikle:
1. Kışın Dağlarda ve Kar Üzerinde: Dağlarda kış sporları yapıyorsanız, karın yüzeye yansıttığı güneş ışınları cildinizi etkileyebilir. Bu durumda, güneş kremi kullanmak önemlidir.
2. Kapalı Alanlarda UV Işınları: Evinizin pencereleri UV ışınlarını filtrelemeyebilir. Uzun süre güneş ışığına maruz kalmak, cilt hasarına yol açabilir. Bu nedenle, uzun süre evde bulunuyorsanız ve güneş ışığına doğrudan maruz kalıyorsanız, güneş koruma ürünleri kullanmayı düşünebilirsiniz.
Unutmayın ki güneş kremi sadece cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumakla kalmaz, aynı zamanda cilt yaşlanmasını ve kanser riskini azaltabilir. Güneş koruma ürünleri, günlük yaşamın bir parçası olarak kullanılabilecek önemli cilt bakım ürünleridir.
15 Yorumla- +1 yıl
Peki ben sürekli evdeyim çok nadir dışarı çıkıyorum ve evde de perdeler hep kapalı sürmesem olur mu? Ve makyaj temizleme suyuyla silmem yeterli olur mu?
- +1 yıl
@Sosoyalbecerimdüşük olabilir elbette
- +1 yıl
çok teşekkür ederimmm
- +1 yıl
@Sosoyalbecerimdüşük güneş ışığı alıyorsa bir şekilde evet sürmelisin. Ve çift aşamalı temizlik bence şart.. ama makyaj temizleme suyu kullanıp ardından su bazlı bir yüz temizleme jeli kullanabilirsin. Ten makyajı yapıyorsan yağ bazlı bir temizleyici ile yapman şart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
u +1 yılBence yazın kullanılması daha iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Ama zararlı ışınlar hep var🙃
+1 yılGüneş bi önceki yıllara göre çok daha yakıcı yaz kış demeden kullanmak gerek dışarıya çıkmadığım zamanlarda bile evde kullanmaya dikkat ederim
10 Yorumla
+1 yılkışın da evde de kullanırım. zira mavi ışık diye bi gerçek var
10 Yorumla
+1 yılEvde egerki balkonda günes varsa kullana bilirsin
Tabikk10 Yorumla
+1 yılBazıları vücudun nemini alsa da yağlı olduğu için hep olmaz
10 Yorumla
+1 yılKışında kullanılır Tabiki yaşadığın şehre göre değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerekli değil
10 Yorumla4 mevsim.
20 Yorumla